• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşin eski sevgilisinin annesi yakamı bırakmıyor

Ah ah kaçacak yerim olsa hiç bekmem o laf aklıma gelmemişti haklısın kadınla bir kaç ortak arkadaşım vardı bana sarar korkusundan onlardan da uzaklaştım eşime sordum kadın rahatsız mı ki böyle yapıyor o zaman değildi şimdi bilmiyorum dedi normal bir insan böyle yapmaz yani ne istiyor ki benden ne yapmaya çalışıyor:KK61:
kızı evli mi ? yani geçmişten bahsetmesi hiçç normal degil. şimdi geçmişten bahsediyor samimi olunca kimbilir nelerden bahsedecek. eşinize de nasıl normal geliyor anlamadım. net olun görüşmek istemiyorum deyin. eşinize de o aileye de. aynı ortamda bulunursanız o yokmuş gibi davranın. hiç sohbet etmeyin sorar cvp vermeden geçiştirmeye çalışın. kadın sıkıntılı. evli bir erkeğe kaçmanın normal olduğunu düşünen birinden herşey beklenir

kızı evli mi ? yani geçmişten bahsetmesi hiçç normal degil. şimdi geçmişten bahsediyor samimi olunca kimbilir nelerden bahsedecek. eşinize de nasıl normal geliyor anlamadım. net olun görüşmek istemiyorum deyin. eşinize de o aileye de. aynı ortamda bulunursanız o yokmuş gibi davranın. hiç sohbet etmeyin sorar cvp vermeden geçiştirmeye çalışın. kadın sıkıntılı. evli bir erkeğe kaçmanın normal olduğunu düşünen birinden herşey beklenir
Yok ya evli değil keşke evlense hiç umursamam ondan çok ben dua ediyorumdur evlensin diye yarın büyük gün bakalım eşim işten gelmedi daha gelince onlada iyi bir konuşacağım

Aynen eşime saçmalıyorsun yarın birgün kadın gelince kızı da gelir dedim eşim hiç takmıyor sorun bende mi diye düşünmeye başlamıştım ama bana normal gelmiyor bir nedeni olur ya kadın hep geçmişten bahşediyor psikolojimi bozmaya çalışıyor ruh hastası
Eşine normal gelir tabi,bir eli yağda bir eli balda oooh,kızın aklı hala bende duygusu nasılda gururunu okşuyordur:tokat:
Başka bir konuda da yazmıştım,bir akrabama,kadının biri kızıyla geliyordu.
Adama dedi ki en son,ayy sen bu kadını niye aldınki,benim kızı alsaydın ne yemekler yapardı sana:KK57:
Kızı da yanında.Bahçe çalışanlarıydı kadın.Onu işten çıkarıp yaşlı bir kadın almışlardı.
Eskiden analar kızının tahtını yapar da bahtını yapamaz derlerdi,artık baht'a da el attılar:KK11::KK11:
Eşinin boyunun ölçüsünü de al bence,acaba senin exle karşı karşıya otursa sorun etmeyecekmiymiş yani, vaaay:ukala::ukala:

Yani bende öyle düşünüyorum hiç benlik şeyler değilken kendimi neyde buldum kızı daha önce başkasıyla kaçmış bira durmuş geri gelmiş bunlara herşey normal bahsederkende bekar kızım var daha evlenmedi senle yaşıtmış dedi bende evlen diyorum ama evlenmiyor demişti geçen sene bir yere misafirliğe gittik ortak çevreden çıkıp oraya gelmişti

Belki kadın kızının eski sevgilisinden bihaberdir.

Eşine normal gelir tabi,bir eli yağda bir eli balda oooh,kızın aklı hala bende duygusu nasılda gururunu okşuyordur:tokat:
Adama dedi ki en son,ayy sen bu kadını niye aldınki,benim kızı alsaydın ne yemekler yapardı sana:KK57:
Kızı da yanında.Bahçe çalışanlarıydı kadın.Onu işten çıkarıp yaşlı bir kadın almışlardı.
Eskiden analar kızının tahtını yapar da bahtını yapamaz derlerdi,artık baht'a da el attılar:KK11::KK11:
Eşinin boyunun ölçüsünü de al bence,acaba senin exle karşı karşıya otursa sorun etmeyecekmiymiş yani, vaaay:ukala::ukala:
Daha gelmedi gelsin bir beni bu duruma nasıl soktuysa öyle çıkarsın bu nedir ya ailemden uzağım tek başıma çöZmeye çalışıyorum durumu bu ana bu kıza taht ta yapar bahtta herşeyi beklerim kıyaslamaya başlıyor aynen kurtulmam lazım biran önce

Belki kadın kızının eski sevgilisinden bihaberdir.
Umarım öyledir ama kızına diyordur bugün tanıdığın karısını gördüm burda oturuyorlarmış diye bence demiştir eski patronu nede olsa kız dememiş midir eskiden sevgiliydik veya takıldık diye umarım bilhaberdir de böyle davranıyordur haberi olunca yaptığı şeyin farkına varır

Daha gelmedi gelsin bir beni bu duruma nasıl soktuysa öyle çıkarsın bu nedir ya ailemden uzağım tek başıma çöZmeye çalışıyorum durumu bu ana bu kıza taht ta yapar bahtta herşeyi beklerim kıyaslamaya başlıyor aynen kurtulmam lazım biran önce
Canım,ben istemediğim insanlara öyle bir buzdan duvar örüyorum ki daha aşabilen çıkmadı.Halbuki senle görüşmek istemiyorum filan demiyorum da.
Ama öyle soğuk ve tek kelimelerle konuşuyorum ki,devamını getiremiyor,içlerinden amaaan ne soğuk şey diyorlardır kesin:KK70:
Eşine de net ol,tek kelime söyle,ASLA...

Şimdi kendisinin exiyle karşı karşıyayız ya ben kendini Benim yerime koy desemde üste çıkmak için ne olacak ki der

Umarım öyledir ama kızına diyordur bugün tanıdığın karısını gördüm burda oturuyorlarmış diye bence demiştir eski patronu nede olsa kız dememiş midir eskiden sevgiliydik veya takıldık diye umarım bilhaberdir de böyle davranıyordur haberi olunca yaptığı şeyin farkına varır

Kızının eskiden kimlerle çıktığını bilsin veya bilmesin çok da fark etmez.

Eşinizin “sen benim eski sevgilimin annesiyle neden konuşmuyorsun?” deme ihtimali var mı? Yok. E niye bu kadar stres yapıyorsunuz? Kadına “sizinle görüşmek istemiyorum” deseniz, neden deyince “çünkü sizden hoşlanmıyorum” deseniz, ayaklarınıza kapanacak, onunla arkadaş olun diye yalvaracak hali yok.

Canım,ben istemediğim insanlara öyle bir buzdan duvar örüyorum ki daha aşabilen çıkmadı.Halbuki senle görüşmek istemiyorum filan demiyorum da.
Ama öyle soğuk ve tek kelimelerle konuşuyorum ki,devamını getiremiyor,içlerinden amaaan ne soğuk şey diyorlardır kesin:KK70:
Eşine de net ol,tek kelime söyle,ASLA...
Ay beni anlattın herkes bana çok soğuk der eşimde hep der kimseyle samimiyetim yoktur ama bu kadın duvar falan bırakmadı sanki 40 yıllık kankayız demezmi birde bende ordan gidiyorum bekliyorum görüşürüz diye nasıl birisin sen acaba dedi. İçimden

Şimdi kendisinin exiyle karşı karşıyayız ya ben kendini Benim yerime koy desemde üste çıkmak için ne olacak ki der
Deme o zaman,ama kadına asslaa yüz verme,ne münasebet evine istemediğin insanlar gelecek ve görüşeceksin,hem de böyle üzülürken

Kızının eskiden kimlerle çıktığını bilsin veya bilmesin çok da fark etmez.

Eşinizin “sen benim eski sevgilimin annesiyle neden konuşmuyorsun?” deme ihtimali var mı? Yok. E niye bu kadar stres yapıyorsunuz? Kadına “sizinle görüşmek istemiyorum” deseniz, neden deyince “çünkü sizden hoşlanmıyorum” deseniz, ayaklarınıza kapanacak, onunla arkadaş olun diye yalvaracak hali yok.
Öyle ama eşimin ortak akrabaları var araları gayet iyi samimiler bana böyle dedi der hakkımda atar demez ki kadın eski olaylardan dolayı rahatsız oluyor

Deme o zaman,ama kadına asslaa yüz verme,ne münasebet evine istemediğin insanlar gelecek ve görüşeceksin,hem de böyle üzülürken
Üzülmek mi ölücem resmen nasıl bir insan la karşılaştım diye millet başkasından yakasını koparamaz ben eşin eski sevgilisinin anasından koparamıyorum ama sorucam benimle bir sorun mu var konuşmak istediğin diye

Esinizin eski sevgilisinin annesi cok mu genc cocugunu okula goturuyor tanisirz die ARKADAS olmaya calisiyor . Akran misinz :deli:
Eski sevgili hala orda mi oturuyor. ev araya araya orasi mi denk ..

Kadinin yuzune bakma hmm evt hyr tmm ii gnler baska kelime kullanma. Evine gelmek isterse musait degilm de cagirirsa “baska ism var “ de bu kadar.

Esinizin eski sevgilisinin annesi cok mu genc cocugunu okula goturuyor tanisirz die ARKADAS olmaya calisiyor . Akran misinz :deli:
Eski sevgili hala orda mi oturuyor. ev araya araya orasi mi denk ..

Kadinin yuzune bakma hmm evt hyr tmm ii gnler baska kelime kullanma. Evine gelmek isterse musait degilm de cagirirsa “baska ism var “ de bu kadar.
Süpersin ya yarın deneyeceğim ama baş edebilirsem YOk ya kızı benle yaşıt kendi erken evlenmiş herhalde diğer çocuğu oğlumdan 6-7 yaş büyük bence değil akran falan değiliz yani

Duymamazlıktan görmemezlikten gel,yanından geçerken tel ile konuşuyor gibi yap , ısrarla selam verir konuşmaya çalışırsa kafanı salla geçiştir hızla uzaklaş, bende bu tarz birine bu şekilde mesafe koydum, en son karsilasmada bana nasilsin dedi , karşılık olarak sadece sağol deyip hemen yolumu çevirdim öyle kaldı tık diye, sen nasılsın falan muhabbetine girmedim Yani sende öyle yap

Duymamazlıktan görmemezlikten gel,yanından geçerken tel ile konuşuyor gibi yap , ısrarla selam verir konuşmaya çalışırsa kafanı salla geçiştir hızla uzaklaş, bende bu tarz birine bu şekilde mesafe koydum, en son karsilasmada bana nasilsin dedi , karşılık olarak sadece sağol deyip hemen yolumu çevirdim öyle kaldı tık diye, sen nasılsın falan muhabbetine girmedim Yani sende öyle yap
2 aydır telle konuşuyormuş gibi yaptım hızlı geçtim en sonunda bugün önüme geçti bakalım yarın deneyeceğim kızlar sağolun ya çok daraldım eşime diyorum kadın hastaysa benim suçum ne diyor çıldırıcam ya ☹️

Neden kırmamak için uğraşıyorsun ?
Eşimin eski kayınvalidesi olduğunuz için sizinle görüşmeyi uygun bulmuyorum. Diyebilirsiniz.

Back