• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşin eski sevgilisinin annesi yakamı bırakmıyor

Abicim katlanmaaaaa, ne kendini uzuyosun ya,kusse,gitse,alinsa nolcak,hayayinda yeri ne ki? Kimki? Buraya konu actiracak kadar canini sikmis, yolla. Ver lafini uzasin,eve de alma. Gereksiz muhabbet valla.
Canım gerçekten çok sıkıldı Yinede dikkat etmem lazım ben muhabbeti kesicem yarın Birgün eşimi görüp konuşurlar kesin benimle konuşmaya çalıştığına göre başıma iş açmasınlar da ne halleri varsa görsünler

Valla siz bu netsizlikle yarın birgün kocayı da kaptırırsınız niye insanları kırmamaya çalışiyosunuzki verin ağzının payını defolsun gitsin siz böyle oldukça o da gelir tabi yarın kızı da gelir evinize tam olur

Valla siz bu netsizlikle yarın birgün kocayı da kaptırırsınız niye insanları kırmamaya çalışiyosunuzki verin ağzının payını defolsun gitsin siz böyle oldukça o da gelir tabi yarın kızı da gelir evinize tam olur
Kadın tekrar geldiğinde ağzının payını alıcak ama kocayla konuşurlarsa koca benden saklar kesin onu biliyorum kızarım diye ortak çevre var arkadaşlarım onun tanıdıklarıydı gidip saçma sapan seçler anlatır diye ilk başta tereddüt ettim ama sağolun kızlar siz aklımı başıma getirdiniz

Kadın tekrar geldiğinde ağzının payını alıcak ama kocayla konuşurlarsa koca benden saklar kesin onu biliyorum kızarım diye ortak çevre var arkadaşlarım onun tanıdıklarıydı gidip saçma sapan seçler anlatır diye ilk başta tereddüt ettim ama sağolun kızlar siz aklımı başıma getirdiniz

İstedikleri kadar konuşsunlar canım evinize girmedikleri sürece sıkıntı yok siz hem eşinize hem karşı tarafa kesin tavrınızı koyduktan sonra tamamdır bu iş inşallah kurtulursunuz aklınızı karıştıran bu durumdan:KK200:

:KK12::KK12:
İstedikleri kadar konuşsunlar canım evinize girmedikleri sürece sıkıntı yok siz hem eşinize hem karşı tarafa kesin tavrınızı koyduktan sonra tamamdır bu iş inşallah kurtulursunuz aklınızı karıştıran bu durumdan:KK200:
İnşallah zaten zar zor yürütüyoruz evliliği birde bunlar çıkınca iyice darlandım evime kesinlikle giremezler :KK12:

Back