- 10 Haziran 2023
- 777
- 2.063
- 33
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
ben eşimin babasına baba diyorum ama annesine anne demedim dememdeMerhaba 4 senedir evliyim eşimin ailesine anne baba diyemiyorum içimden gelmiyo ve bu aramızda çok büyük kavgalara sebep oldu. Tam bitti unutuldu artık diyorum sürekli bu mevzu karşıma çıkıyor. Denedim ama yok olmuyo ağzımdan kelimeler çıkmıyo söylemek istemiyorum asla. Ömür boyu bu stresi mi yaşıcam ben ne yapayım artık bilmiyorum.
Ben nişanlıyken ilk telefonda söyledim bende zorlanırdım çünkü ve benim eşimde bu konuda kesinlikle tartışırdı ama benim elti zorla diyor anne baba diye sırf bu yüzden yani o demediği için kayınvalife takıyor çünkü benim eşimde anne babacıMerhaba 4 senedir evliyim eşimin ailesine anne baba diyemiyorum içimden gelmiyo ve bu aramızda çok büyük kavgalara sebep oldu. Tam bitti unutuldu artık diyorum sürekli bu mevzu karşıma çıkıyor. Denedim ama yok olmuyo ağzımdan kelimeler çıkmıyo söylemek istemiyorum asla. Ömür boyu bu stresi mi yaşıcam ben ne yapayım artık bilmiyorum.
Dün instgramda gördüm adamın birisi karısını mahkeme ye vermiş anne baba demediği için mahkeme adamı haklı bulmuş şaka gibi resmen birde boşanma sebebiymiş millet neler çıkartacağını şaşırmış durumda kimse demek zorunda değil sonuçta
Ağrısız başa dert, sanki anne deyince kızları gibi davranıyorlar saçma. Atıyorum adı Ayşe ise "Ayşe Anne" falan diyenler gördüm. Belki öyle deneyebilirsinŞimdiye kadar ne yaparsa ne derse desin bir kez olsun saygısızlık etmedim ama bu anne lafı aramızda inanılmaz bir soruna dönüştü. Bence tamamen egosal bir durum çevresi gelini anne demiyor demesin diye yapıyo bana bayıldığından değil
Merhaba 4 senedir evliyim eşimin ailesine anne baba diyemiyorum içimden gelmiyo ve bu aramızda çok büyük kavgalara sebep oldu. Tam bitti unutuldu artık diyorum sürekli bu mevzu karşıma çıkıyor. Denedim ama yok olmuyo ağzımdan kelimeler çıkmıyo söylemek istemiyorum asla. Ömür boyu bu stresi mi yaşıcam ben ne yapayım artık bilmiyorum.
Eşiniz sizin ailenize nasıl hitap ediyor?Merhaba 4 senedir evliyim eşimin ailesine anne baba diyemiyorum içimden gelmiyo ve bu aramızda çok büyük kavgalara sebep oldu. Tam bitti unutuldu artık diyorum sürekli bu mevzu karşıma çıkıyor. Denedim ama yok olmuyo ağzımdan kelimeler çıkmıyo söylemek istemiyorum asla. Ömür boyu bu stresi mi yaşıcam ben ne yapayım artık bilmiyorum.
Benim eşim anneme babama anne baba der ve asla saygıda kusur etmez. Kendi annesinden hiç bir konuda ayırmaz.
O yüzden bende ona olan saygımdan anne diyorum (babası vefaat etti)
Kayınvalidemlede öyle sorunlarımız yok.
Bence anne baba demekle birşey eksilmez. Büyütecek birşey değil.
Eşinizi mutlu edecekse ne var bunda?
Kadinin kendi mutluluğu mesela?
Eğer karşındaki insanların sana bi zararı saygısızlığı yoksa ve eşin seni mutlu ediyorsa ağzınamı yapışır anne baba demek?
Eş olmak ortak noktada buluşmak demek. Eminim konu sahibinin eşide bazı noktalarda eşi için istemediği şeyler yapıyordur.
7/24 eş ailesiyle değilsin sonuçta. Sürekli anne anne baba baba demiyorsun.
İnanır mısınız bu konu dışında hiç büyük kavgamız olmadı gayet güzel bir evliliğimiz var hatta bebek bekliyoruz. Kv eşimi dolduruyor ağlayarak. Beni sevmiyor ya kadın anlatamıyorum derdimi insan kendisini kimin sevip sevmediğini anlar 3 sene aynı evde yaşadım ben bu kadınla hayattan bezdirdi beni. Sırf elalem için egosu için anne dememi istiyor ve eşimle aramı bozuyor bu durumda da benim içimden gelmiyor.Annesine anne demiyorsunuz diye cook buyuk kavgalar eden adamla evliliginizin geri kalani normal mi de bu dert kaldi ya ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?