- 17 Temmuz 2022
- 3.760
- 3.331
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
Ya zorunda değilim tabi ama kayınvalidem inanılmaz takıntılı bi kadın evliliğimizin başında eşime gidip defalarca ağladı bana anne demiyo diye nefret ettirdi. Eşim hala bunu sorun ediyo. Diyeceğim varsa da demedim zaten.Söylemek zorunda değilsiniz. Annem evlendiğinden beri dedemle yaşamış, neredeyse 50 sene, 1 kere baba dedi o da 99 depreminde uyandırmak için bağırırken.
Keşke benim de eşimin umrunda olmasa...Ben de söyleyemiyorum. Ikına ıkına ara sıra kpye baba diyorum, kvye anne dememek için nerdeyse şşt, pişşt falan diye seslenecembenim eşimin umrunda değil ama. Bence bunu kavga sebebi etmek çok saçma, insanın içinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok.
Ayy insanın söyleyeceği varsa da gelmez içinden, deli mi ne ağlamak nedir yuhYa zorunda değilim tabi ama kayınvalidem inanılmaz takıntılı bi kadın evliliğimizin başında eşime gidip defalarca ağladı bana anne demiyo diye nefret ettirdi. Eşim hala bunu sorun ediyo. Diyeceğim varsa da demedim zaten.
Buna mı ağlıyor ne güzel dertler var kadın hiç dert görmemiş heralde manyak mı neYa zorunda değilim tabi ama kayınvalidem inanılmaz takıntılı bi kadın evliliğimizin başında eşime gidip defalarca ağladı bana anne demiyo diye nefret ettirdi. Eşim hala bunu sorun ediyo. Diyeceğim varsa da demedim zaten.
Dünyanın en saçma şeyi zaten ya kim çıkarmış bu adetleri ben anlamıyorumBende soylemek ıstemıyordum
Sesim içime kacıyordu
Bi ara siz dedim
Soylemeyın onlar sizin anne babanız değil
Dün instada bir reels gordum kız turk ,kv ıtalyan
Kız anne dıyor
Kadın kabul etmıyor
Sen benım cocugum degılsın
oğlumun kardesımısın dıyor cok mantıklı geldi ..
Neden bana anne dıyorsun diyor ,hayır soyleme dıyor
Valla cok haklı geldı
Banane ya benımmı anne babam
Kocamın kardesımıyım onların cocugumuyum
Eşim 4 senedir ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor mevzuyu diyorum kendi kendime strese girmiyorumSöylemek zorunda degilsiniz. Baska stres konuları bulun.
Eşlerimiz demese bu kadar tepkisiz kalabilir miyiz acabaBende soylemek ıstemıyordum
Sesim içime kacıyordu
Bi ara siz dedim
Soylemeyın onlar sizin anne babanız değil
Dün instada bir reels gordum kız turk ,kv ıtalyan
Kız anne dıyor
Kadın kabul etmıyor
Sen benım cocugum degılsın
oğlumun kardesımısın dıyor cok mantıklı geldi ..
Neden bana anne dıyorsun diyor ,hayır soyleme dıyor
Valla cok haklı geldı
Banane ya benımmı anne babam
Kocamın kardesımıyım onların cocugumuyum
Vpn diye bir şey varİnsta açıldi mi kız
Saglam bi kavga etmemissiniz o zamanEşim 4 senedir ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor mevzuyu diyorum kendi kendime strese girmiyorum
Eşinize, önemli olan anne baba demek değil, saygı çerçevesinde ilişkimizi sürdürmek gibi ağdalı laflarla çenesini kaptmayı deneyebilirsinizEşim 4 senedir ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor mevzuyu diyorum kendi kendime strese girmiyorum
Siz kusura bakmayın, eşiniz hödük.Defalarca söyledim ailemin öyle bir isteği de yok ama sanırım bana inat olsun utanayım diye diyor.
Bir gram umrumda olmaz isterse isimleriyle seslensinEşlerimiz demese bu kadar tepkisiz kalabilir miyiz acaba
Ayrılma noktasına geldik bi kereSaglam bi kavga etmemissiniz o zaman
4 yildir ayni konu dondugune gore
Niye cevabinu beğenmedim diye miVpn diye bir şey vargıcıgım sana o ayrı
Ben 10 senedir kullanıyorum bir şey olmadı garanti vermeyim de, Çine gidiyorum bir de orda hep yasak inst wp bir de orda açıyorum, şans eseri yaşıyorumNiye cevabinu beğenmedim diye mivpn kişisel bilgiler açısından güvenilir değil diyorlar dikkat et
Tek çocuk olmasının getirdiği bir problem sanırım buSiz kusura bakmayın, eşiniz hödük.
Aa Çin'de yasak miBen 10 senedir kullanıyorum bir şey olmadı garanti vermeyim de, Çine gidiyorum bir de orda hep yasak inst wp bir de orda açıyorum, şans eseri yaşıyorum
Evet hatta google’da yasak hep kendi uygulamaları varAa Çin'de yasak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?