- 17 Temmuz 2022
- 3.758
- 3.330
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
Benim annem de babanneme bunu yapıyorBen de isimleri + anne/baba şeklinde söylüyorum. Müslüm baba gibi lakap gibi düşününce çok zor gelmedi. Alıştım..
Eşinizle konuşun oda sizin anne ve babanıza anne baba demesin böylece sorun ortadan kalkar benceMerhaba 4 senedir evliyim eşimin ailesine anne baba diyemiyorum içimden gelmiyo ve bu aramızda çok büyük kavgalara sebep oldu. Tam bitti unutuldu artık diyorum sürekli bu mevzu karşıma çıkıyor. Denedim ama yok olmuyo ağzımdan kelimeler çıkmıyo söylemek istemiyorum asla. Ömür boyu bu stresi mi yaşıcam ben ne yapayım artık bilmiyorum.
İnsta açıldi mi kızDün instgramda gördüm adamın birisi karısını mahkeme ye vermiş anne baba demediği için mahkeme adamı haklı bulmuş şaka gibi resmen birde boşanma sebebiymiş millet neler çıkartacağını şaşırmış durumda kimse demek zorunda değil sonuçta
Defalarca söyledim ailemin öyle bir isteği de yok ama sanırım bana inat olsun utanayım diye diyor.Eşinizle konuşun oda sizin anne ve babanıza anne baba demesin böylece sorun ortadan kalkar bence
Bence iki tarafta konuşup içinden gelmiyorsa söylemesin böylece sorun ortadan kalkarElalemin kadını adamı nasıl anamız oluyor bi imzayla ben de onu anlamıyorum işte. Ne garip adetlerimiz var dimi
Zannetmiyorum içinden gelmese söylemez inat vs diye içinden gelmeyen birşeyi insan yapamazDefalarca söyledim ailemin öyle bir isteği de yok ama sanırım bana inat olsun utanayım diye diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?