- 2 Temmuz 2024
- 1.019
- 2.011
- 26
-
- Konu Sahibi Cucuthecatt
Aa mantıklı insanlarEvet hatta google’da yasak hep kendi uygulamaları var
Her bilgimi alsalar nolur ki üstüne al şu parayı hayrımıza derlerNiye cevabinu beğenmedim diye mivpn kişisel bilgiler açısından güvenilir değil diyorlar dikkat et
Kuzey Kore’de öyle hepEvet hatta google’da yasak hep kendi uygulamaları var
E simdi torun dogunca daha cok goruseceksinizAyrılma noktasına geldik bi kere
Tamam birkaç kalp atayim da aramiz düzelsinHer bilgimi alsalar nolur ki üstüne al şu parayı hayrımıza derlerevet gıcık oldum hıjhh
Tek çocuk olması saygıyı yitirecegi anlamı taşımaz. Ödün vermeyin ilkelerinizden.Tek çocuk olmasının getirdiği bir problem sanırım bu
En başta benim de böyle bir ön yargım yoktu derim diye düşünüyodum. Zorunlu sebeplerden bir süre aynı evde yaşamak zorunda kaldık kadın beni asla benimseyemedi sadece beni değil ailemi de benimseyemediler nedense kendilerinden aşağı görüyolar hala. Anne diyemedim diye aynı evin içinde yüzüme bakmadı benimle muhattap olmadı aylarca eşimle sürekli kavga etmeme sebep oldu. Neden anne diyecekmişim? İçimden gelmiyor.Eşinizin annesine anne deyince gerçek anneniz olmuyor,eşinizi yetiştirdikleri Ona verdikleri emeği onore etmek anne baba deriz.Atla deve değil,kayınvalide kayınpedere anne baba diyenler gerçek annelerini babalarını daha az sevmiyorlar emin olun
Her yerime açsalar nolur ben batmışım zaten hıjhhTamam birkaç kalp atayim da aramiz düzelsinöyle deme kiz şirket mirket açarlar adina
Bacım Çin i demokratik ülke sanıyor ellam, diktatörlü komünizm yükleniyorEvet hatta google’da yasak hep kendi uygulamaları var
Bak bırakmam peşini triplere hic gelemem bebHer yerime açsalar nolur ben batmışım zaten hıjhhhe he galp goy sen
Depremi mı yasadınSöylemek zorunda değilsiniz. Annem evlendiğinden beri dedemle yaşamış, neredeyse 50 sene, 1 kere baba dedi o da 99 depreminde uyandırmak için bağırırken.
Kesinlikle katılıyorum benimde Oğlum tek ilerde bişey olurda gelinim ayy tek çocuk ondan böyle demesin Yolarım vallaTek çocuk olması saygıyı yitirecegi anlamı taşımaz. Ödün vermeyin ilkelerinizden.
Enkaz olmadı anam ama yan binayla kafa kafaya eğilmişler birbirine, karşı binadakiler öyle diyor. Avcılar zaten İstanbul'da en çok hasar alan en çok kayıp alan semttiDepremi mı yasadınBınanız enkaz mı oldu
Tamam tamam hadi barıştıkBak bırakmam peşini triplere hic gelemem beb
Ben sizin yerinizde olsam hareketlerimle konuşma ve tavırlarımla onun aşağısı olmadığımı belli ederim.Naçizane tavsiyem üstüne basa basa anne deyin,yarın birgün bana zaten anne bile demiyor kozunu onun eline vermeyinEn başta benim de böyle bir ön yargım yoktu derim diye düşünüyodum. Zorunlu sebeplerden bir süre aynı evde yaşamak zorunda kaldık kadın beni asla benimseyemedi sadece beni değil ailemi de benimseyemediler nedense kendilerinden aşağı görüyolar hala. Anne diyemedim diye aynı evin içinde yüzüme bakmadı benimle muhattap olmadı aylarca eşimle sürekli kavga etmeme sebep oldu. Neden anne diyecekmişim? İçimden gelmiyor.
Amaaan ezelden beri vpn kullanırım bekarken bazı videolar ıcın lazımdı.Niye cevabinu beğenmedim diye mivpn kişisel bilgiler açısından güvenilir değil diyorlar dikkat et
Benim dışımda herkes kullaniyormusAmaaan ezelden beri vpn kullanırım bekarken bazı videolar ıcın lazımdı.
Hıc bısey gelmedı basıma sukur.
Biraz korku salmayı seviyorlar bence
Bence iki tarafta konuşup içinden gelmiyorsa söylemesin böylece sorun ortadan kalkar
Y ve z kusagı kullanır.Benim dışımda herkes kullaniyormus