Eşimle yine tartıştık :(((

Öyle bi konu ki insan hırsını alamıyor girip çıkıp yazmak istiyor değil mi?

5 çocuk aldırdım derken..

İkinci değil sterse onuncu evliliğin olsun durma orda bir dakika . Eş evlat yuva kavramlari kadir kıymet bilenlere emanet bunun gibilere değil

Öyle bi konu ki insan hırsını alamıyor girip çıkıp yazmak istiyor değil mi?
Yoo aksine konu sahibi umrumda değil.
Yeter ki başımda koca olsun, sırtımda sopa kırsın kadınına ne desek boş.

Bebeğe üzüldüm sadece.

5 cocuk aldırdım derken kımden aldırmıs ben buna takıldım. Soyledıgı ve yaptıgı hersey yenılır yutulur seyler degıl neyı beklıyorsun bosanmak ıcın bebegıne kendın bak mutlu huzurlu yasa bu adam senı ıstemıyor sen gıtmedıkce daha cok cıldıracak daha kotu seyler yapacak

İkinci evlilik diye bundan da ayrılırsam çevre ne der baskısı var sanırım üzerinizde.onu bunu bilmem de bu adam karnınıza tekme atar bebek düşsün diye dikkatli olun

Evet yavrum icin uzuluyorum yaziklar olsun esime, nasil boyle yapar aklim almiyor
aklınızın neden almadığını anlamadım.adam eskiden pırlantaymış da sonradan kömüre dönüşmüş değil ki, hep böyleymiş eski konularınız ortada.adamın size yapmadığı şey kalmamış hala inatla kendinize bu muameleyi yaptırıp dizinin dibinden ayrılmayıp bi de çocuk yapıp onun da günahına girmişsiniz şimdi neden dövünüyorsunuz? dileyin özrünüzü geçin oturun sesinizi de çıkartmayın huzursuzluk çıkmasın

Bence bu konuya yazılacak hiç bir şey yok.
İnsan bu kadar kör olamaz?
Konu sahibinin normal olmadığını düşünüyorum ben.
Aklı başında, ruh sağlığı yerinde hiç kimse,
bu lafları işitip, bu muameleyi görüp
o evde durmaz, ne yapsam? Diye düşünmez.
O nedenle boşuna yormayın kendinizi.

4 kere dedi, 21 kere diyor, 12 kere dedim yazmışsınız. Valla bu metni yazana kadar adamı evden kovsanız başınız bu kadar ağrımazdı. Eee ne yapacaksınız? Size bu kadar hakaret eden ve sizi kovan adamla devam mı?

Boyle bir evlilikte çocuk yapacağına madem isteğin çocuk evlenmeden de yapabilirdin çocuğu(adam sana sevmediğini istemediğini hamile kalmadan önce söylemişken,) nasılsa iki türlü de tek büyüyecek çocuk boşanma işleriyle uğraşmazsın bari.. zira derdi güzel bir yuva da babayla çocuk büyütmek olan insan o çocuğu bu adamdan yapmazdı..

Üremeyi marifet sayan zihinler var bu memlekette

Alıntınızı görünce sinirden gülme geldi kadın yoldan geçen torbacıyı tutup ısrarla koca etmiş. Aşk nelere kadir. Çöpten bulduğu kocayı yenileyip yeni koca yapmak istemiş Diy husband

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…