Eşimle tartıstık

Susturdugu kısmını atlamışsonız sanırım

Şuan mesela aldı arabayı gitti

Muthis bir iletisimsizlik var. Herkes hakli, herkes haksiz. Bambaska bir diyalogla konu 2 dakikada konu olmaktan cikacakken her sey mahvolmus. Bence dogru iletisim kurmayi deneyin esinizle.

Cok tuhaf cidden.
İkinizin de gönlünü yapacak çözümler uretebilirdiniz kolaylikla. Arkadaşlar yazmis.
Ama ikiniz de sanki özellikle kavga etmeye bahane arıyormuş ve bulmuşsunuz gibi davranmışsiniz.

Ah siz yeni gelinler .. bu kadar nazlı bu kadar alıngan olmayın herşeye hayır demeyi de bırakın zarf bırakıp 10 dkka oturmak bu kadar mı zor adam baştan sona haklı kimse dansöz gibi kiviralim demedi sonuçta
Ben eşime hiç bi zaman yaptırım uygulamadım gönlü mü istemiyor sen dinlen hayatım gelmek zprunda değilsin dedim. Üstelik benim gecerli bi sebebim varken bunun yeni gelin nazı oldugunu düşünüyosanız cidden vicdanınızı sorgulayın derim. Siz yakınızı kaybettikten sonra sosyallesecek gücü kendinizde buluyorsunuz diye herkesten bunu beklemeniz çok bencilce.

Bence gitmemek istememek hakkınız bunu belirtmişsiniz hem başka plan varken niye tamam demiş eşiniz, ya da kendi beş dakikaya uğrayıp verebilirdi hani babasıgili de kırmamak adına. Tam o anı görmediğim için bilemiyorum ama tek hatanız belki sabrınız kalmadığı için yanlış bir üslup kullanmış olabilirsiniz diye düşünüyorum ama onun dışında dediğim gibi çözümü çok basit olan bir olay, azıcık mantık ve anlayış çözerdi, keşke birbirinizin kalbini kırmasaydınız.

Cok tuhaf cidden.
İkinizin de gönlünü yapacak çözümler uretebilirdiniz kolaylikla. Arkadaşlar yazmis.
Ama ikiniz de sanki özellikle kavga etmeye bahane arıyormuş ve bulmuşsunuz gibi davranmışsiniz.
İnanırmısıbız ben de öyle düşünüyorum. Çünkü eşim tartıştıktan sonra halletmesi gereken tum işlerini haşletti bahane miydi acaba

Keske

İnanırmısıbız ben de öyle düşünüyorum. Çünkü eşim tartıştıktan sonra halletmesi gereken tum işlerini haşletti bahane miydi acaba

İyi de o işlerin hepsini kavgasız da halledebilirdi.
Siz de hiç ılımlı yanasmamissiniz yani karşılıklı bir sacmalama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…