Sizi haklı buldum.
Erkeklerin çoğunda "bilgi saklama yoluyla plan yapma ve habersizce kadınları plana zorla dahil etme" eğilimi var. Psikolojide bunun karşılığı var mı hanımlar? Türk erkeklerine özgü bir özellik bu.
KP ile eşiniz plan yapmış. Düğüne zarf(muhtemelen içinde takı olarak takılacak para, altın vb vardı) bahanesiyle düğüne 5 dakika uğrar, babama zarfı verir, çıkarız diye sizi KANDIRMA yoluyla düğüne takı takmaya götürecekti. Böylece hem düğünde ortalıkta görünmüş, poz vermiş olacaktınız hem de takı takmış olacaktınız çift olarak.
"5 dakika" denilen şey asla 5 dakika olmaz, "Gelmişken tebrik etmeden/fotoğraf çektirmeden/pistte halaya katılmadan gitmek ayıp olur" denilerek orada zorla tutulacaktınız işte.
Erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum.
Münferit bir olaysa konuşarak çözün tabi ama diğer tüm işlerde, olaylarda sizden habersiz plan yapıp sizi zorlayarak dahil ediyorsa bu düzeltilemeyecek bir karakter sorunudur. Ayrılın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Siz de hayatınızı bunun üzerinden planlayın. Huyunu bildiğiniz düşmanla savaşmak, huyunu bilmediğiniz dostla sevişmekten yeğdir(bunu da ben uydurdum