Eşinizi bahçeye gidip günü degerlendirecek durumdasiniz ve kapıdan zarfi verip çıkamayacak kadar uzgunsunuz??Arkadaşlar bir derdim var. Bugun için eşimle plan yapmıştık. Bugunu bahçeye gidip orda vakit geçirerek değerlendircektik. Eşim babasıyla görüşmüş bi düğün varmış giderken ona ugrayıp zarf vermemizi söylemiş. Geldi bana gecerken düğüne ugrayıp zarfı vercegimizi söyledi. 46 gün önce dedemi kaybettim babam olmadıgı için babamın yerindeydi. İki gün önce ve bi arkadasımın oglunun sünnet düğünü vardı gitmek isterdim ama acım hala taze oldugu için gidemeyeceğimi söyledim ve eşim bu durumu biliyo. Ben gidemem dedim ısrarla verir çıkarız felan dedi. Üstelik eşimin akrabalarından çogu kişi başsaglıgı için beni aramadı bile. Haliyle gitmek istemedim. Bak arkadaşımın düğününe bile gitmedim diye izah etcegim sırada tamam sus diye diye susturdu. Sonra babasına kesin bişey demesiğini işim biterse gidebiliriz diye söylediğini söyleyip uyudu. Ama bu sürecte çok fevri ve agrasifti. Ben sesimi yükselttiğimde suratı adılır ven özür dileyip gönlünü alırım eşim bu konuda çogu zaman zorlanıyo. Sonra o uyurken yanından kalkıp yatak odasına gittim. Geldi bahçeye ne zaman giycez dedi tavırlıydı. Bilmiyorum dedim. Sigara içip geldi. Bahceye gitmiyoruz ben başka işlerimi halletcem dedi. Çok öfkelendim ama sessiz kaldım. Sonra arabayla işin ne zaman biter ona göre plan yapıcam dedim. Öyle deyince sucunu bilmediğini ve delirmek üzere oldugunu söyleyip fevri tavirlar sergiledi. Benimde artık sesim yukseldi. Gönül almayı bilmediğini kendisine yapıldıgında gönlü alınana kadar yüzünün gülmediğini söyledim. Geri adım atmak yerine dahada yukseldi bende yükseldim ama o kırıcı seyler söyledi aglamaya başladım. Bu sefer özür dilemeye basladı ama hala özur dilerken bile beni sucluyodu. Ve böyle davrandıgım için daha sonra hatamı anlayıp özür dileyeceğimi söyledi. Bende g*tunü çok kaldırmışım haklıykende özür dileyeveğimi düşünme dedim arabayı alıp dısarı çıktım aglayıp aglayıp eve geldim. O kapının önünde bisikletle felan ugrasıyo bende evdeyim. Yorumlarını bekliyorum lütfen alaycı tavırlar sergilemeden kusurum varsa söylerseniz çok sevinirim
Bahçeye gidip orada halay cekmicem. Cidden yorumunuz çok komik. Kafa dinlemek istedim sadeceEşinizi bahçeye gidip günü degerlendirecek durumdasiniz ve kapıdan zarfi verip çıkamayacak kadar uzgunsunuz??
İkisi aynı şey mi? Cidden soruyorumEşinizi bahçeye gidip günü degerlendirecek durumdasiniz ve kapıdan zarfi verip çıkamayacak kadar uzgunsunuz??
Arkadaşlar bir derdim var. Bugun için eşimle plan yapmıştık. Bugunu bahçeye gidip orda vakit geçirerek değerlendircektik. Eşim babasıyla görüşmüş bi düğün varmış giderken ona ugrayıp zarf vermemizi söylemiş. Geldi bana gecerken düğüne ugrayıp zarfı vercegimizi söyledi. 46 gün önce dedemi kaybettim babam olmadıgı için babamın yerindeydi. İki gün önce ve bi arkadasımın oglunun sünnet düğünü vardı gitmek isterdim ama acım hala taze oldugu için gidemeyeceğimi söyledim ve eşim bu durumu biliyo. Ben gidemem dedim ısrarla verir çıkarız felan dedi. Üstelik eşimin akrabalarından çogu kişi başsaglıgı için beni aramadı bile. Haliyle gitmek istemedim. Bak arkadaşımın düğününe bile gitmedim diye izah etcegim sırada tamam sus diye diye susturdu. Sonra babasına kesin bişey demesiğini işim biterse gidebiliriz diye söylediğini söyleyip uyudu. Ama bu sürecte çok fevri ve agrasifti. Ben sesimi yükselttiğimde suratı adılır ven özür dileyip gönlünü alırım eşim bu konuda çogu zaman zorlanıyo. Sonra o uyurken yanından kalkıp yatak odasına gittim. Geldi bahçeye ne zaman giycez dedi tavırlıydı. Bilmiyorum dedim. Sigara içip geldi. Bahceye gitmiyoruz ben başka işlerimi halletcem dedi. Çok öfkelendim ama sessiz kaldım. Sonra arabayla işin ne zaman biter ona göre plan yapıcam dedim. Öyle deyince sucunu bilmediğini ve delirmek üzere oldugunu söyleyip fevri tavirlar sergiledi. Benimde artık sesim yukseldi. Gönül almayı bilmediğini kendisine yapıldıgında gönlü alınana kadar yüzünün gülmediğini söyledim. Geri adım atmak yerine dahada yukseldi bende yükseldim ama o kırıcı seyler söyledi aglamaya başladım. Bu sefer özür dilemeye basladı ama hala özur dilerken bile beni sucluyodu. Ve böyle davrandıgım için daha sonra hatamı anlayıp özür dileyeceğimi söyledi. Bende g*tunü çok kaldırmışım haklıykende özür dileyeveğimi düşünme dedim arabayı alıp dısarı çıktım aglayıp aglayıp eve geldim. O kapının önünde bisikletle felan ugrasıyo bende evdeyim. Yorumlarını bekliyorum lütfen alaycı tavırlar sergilemeden kusurum varsa söylerseniz çok sevinirim
Bende evliysek birbirimizi anlamamız gerektiği taraftarıyım. Bana sinirli ve emrivaki gidicez demek yerine hayatım babam aradı böyle böyle dedi senide anlıyorum ama babamıda kırmak istemiyorum. İki dakika versem olur mu dese anlayışla karsılarım. Ayrıca düğün sahibi eşimin ailesinin yerine eşimin gidebileceği kadar uzak ben tanımıyorum bile. Ama orada ister istemez müzikli bir ortam var suan da öyle bir ortama girmeyi yediremiyorum kendime. Velev ki dediğiniz gibi anlayamadı üzüntümü her dugune nirlikte gitmek zorunda mıyız öfkelenmek planı iptal etmek niyeİki tarafta hatalı. Arkadaşınızın oğlunun sünnetine gidip oturmanız farklı eşinizin akrabasının düğününe gidip zarf verip çıkmanız farklı. İkisini kıyaslamayı anlamsız buldum o yüzden. Olayı siz başlatmışsınız eşiniz de yapıcı davranmamış sonuç olarak olay büyümüş. Siz direkt olarak gitmem de gitmem diye kestirip atmışsınız. Üzüntünüzü anlıyorum ama ateş düştüğü yeri yakar. Eşiniz sizin gibi yaşamıyor bu durumu o yüzden de sizi sizin istediğiniz şekilde anlayamaz. O şimdi 5 dakika zarfı verip çıksak ne olurdu mesele edilecek ne var diye düşünüyor. Velev ki istemediniz ben seni bekliyorum araba ver gel derdiniz.
Adam zarfı verirdi siz arabada beklersiniz. Olay ne kadar gereksiz büyümüş. Ne gerek vardı bu kadarına?Arkadaşlar bir derdim var. Bugun için eşimle plan yapmıştık. Bugunu bahçeye gidip orda vakit geçirerek değerlendircektik. Eşim babasıyla görüşmüş bi düğün varmış giderken ona ugrayıp zarf vermemizi söylemiş. Geldi bana gecerken düğüne ugrayıp zarfı vercegimizi söyledi. 46 gün önce dedemi kaybettim babam olmadıgı için babamın yerindeydi. İki gün önce ve bi arkadasımın oglunun sünnet düğünü vardı gitmek isterdim ama acım hala taze oldugu için gidemeyeceğimi söyledim ve eşim bu durumu biliyo. Ben gidemem dedim ısrarla verir çıkarız felan dedi. Üstelik eşimin akrabalarından çogu kişi başsaglıgı için beni aramadı bile. Haliyle gitmek istemedim. Bak arkadaşımın düğününe bile gitmedim diye izah etcegim sırada tamam sus diye diye susturdu. Sonra babasına kesin bişey demesiğini işim biterse gidebiliriz diye söylediğini söyleyip uyudu. Ama bu sürecte çok fevri ve agrasifti. Ben sesimi yükselttiğimde suratı adılır ven özür dileyip gönlünü alırım eşim bu konuda çogu zaman zorlanıyo. Sonra o uyurken yanından kalkıp yatak odasına gittim. Geldi bahçeye ne zaman giycez dedi tavırlıydı. Bilmiyorum dedim. Sigara içip geldi. Bahceye gitmiyoruz ben başka işlerimi halletcem dedi. Çok öfkelendim ama sessiz kaldım. Sonra arabayla işin ne zaman biter ona göre plan yapıcam dedim. Öyle deyince sucunu bilmediğini ve delirmek üzere oldugunu söyleyip fevri tavirlar sergiledi. Benimde artık sesim yukseldi. Gönül almayı bilmediğini kendisine yapıldıgında gönlü alınana kadar yüzünün gülmediğini söyledim. Geri adım atmak yerine dahada yukseldi bende yükseldim ama o kırıcı seyler söyledi aglamaya başladım. Bu sefer özür dilemeye basladı ama hala özur dilerken bile beni sucluyodu. Ve böyle davrandıgım için daha sonra hatamı anlayıp özür dileyeceğimi söyledi. Bende g*tunü çok kaldırmışım haklıykende özür dileyeveğimi düşünme dedim arabayı alıp dısarı çıktım aglayıp aglayıp eve geldim. O kapının önünde bisikletle felan ugrasıyo bende evdeyim. Yorumlarını bekliyorum lütfen alaycı tavırlar sergilemeden kusurum varsa söylerseniz çok sevinirim
Bende evliysek birbirimizi anlamamız gerektiği taraftarıyım. Bana sinirli ve emrivaki gidicez demek yerine hayatım babam aradı böyle böyle dedi senide anlıyorum ama babamıda kırmak istemiyorum. İki dakika versem olur mu dese anlayışla karsılarım. Ayrıca düğün sahibi eşimin ailesinin yerine eşimin gidebileceği kadar uzak ben tanımıyorum bile. Ama orada ister istemez müzikli bir ortam var suan da öyle bir ortama girmeyi yediremiyorum kendime. Velev ki dediğiniz gibi anlayamadı üzüntümü her dugune nirlikte gitmek zorunda mıyız öfkelenmek planı iptal etmek niye
Ben sizi haklı buldum. Bana baş sağlığı dilemeyen insanların arasına gidip düğünde görünmek, onları görmek istemezdim. Bahçede takılmak ise insanın kafasini dağıtıyor, meşguliyet oluyor. Düğün gibi kıyafet hazırlığı falan yok, günlük kıyafetle bahçeye gidilir.Bahçeye gidip orada halay cekmicem. Cidden yorumunuz çok komik. Kafa dinlemek istedim sadece
Peki babasına eşim yaş sürecinde kalabalığa girmeyelim demek ya da beni 2 dk bekler misin zarfı verip çıkayım demek bu kadar mı zor? Ki konu sahibi sevdiği insanların düğününe de gidip yarım saat oturup kalkabilirdi. Ama istememiş. Demek ki 5 dk da olsa 5 saat de olsa kalabalığa girecek gücü bulamamış kendinde. Bunun yeni gelinlikle ne alakası var? Ruhen bir insan birseye hazır hissetmiyorken sırf yeni gelin diye herseye evet demek zorunda mı?Ah siz yeni gelinler .. bu kadar nazlı bu kadar alıngan olmayın herşeye hayır demeyi de bırakın zarf bırakıp 10 dkka oturmak bu kadar mı zor adam baştan sona haklı kimse dansöz gibi kiviralim demedi sonuçta
Ben arabada bekler , 2 dk ver gel ,baktım gelmedin basar giderim derdim. Kendim arabadan inmezdimKesinlikle bahane etmiyorum. Akrabalarıyla düğün cenaze mutlaka gitmeye ve yanlarında olmaya çalışırım. Ama bi arayıp başın saholsun denilmesini bile çok gördükleri için kırgınım. Bu kırgınlık ömür boyu surmeyecek tabi. Ama düğüne 5 dk girdiğin zaman mutlaka es dost akraba görcem. 5 dakıkada çıkmamız bu mumkun değil
Düğün için hazır olsan kendi arkadaş sünnetine giderdin haklısın bence.esin orda babasına dediği yere gidemedi düğüne ve tavrı ondandi anlamazdan geldi bence.haliyle oda arada kaldı ağladığını görünce de dayanamadı ama diğer tarafta babasına yok dedi o sinirli hali de o sebepten bence .neyse olmuş özür dilemiş sende o gelince bir çay demle sakinken tekrar ifade et dedem babam gibiydi vs..birde ustune bu kadar laf niye.zaten hassasım bı sürü laf kırıldım filan anlat kendi ugrayip verseydi zarfini.dúgún bu selam verip cikamazsin nereye diye sorarlar
Siz de pek yapıcı davranmamışsınız. İki tarafta da hata var. Hala daha sürekli eşinizi suçlama eğilimindesiniz. Her düğüne birlikte gitmek zorunda değilsiniz zaten eşiniz de gel birlikte düğüne gidelim iki göbek atarız dememiş. Pek anlayışla karşılayacak bir izlenim vermediniz bana eşiniz böyle de söylese hayır gitmeyelim derdiniz bence. Madem anlayışla karşılayabileceğiniz bir olaydı neyin kavgası çıktı bu kadar aranızda? Müzikli ortama bir dakika girip çıkınca ne oluyor neyi yedirmiyorsunuz ben de bu bunu anlamıyorum. Acınızı asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi siz tamam gidelim ben arabada kalırım sen ver gel deseniz yine problem çıkmayacak. Siz de tatlı dille konuşmamışsınız ki. Gelmiş bahçeye ne zaman gidelim diye bilmiyorum demişsiniz. O bilmiyorum pekte tatlı söylemediğiniz aşikar. İki taraf gereksiz yere uzatıp inatlaşmışsınız. Kimin daha haklı olduğunun zerre kadar önemi yok, siz evlisiniz sevgili değil. Önemli olan bundan sonrasında nasıl
Duyarsızsınız. Diyecek söz bulamadım