Eşimle tartıstık

Eşinizi bahçeye gidip günü degerlendirecek durumdasiniz ve kapıdan zarfi verip çıkamayacak kadar uzgunsunuz??

Bukadar abartacak ne var anlamıyorum?
Onun akrabalarının aramamasına o ne yapabilir?
Yani o birey olarak sana iyiyse, arayıp soruyorsa aileni vs daha ne yapabilir?
Adam zarfı verip gelelim demiş, durup göbek atalım dememiş.
Fitili sen ateşlemissin sonra oda arada kaldığı için gerilmiş derken olay gereksiz büyümüş.
Ayrıca hayat bu yani yaptığınız plan hayati değil, sonrada gidebilirdiniz.
Tamam hayatım desen gidip veripi gelseniz güzelce geri kalan günü değerlendirseniz ne olurdu?

Düğün için hazır olsan kendi arkadaş sünnetine giderdin haklısın bence.esin orda babasına dediği yere gidemedi düğüne ve tavrı ondandi anlamazdan geldi bence.haliyle oda arada kaldı ağladığını görünce de dayanamadı ama diğer tarafta babasına yok dedi o sinirli hali de o sebepten bence .neyse olmuş özür dilemiş sende o gelince bir çay demle sakinken tekrar ifade et dedem babam gibiydi vs..birde ustune bu kadar laf niye.zaten hassasım bı sürü laf kırıldım filan anlat kendi ugrayip verseydi zarfini.dúgún bu selam verip cikamazsin nereye diye sorarlar

İki tarafta hatalı. Arkadaşınızın oğlunun sünnetine gidip oturmanız farklı eşinizin akrabasının düğününe gidip zarf verip çıkmanız farklı. İkisini kıyaslamayı anlamsız buldum o yüzden. Olayı siz başlatmışsınız eşiniz de yapıcı davranmamış sonuç olarak olay büyümüş. Siz direkt olarak gitmem de gitmem diye kestirip atmışsınız. Üzüntünüzü anlıyorum ama ateş düştüğü yeri yakar. Eşiniz sizin gibi yaşamıyor bu durumu o yüzden de sizi sizin istediğiniz şekilde anlayamaz. O şimdi 5 dakika zarfı verip çıksak ne olurdu mesele edilecek ne var diye düşünüyor. Velev ki istemediniz ben seni bekliyorum araba ver gel derdiniz.

Bende evliysek birbirimizi anlamamız gerektiği taraftarıyım. Bana sinirli ve emrivaki gidicez demek yerine hayatım babam aradı böyle böyle dedi senide anlıyorum ama babamıda kırmak istemiyorum. İki dakika versem olur mu dese anlayışla karsılarım. Ayrıca düğün sahibi eşimin ailesinin yerine eşimin gidebileceği kadar uzak ben tanımıyorum bile. Ama orada ister istemez müzikli bir ortam var suan da öyle bir ortama girmeyi yediremiyorum kendime. Velev ki dediğiniz gibi anlayamadı üzüntümü her dugune nirlikte gitmek zorunda mıyız öfkelenmek planı iptal etmek niye

Adam zarfı verirdi siz arabada beklersiniz. Olay ne kadar gereksiz büyümüş. Ne gerek vardı bu kadarına?

Siz de pek yapıcı davranmamışsınız. İki tarafta da hata var. Hala daha sürekli eşinizi suçlama eğilimindesiniz. Her düğüne birlikte gitmek zorunda değilsiniz zaten eşiniz de gel birlikte düğüne gidelim iki göbek atarız dememiş. Pek anlayışla karşılayacak bir izlenim vermediniz bana eşiniz böyle de söylese hayır gitmeyelim derdiniz bence. Madem anlayışla karşılayabileceğiniz bir olaydı neyin kavgası çıktı bu kadar aranızda? Müzikli ortama bir dakika girip çıkınca ne oluyor neyi yedirmiyorsunuz ben de bu bunu anlamıyorum. Acınızı asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi siz tamam gidelim ben arabada kalırım sen ver gel deseniz yine problem çıkmayacak. Siz de tatlı dille konuşmamışsınız ki. Gelmiş bahçeye ne zaman gidelim diye bilmiyorum demişsiniz. O bilmiyorum pekte tatlı söylemediğiniz aşikar. İki taraf gereksiz yere uzatıp inatlaşmışsınız. Kimin daha haklı olduğunun zerre kadar önemi yok, siz evlisiniz sevgili değil. Önemli olan bundan sonrasında nasıl yol alacağınız.

Bahçeye gidip orada halay cekmicem. Cidden yorumunuz çok komik. Kafa dinlemek istedim sadece
Ben sizi haklı buldum. Bana baş sağlığı dilemeyen insanların arasına gidip düğünde görünmek, onları görmek istemezdim. Bahçede takılmak ise insanın kafasini dağıtıyor, meşguliyet oluyor. Düğün gibi kıyafet hazırlığı falan yok, günlük kıyafetle bahçeye gidilir.

Konu sahibinin haklı buldum. Eşiniz baştan babasına eşim bu süreçte kalabalığa girmek istemiyor, siz verin zarfi diyebilirdi. Konu sahibi sevdigi insanların düğününe bile gitmezken sevmediği insanların düğününe zarf vermek için bile olsa niye gitsin? Eşi anlayışlı olsun. Giderken sen arabada bekle. Zarflarını 2 dakika verip çıkayım diyebilirdi. Yaş sürecinde olan hanımını sırf kendi babası istiyor diye sıkıştırmak ne demek? Hem bu süreçte öfke probleminiz de olabilir. Çok doğal.

Ah siz yeni gelinler .. bu kadar nazlı bu kadar alıngan olmayın herşeye hayır demeyi de bırakın zarf bırakıp 10 dkka oturmak bu kadar mı zor adam baştan sona haklı kimse dansöz gibi kiviralim demedi sonuçta

Ah siz yeni gelinler .. bu kadar nazlı bu kadar alıngan olmayın herşeye hayır demeyi de bırakın zarf bırakıp 10 dkka oturmak bu kadar mı zor adam baştan sona haklı kimse dansöz gibi kiviralim demedi sonuçta
Peki babasına eşim yaş sürecinde kalabalığa girmeyelim demek ya da beni 2 dk bekler misin zarfı verip çıkayım demek bu kadar mı zor? Ki konu sahibi sevdiği insanların düğününe de gidip yarım saat oturup kalkabilirdi. Ama istememiş. Demek ki 5 dk da olsa 5 saat de olsa kalabalığa girecek gücü bulamamış kendinde. Bunun yeni gelinlikle ne alakası var? Ruhen bir insan birseye hazır hissetmiyorken sırf yeni gelin diye herseye evet demek zorunda mı?

Kafanızdan 50 tane düşünce geçiyor gitmek istemediğiniz için ama eşinizin hiçbirinden haberi yok. Sorun da bu. Eşiniz sadece beş dk uğrayalım dedim demediği kalmadı diye düşünüyor. Konu zaten g.t kaldırmaya nasıl geldi yani hiç anlayamadım. İki evli insan değil de ergen kavgası gibi. Biliyorsun ki arkadaşımın düğününe bile hazır değilken ve aile bana başsağlığı dilemediği için sitemliyken bir şey yokmuş gibi davranamam, sen gidip versen ben hiç gelmesem nasıl olur? Bu tip bir şey deseniz eşiniz ne derdi ki acaba? Keşke biz tek kelime etsek ve herkes beynimizi görse ama bu imkansız. O yüzden tamamen konuşmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben arabada bekler , 2 dk ver gel ,baktım gelmedin basar giderim derdim. Kendim arabadan inmezdim

Basiniz sagolsun öncelikle. Allah dedenizin mekanini cennet eylesin. Esiniz tek basina da gidip verebilirdi. Bence ailesine kirgin olmaniz gecerli bir sebep. Insan ölüsünün yok sayilmasini kaldiramiyor. Heleki yakinlarsa.

Duyarsızsınız. Diyecek söz bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…