Eşimle tartıstık

Şu durumda düzeltmek için bi şey yapmalı mıyım sizce
Anlayış göstermesini isteyin başka da bir şey demeyin niye özür dileyeceksiniz onu anlamadım ki saçma sapan bir şeyden bu mevzu nedir gitmek istemeyebilirsiniz bir yakınım ölmese bile gitmek istemediğim yere gitmem bu kadar basit arabada beklerim ya da çıkmam evden olur biter ne var bunda büyütecek

Bir şeyi reddederken uygun dili kullanmalısınız.
Ben gelmek istemiyorum yerine seni arabada beklerim deseydiniz kimse sinir olmazdı.

Ben gelmek istemiyorum’un altında çok farklı cümleler yatar. Hayır demenin güzel yollarını seçin her zaman.
2 gün önce gitmem gereken bir arkadasımın düğününe gitmemişken ki gidemediğim için çok üzüldüm bu durumu eşimle paylasmışken eşimin 2 gün sonra bu teklifle gelmesi doğru mu sizce üstelik ben tavırlıda söylemrdim. Ben gelemem dedim ısrarla girelim çıkalım dedi

Ben kavga cıkarmadım diyorum gitmede demedim ben gelmek istemiyorum dedim öfkelenip bagırdı sizce bu durumda seni anlıyorum deyip ben mi susmalıyım
Ee ben eşimin tarafından bazı düğünlere ben gelmek istemiyorum diyorum ne var bunda o gidiyor hediyesini veriyor geliyor gitmek zorunda değiliz ki yani ne var yani bunda gitmek istediğim düğüne giderim gitmek istemediğim düğüne gitmem bunda bir sorun yok ki eşim de en yakın akrabam olmadigi surece gelmeme hakkına sahip o gelmiyor diye de ben gitmemezlik yapmam

Ee ben eşimin tarafından bazı düğünlere ben gelmek istemiyorum diyorum ne var bunda o gidiyor hediyesini veriyor geliyor gitmek zorunda değiliz ki yani ne var yani bunda gitmek istediğim düğüne giderim gitmek istemediğim düğüne gitmem bunda bir sorun yok ki eşim de en yakın akrabam olmadigi surece gelmeme hakkına sahip o gelmiyor diye de ben gitmemezlik yapmam
Bende aynı kafadayım kendi tarafımın düğünlerine eşimsiz gittiğimde oldu.

2 gün önce gitmem gereken bir arkadasımın düğününe gitmemişken ki gidemediğim için çok üzüldüm bu durumu eşimle paylasmışken eşimin 2 gün sonra bu teklifle gelmesi doğru mu sizce üstelik ben tavırlıda söylemrdim. Ben gelemem dedim ısrarla girelim çıkalım dedi
Arkadaşınızın düğününe gitmemekle de hata etmişsiniz. Oraya da beş dakika uğrayabilirdiniz. Bu da sizin hatanız.

Ben eşinizi bu yüzden haksız bulmadım. Zarfı verip çıkalım diyen adam,sadece ses yükselttiği için haksız. Düzgün konuşmalıydı. Düğüne gidip oturalım,çıkıp oynayalım dese haklısınız.

Hayat devam ediyor,hepimiz buna göre yaşıyoruz. Dedenizin acısı asla geçmeyecek. Her zaman hatırlayacaksınız. Bu yüzden normal sosyal hayatınızda yapmanız gerekenleri aksatmamalısınız.

Kesinlikle tamam sus tamam sus deyip beni susturmasa arabada bekleyim git ver gel diyecektim. Aynı fikirdeyim sorun olmayacak bir meseleyi sorun haline getirdik
"Bahcrye gitmeyecegiz" diyerek aklinca sizi cezalandirmis zaten. Iletisim sorunlari karsilikli oluyor genelde. Bence bi uzman destegi alın derim, ikinizde sadece siz degil

"Bahcrye gitmeyecegiz" diyerek aklinca sizi cezalandirmis zaten. Iletisim sorunlari karsilikli oluyor genelde. Bence bi uzman destegi alın derim, ikinizde sadece siz degil
Aldık aslında bizede çok iyi geldi. Bu tarz durumları uzun zamandır yasamıyoduk. Ama bugun kapıldık malesef

Kızlar tüm insanlar aynı değil,ruhsal olarak da bazı olayları sindirme,atlatma olarak da herkese aynı süre işlemiyor. Özellikle yas süreci.

Kimisi 1 hafta önce karım öldü ama hayat devam ediyor diye yeni eş arıyorum diye tv çıkar.

Kimisi ölenle ölünmez diye 3 hafta sonra eğlence mekanlarına sosyalleşmeye gider.

Kimisi de(kendimi bu gruba katabilirim) içine kapanır,hayattan tat almayı bırakır,kafası götürmez kimsenin yüzünü görmek istemez. Mecburi görmen gerekenlere bile zor dayanır kısacası acısını herkesten uzakta yaşamak ister. Bunu kimisi 3 ayda halleder kimisi 3 haftada.

Konu sahibin eşi mevlüde uğrayıp gelelim dememiş ki düğüne uğrayıp gelelim demiş. Bunun 2 saatı de 5 dakikası da aynıdır benim için.
Ben yakınımı kaybedip evde yemek yerken bile utanıyorsam,tebessüm ettim diye vicdan yapıyorsam(evet evet bunlar yas sürecinde sık sık olan duygular) 5 dakikasına bile eğlenmek amaçla toplanılan yere gitmem ölüm kalım meselesi değilse(cenaze,kaza gibi).

Bana başsağlığı bile dilemeyen insanlar beni orada görüp ayıp olmasın diye oturduğu yerden dilemesin zaten.

Kısacası çabuk toparlanana nasıl anlayış gösteriyorsak toparlanamayana bu anlayış gösterilmeli.

Kadının yaptığı plandan bile anlaşılıyor(bağ bahçe) herkesten uzak olmak istediği

Kızlar tüm insanlar aynı değil,ruhsal olarak da bazı olayları sindirme,atlatma olarak da herkese aynı süre işlemiyor. Özellikle yas süreci.

Kimisi 1 hafta önce karım öldü ama hayat devam ediyor diye yeni eş arıyorum diye tv çıkar.

Kimisi ölenle ölünmez diye 3 hafta sonra eğlence mekanlarına sosyalleşmeye gider.

Kimisi de(kendimi bu gruba katabilirim) içine kapanır,hayattan tat almayı bırakır,kafası götürmez kimsenin yüzünü görmek istemez. Mecburi görmen gerekenlere bile zor dayanır kısacası acısını herkesten uzakta yaşamak ister. Bunu kimisi 3 ayda halleder kimisi 3 haftada.

Konu sahibin eşi mevlüde uğrayıp gelelim dememiş ki düğüne uğrayıp gelelim demiş. Bunun 2 saatı de 5 dakikası da aynıdır benim için.
Ben yakınımı kaybedip evde yemek yerken bile utanıyorsam,tebessüm ettim diye vicdan yapıyorsam(evet evet bunlar yas sürecinde sık sık olan duygular) 5 dakikasına bile eğlenmek amaçla toplanılan yere gitmem ölüm kalım meselesi değilse(cenaze,kaza gibi).

Bana başsağlığı bile dilemeyen insanlar beni orada görüp ayıp olmasın diye oturduğu yerden dilemesin zaten.

Kısacası çabuk toparlanana nasıl anlayış gösteriyorsak toparlanamayana bu anlayış gösterilmeli.

Kadının yaptığı plandan bile anlaşılıyor(bağ bahçe) herkesten uzak olmak istediğişu yazdıklarınız gözlerimi doldurmaya yetti

Kadının yaptığı plandan bile anlaşılıyor(bağ bahçe) herkesten uzak olmak istediği
Şu yazdıklarınız bile gözlerimi doldurmaya yetti. Karsınıza sizin gibi hassas ruhlu insanlar çıksın inşallah

Şu yazdıklarınız bile gözlerimi doldurmaya yetti. Karsınıza sizin gibi hassas ruhlu insanlar çıksın inşallah
Canım benim.Sen acını doya doya yaşa,ağla. İçine atma.Şimdi içine akıttıkların yarın daha büyük acı olarak seni yıpratacak. Boşver dünya işleri bitmez

İçinizden gitmek gelmemiş, olabilir. Başka şekilde gönderilebilirdi o zarf. Bilemedim. Her iki taraf da hatalı. Boş yere tartışma çıkmış iletişimsizlik yaşanmış

Canım benim.Sen acını doya doya yaşa,ağla. İçine atma.Şimdi içine akıttıkların yarın daha büyük acı olarak seni yıpratacak. Boşver dünya işleri bitmez
Çok sagolun tam olarak anlaşıldıgımı hissettim. Kimseye yuk olmayı istemedim ömrüm boyunca. Şimdi anneme de anneannemede destek olmak zorundayım. Bu bana agır gelsede mecburum dediğiniz gibi acımı yasayamadım bile.

Adam düğüne gidip iki çiftetelli atalım dememiş, zarfı verip çıkalım demiş. Siz hala yok ha yok. Fitili ateşleyen sizsiniz görünüyor
Kesinlikle bahane etmiyorum. Akrabalarıyla düğün cenaze mutlaka gitmeye ve yanlarında olmaya çalışırım. Ama bi arayıp başın saholsun denilmesini bile çok gördükleri için kırgınım. Bu kırgınlık ömür boyu surmeyecek tabi. Ama düğüne 5 dk girdiğin zaman mutlaka es dost akraba görcem. 5 dakıkada çıkmamız bu mumkun değil
Kızlar bana da yardımcı olursanız sevinirim sayfama bakar mısınız?

Kendi goturup verseymis sizi neden yaninda sürüklediğini anlamadim? Bunun icin bir insani uzmeye degmezmiş esinizden ozur dilemeyin sizi anlamasini bekleyin derim

X