Vallahi karısı kendisi yüzünden intihar ettiği halde gözünden damla yaş gelmeyen koca gördümKonu sahibesi zannediyor ki,ikisi de ölecek(allah korusun) kocacığımı da ah ben ne yaptım benim yüzümden oldu diye geri kalan ömründe derbeder olacak.Yok öyle bir şey tatlım.Vah gidene demişler.İki ağlar sonra bir başkasıyla hayatını kurar yaşar gider.Böyle azap çektiremezsin.Dik dur dik.Sen olmasan da ben varım de.Bebeğine de kendine de yetersin sen.Koca ne yahu.Giderse defolsun gitsin.Bir evlattan kıymetli ne olabilir dünyada.Şu hayatta beni tek uykusuz bırakan şey evladımdan llma veya onun bensiz kalma korkusu.Yumurtaya can veren Allahım sana da tez vakitte doğru düşünebilme yetisi versin.Bir de bunca yazan insana lütfedip bir cevap versen süper olur kanımca.
Eskiden profil resmi olmayanlarda pembe kadın figürü vardiya yerine bu geldiKonudan alakasız birsey sorucam ama birkac kişinin profil resmi beyaz efekli soru işareti nedeni nedir acaba ben mi cahil kaldim yoksa rastlantı birkac kişinin beğendiği bir resim mi denk gelmis ?
Dün eşimin arkadaşının hanımı doğum sırasında beyin kanaması geçirdi ve vefat etti,bebek annesiz kalakaldı sakın birilerine laf anlatamadığın için böyle şeyler konuşmaz Allah korusun Muharrem ayındayız dua vaktine falan denk gelir gözünü seveyim sinirle söylüyorsun bunları boşver herkesi Allah kocana akıl versin ne diyeyimBu gelinen son nokta. 9 ay boyunca zaten sesimi cıkardım neler yasandı. Artık bişey yasansın istemiyorum. İlk ailemin yanında kaldıgımda ailem nelere sahit oldu. Ses cıkarınca ne olacak gördüm. Ben eşimden bişey istemiyorum artık adam annesi ve benim aramda kalıp durdu. Annesinin hatalarını biliyor ama annesi ne yapsın. Sorunum kavga cıksın dediğim olsun vs değil kavga gürültü hiç bişey istemiyorum. İlk defa böyle düşünür oldum değişik bişey farklı bi huzur beni cagırıyor resmen sus konusma sabret az kaldı diye bi his var. Aglama dısında hiç bişey içimden gelmiyor
Eskiden profil resmi olmayanlarda pembe kadın figürü vardiya yerine bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?