-
- Konu Sahibi Kelebekcik00
Bir de isteyerek olmadı diyorlar. Prezervatif kullanma hatası yoksa ,hap aynı saatte alındıysa , spiral varsa kontroller aksatilmadiysa , iğne varsa günü sasmadiysa nasıl şak diye hamile kalınıyor. ( Geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak görmüyorum.)Günde sadece 1-2 saat alkol almıyor sanırım. O arada konu sahibi gebe kalıyor.
Sence? Tabii ki işe devam etmeliydin.Ne yapmaliydim
Ben şahsen teknoloji çağında bu konuyu bilmeyen insanlara inanmıyorum. İnternetin girmediği dağ taş kalmadı.Yaşı da küçük 22 ben de o yaşlarda evliydim ama korunuyordum niye öğrenmiyor bizim insanımız korunmayı anlamıyorum.
Canı korunmak istememiştir.Yaşı da küçük 22 ben de o yaşlarda evliydim ama korunuyordum niye öğrenmiyor bizim insanımız korunmayı anlamıyorum.
İnan annesi ağlayıp kızının ayaklarına kapandı , Kablonun değdiği morlukları öperek yalvardı gel kızım babanın evinde aç mısın açıkta misin diye babası geldi ağladı kız yuvamı sizin yüzünüzden bozmayacagim sizin gibi anne babam yok dedi. Bu laftan sonra da açıkçası ne annesi ne babası ısrar etmedi ben olsam ben de etmezdim.Gerçekten mi?Aslında böyle kişilere ben çok da kızamıyorum sanki yetiştirme ile alakalı gibi geliyor bana anne babanın da bunda payı mutlaka vardır.
Korunma yoksa istek vardır. Konu sahibi çocuk istediği için korunmamıştır muhtemelen.Bir de isteyerek olmadı diyorlar. Prezervatif kullanma hatası yoksa ,hap aynı saatte alındıysa , spiral varsa kontroller aksatilmadiysa , iğne varsa günü sasmadiysa nasıl şak diye hamile kalınıyor. ( Geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak görmüyorum.)
Kızın son durumu ne?İnan annesi ağlayıp kızının ayaklarına kapandı , Kablonun değdiği morlukları öperek yalvardı gel kızım babanın evinde aç mısın açıkta misin diye babası geldi ağladı kız yuvamı sizin yüzünüzden bozmayacagim sizin gibi anne babam yok dedi. Bu laftan sonra da açıkçası ne annesi ne babası ısrar etmedi ben olsam ben de etmezdim.
Tüp bebek yaptırıyor. 2. Deneme için altın bozduracakti. Kociskosu sevgilisiyle tatilden dönünce.Kızın son durumu ne?
Şuan korunmak istiyorum dese bir insan safece sağlık ocağına gitse hapını alır yani bence deBen şahsen teknoloji çağında bu konuyu bilmeyen insanlara inanmıyorum. İnternetin girmediği dağ taş kalmadı.
Belki de psikolojik bir terapiye falan götürselerdi dicem ama gitmezdi belki deİnan annesi ağlayıp kızının ayaklarına kapandı , Kablonun değdiği morlukları öperek yalvardı gel kızım babanın evinde aç mısın açıkta misin diye babası geldi ağladı kız yuvamı sizin yüzünüzden bozmayacagim sizin gibi anne babam yok dedi. Bu laftan sonra da açıkçası ne annesi ne babası ısrar etmedi ben olsam ben de etmezdim.
2. Çocukta düzelir dedilerse demek. Her şey bir yana biz son 30-35 yılın kadınlari olarak çok fazla hormonlu gıdaya maruz kaldık. Yediğimiz ictigimiz hic bir şey doğal değil. Rahim kendini toparlayamiyor. Eltim 2.5 yıl sonra 3. Doğumu yaptı iki kez dikişe aldılar ,dikisi tutmadi diye. Rahim aşağı sarkmış , dikişler 40 a yakın doktor çok kızdı. 2.5 yıl olmasina rağmen.Korunma yoksa istek vardır. Konu sahibi çocuk istediği için korunmamıştır muhtemelen.
Prezervatif ve aylık iğne de sağlık ocağında ücretsiz. Prezervatif 12 adet veriliyor ,aylık iğne de sen gunun gelince gidiyorsun. Hap olayı bir ara kalkmıştı geri geldi mi bilmiyorum.Şuan korunmak istiyorum dese bir insan safece sağlık ocağına gitse hapını alır yani bence de
Kabullenmiş ya da aşk gözünü kör etmiş. Biz yargılamayı, sorgulamayı bıraktık. Minumum duzeyde muhabbet ediyoruz. Anne babası da gelirse kapı açık gelmezse kendi bilir diyor.Belki de psikolojik bir terapiye falan götürselerdi dicem ama gitmezdi belki de
Kimisi rahim, şu bu bakmıyor, patır patır doğuruyor işte. Ben bu tarz konularda sadece çocuklara üzülüyorum. Çünkü onlar anne babalarını seçemiyor.2. Çocukta düzelir dedilerse demek. Her şey bir yana biz son 30-35 yılın kadınlari olarak çok fazla hormonlu gıdaya maruz kaldık. Yediğimiz ictigimiz hic bir şey doğal değil. Rahim kendini toparlayamiyor. Eltim 2.5 yıl sonra 3. Doğumu yaptı iki kez dikişe aldılar ,dikisi tutmadi diye. Rahim aşağı sarkmış , dikişler 40 a yakın doktor çok kızdı. 2.5 yıl olmasina rağmen.
Sevgi her şeye yetmiyor. İlerde çocuklarınız büyüdüğü zaman onlar da bu kaosun içinde yaşadığı zaman anlayacaksınız. Sizin sevginizi haketmeyen birinin yanında durmayın. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşününİsteyerek olmadı ikinci bebek alkol almadığı günler bir problem yaşamıyoruz ve eşimi gerçekten cok seviyorum ama çıkmazdayım
Neden 2. Çocuk nedeeen 1 bile neden ya of deliriyorum bilinçsiz insanlara. Kapatıp gidicem şu üyeliği her girdiğimde dert sahibi oluyorumMerhaba 22 yaşındayım 8 aylık oğlum var dün tekrar hamile olduğumu öğrendim eşim sürekli alkol içiyor ve alkollü olduğunda en ufak şeye sinirlenip bağırıyor annem memleketten ilk defa evime geldi misafir olarak annem olmasına rağmen hergun yine içmeye devam etti ve sürekli bana ses yükseltme ve küfürler etti annem burda yokken de oluyordu ama misafir var diyip durmadı devam etti annem sonunda ona dediği oğlum neden bu haldesin noluyor eşine niye hep ters davranıyorsun dedi eşim beni kötülemeye başladı çok gıcıklık yapıyor çok karşı çıkıyor vs vs anneme annesini çağıracağını ve çocuğumuza baktiracagini söyledi benim içinde çalışacak dedi annemde çalışmak istemediğimi ve bebegimin bana ihtiyacı olduğunu söyledi sonra anneme ters konuşmaya başladı araya girdim sinirlenip bağırdım sonra olay dahada büyüdü annem travmaları olan bi kadın bize zarar vermesinden korktu polisi aradı misafir olduğuiçin adres veremedi annemin üzerine yürüdü polisi aradığınızı duyunca ağlayıp evden çıktı annem eşim çıkınca bana bağırdı salak misin buna katlaniyorsun diye onu duyunca dis kapıya yumruk atıp elini kırdı sizce boşanmalı miyim ne yapmalıyım eşimin ailesine konu gelince onlar anne baba ama benim aileme konu gelince değil gurbette yaşıyoruz kimsemiz yok özellikle benim arkadaşım bile yok tek eşim varbu durumda bana bu şekilde davranıyor lütfe. Bana akıl verin
Olabilir.Kimisi rahim, şu bu bakmıyor, patır patır doğuruyor işte. Ben bu tarz konularda sadece çocuklara üzülüyorum. Çünkü onlar anne babalarını seçemiyor.
Konu sahibi boşanmayacaksa neden bu konuyu açtı anlamadım. Benzer konulardaki yorumları hiç mi okumadı?
Ne dememizi bekliyor?
"Yaa aman sen de, dertlendiğin şeye bak. Adam sürekli içiyorsa sen de kocişine eşlik et. Birlikte için, dertleşin. Adam sana küfretsin, kafanı duvarlara vursun, hiç ses etme. Erkek adam tabii öyle olacak. Sen sessizce kocana hizmet et ve durmadan çocuk doğur" dememizi bekliyor galiba.
Merhaba 22 yaşındayım 8 aylık oğlum var dün tekrar hamile olduğumu öğrendim eşim sürekli alkol içiyor ve alkollü olduğunda en ufak şeye sinirlenip bağırıyor annem memleketten ilk defa evime geldi misafir olarak annem olmasına rağmen hergun yine içmeye devam etti ve sürekli bana ses yükseltme ve küfürler etti annem burda yokken de oluyordu ama misafir var diyip durmadı devam etti annem sonunda ona dediği oğlum neden bu haldesin noluyor eşine niye hep ters davranıyorsun dedi eşim beni kötülemeye başladı çok gıcıklık yapıyor çok karşı çıkıyor vs vs anneme annesini çağıracağını ve çocuğumuza baktiracagini söyledi benim içinde çalışacak dedi annemde çalışmak istemediğimi ve bebegimin bana ihtiyacı olduğunu söyledi sonra anneme ters konuşmaya başladı araya girdim sinirlenip bağırdım sonra olay dahada büyüdü annem travmaları olan bi kadın bize zarar vermesinden korktu polisi aradı misafir olduğuiçin adres veremedi annemin üzerine yürüdü polisi aradığınızı duyunca ağlayıp evden çıktı annem eşim çıkınca bana bağırdı salak misin buna katlaniyorsun diye onu duyunca dis kapıya yumruk atıp elini kırdı sizce boşanmalı miyim ne yapmalıyım eşimin ailesine konu gelince onlar anne baba ama benim aileme konu gelince değil gurbette yaşıyoruz kimsemiz yok özellikle benim arkadaşım bile yok tek eşim varbu durumda bana bu şekilde davranıyor lütfe. Bana akıl verin