- 25 Nisan 2024
- 52
- -13
-
- Konu Sahibi Kelebekcik00
Benim annemde sevgiziz bi evlilik yaşadı babam annemi yaraladı alkollüyken ve boşandılar bu yüzden korkuyorSeven adam böyle olmuyor yavrum. Senin gözün açılmadan bu adamla olduğun için ya da çevrende böyle olduğu için seven adamı böyle sanıyorsun.
Kör. Geçen gün de anlattım 8 yıldır kabloyla dayak yiyip gözünün önünde aldatan kocasına aşık akrabam var. Ailesi bosan dedi diye kendi ailesini silen biri. Sasirmiyorum artık. Sevginin ne olduğunu bilmedikleri için kendi dünyalarındaki semaya inaniyorlar.Evet kocası işe sokacakmış işte konu sahibi de kocasına aşık Allah aşkına böyle adamların neyini seviyorsunuz be yafrucum bu kadar mı gözünüz kör?
Haklısınız gerçekten salak olduğumu düşünüyorum her anEvet kocası işe sokacakmış işte konu sahibi de kocasına aşık Allah aşkına böyle adamların neyini seviyorsunuz be yafrucum bu kadar mı gözünüz kör?
İnanın onun sevgisinden şüphem yok ama korkuyorum ve sevgimi hak ediyor mu diye düşünüyorum şu an eve geldi gidecek yeri yok annem de evde uyuyor sabah nasip bisey yaşarız bilemiyorum
Ama o seni sevmiyor.İsteyerek olmadı ikinci bebek alkol almadığı günler bir problem yaşamıyoruz ve eşimi gerçekten cok seviyorum ama çıkmazdayım
Evet alkol alıyormuş artık ne kadar alıyorsa sorunlar ortaya çıkıyor normalde iyi adam pamuk pamukBiraz önce sürekli alkol alıyor demedi mi ?
He işte seninki de sevgisiz bir evlilik.Benim annemde sevgiziz bi evlilik yaşadı babam annemi yaraladı alkollüyken ve boşandılar bu yüzden korkuyor
Yapacak bir şey yok. Alkolsüz günlerin(!) hatrina katlanacaksin 2 bebenin babasina.Bi şirkette çalışıyorum ücretsiz iznim yeni bitti aradılar beni donecekmisin diye dönmeyeceğim dedim
Zararın neresinden dönülürse kârdır bu adamın yanında durursan 3.de gelir ayrılmayacaksan da iyice korun yöntemleri öğrenHaklısınız gerçekten salak olduğumu düşünüyorum her an
Çok büyük hata etmişsin.Bi şirkette çalışıyorum ücretsiz iznim yeni bitti aradılar beni donecekmisin diye dönmeyeceğim dedim
Sürekli senin mesajlara cevap veriyorum kusuruma bakma. Tutamiyorum kendimi böyle konularda. Sürekli alkol alıyor diyor, sonra da hep almıyor diyor. Bosanmayacaksan belli, seviyorum diye bir dayanagin da var sus otur o zaman. Anneni neden geriyorsun ?Evet alkol alıyormuş artık ne kadar alıyorsa sorunlar ortaya çıkıyor normalde iyi adam pamuk pamuk
Gerçekten memleketten geldik son bi kac aydır boyle uzağa taşındık ailesi uzakta ama benim ailemde uzakta neden böyle davranıyor bilmiyorumEvet alkol alıyormuş artık ne kadar alıyorsa sorunlar ortaya çıkıyor normalde iyi adam pamuk pamuk
Ne yapmaliydimÇok büyük hata etmişsin.
Yok bir süredir sürekli alıyor ve ben almıyor demedim kusura bakmayın yanlış okudunuz sanirimSürekli senin mesajlara cevap veriyorum kusuruma bakma. Tutamiyorum kendimi böyle konularda. Sürekli alkol alıyor diyor, sonra da hep almıyor diyor. Bosanmayacaksan belli, seviyorum diye bir dayanagin da var sus otur o zaman. Anneni neden geriyorsun ?
Gerçekten mi?Kör. Geçen gün de anlattım 8 yıldır kabloyla dayak yiyip gözünün önünde aldatan kocasına aşık akrabam var. Ailesi bosan dedi diye kendi ailesini silen biri. Sasirmiyorum artık. Sevginin ne olduğunu bilmedikleri için kendi dünyalarındaki semaya inaniyorlar.
Günde sadece 1-2 saat alkol almıyor sanırım. O arada konu sahibi gebe kalıyor.Sürekli senin mesajlara cevap veriyorum kusuruma bakma. Tutamiyorum kendimi böyle konularda. Sürekli alkol alıyor diyor, sonra da hep almıyor diyor. Bosanmayacaksan belli, seviyorum diye bir dayanagin da var sus otur o zaman. Anneni neden geriyorsun ?
Hala çok seviyor musun gerçekten?İsteyerek olmadı ikinci bebek alkol almadığı günler bir problem yaşamıyoruz ve eşimi gerçekten cok seviyorum ama çıkmazdayım
Kesin öyledir kesin, 22 yaşında iki çocuk. Daha ne aklı verelim sana? Annen yanındaysa boşan ve yanına git madem.İlk zamanlarımızda böyle bir durum yoktu çok iyi bi baba ve iyi bir esti son zamanlarda çok fazla değişti artık farklı düşüncelere girdim ne yapayım işin içinden cikamiyorum
Yaşı da küçük 22 ben de o yaşlarda evliydim ama korunuyordum niye öğrenmiyor bizim insanımız korunmayı anlamıyorum.Sürekli senin mesajlara cevap veriyorum kusuruma bakma. Tutamiyorum kendimi böyle konularda. Sürekli alkol alıyor diyor, sonra da hep almıyor diyor. Bosanmayacaksan belli, seviyorum diye bir dayanagin da var sus otur o zaman. Anneni neden geriyorsun ?