eşimle sürekli problem yaşıyoruz, tavsiyelerinize ihtiyacım var

eşinizin kinci olduğunu biliyorsunuzda neden bu kadar üstüne gidip mevzuları uzatıyorsunuz ki:26:
biz kadınlar erkeğine göre davranmalıyız bence yoksa ters tepiyor...
yani erkeğiniz naz kapris çeken biriyse dilediğince kapris yap!
erkeğiniz küsmeyen kinci olmayan biriyse dilediğince küs kal nasılsa gelip konuşur!
ama eğer tam tersi ise o zaman uzatmanın yangına körükle gitmenin anlamı yok bence
bu arada sizin agresif olmanız adamı bunaltmış belli ki... haklı gerekçeleriniz var ama erkekler
o kadar ince fikirli değil malesefff

Son düzenleme:

yorumun için tşk ederim öncelikle.maddi sıkıntının çok büyük etkisi var yani ben bunları ne içiin kimin için çekiyorum diyor içinden bence.niye gitmekten bahsediyorum 4 gündür yüzüme dahi bakmıyor kendi işini kendi görüyor geliyorum gidiyorum yatıyorum vs demiyor veee kesinlikle böyle biri değildi küssek dahi bu kadarını yapardı.bu boyutta ilk kez yaşıyorum en sondan bi önceki kavgamızda benim onu kurcalamamdan olmuştu ve eğer bir daha haksız yere bana bunu yaparsan seni boşıcam demişti:2:ve bu seferde yine olunca ilk tartışmamızda boşanalım dedi o sinirle sonra kendini kapattı.siz benim büyüğümsünüz muhtemelen buraya tavsiye almak ve hatalarımı düzeltmek için konu açtım haklısın birdaha gerçekten yapmıcam ne yaparsa yapsın aramıcam ama onun şu tavırları normal mi cvp verirseniz sevinirim.yani ben yokmuşum gibi davranıyor beni hiçe sayıyor herşey eskisi gibi olmasın ama bana bunu daha ne kadar daha yapmayı düşünüyor.arkadaşım onunla konuştuğunda çok iyi bi insan ama çok yoruldum ben evliliği huzur mutluluk sanmıştım yoksa güzel kadın istesem heryerde kolay demiş şu an bitse üzülmem demiş.bu adam beni gözden çıkarttımı sizce:2:

Son düzenleme:

beni anlamak istemiyor aslında önceleri anlıyordu bunu ama son zamanlarda dediği bende yanlızım benimde burda arkadaşım ailem yok sen evdesin ben işte daha zor insanlarla uğraşıyorum.resmen bunalıma girmiş bende öyle yani şuanda beni değil kendini düşünüyor allahım oğluma acısın ama pek bir gelecek göremiyorum ben bizim için bugün olmazsa sonra biter gibi geliyor.çünkü ben çocukça hareket ediyorum ama oda olgun gibi değil onun hayat tecrübeleri çok daha fazla ama konuşmak anlaşmak yerine yardımcı olmak yerine çocuk gibi küsüyor varmak istediği nokta ne anlamıyorum

Son düzenleme:

Merak etme seni gözden çıkarmaz lafların sana geleceğini bildiği için o konuşmayı yapmıştır. 4 gündür nedir ki bırak kendi haline toparlasın kafasını. Siz bir iki hafta ayrı kalınca daha mı iyi olucak hiç yoktan akşam eve geliyor konuşmazsanız bile onun evde var olduğunu bilmek bile iyidir. Zaten oğlunun doğum günü varmış en kötü ihtimalle doğum gününde barışırsınız. Eşimle 2-3 hafta sırf kavga ederek geçirdiğimiz günler olurdu işyerinde bile ağlardım sonra bir baktım ben üsteledikçe sorunlar daha da büyüyor. Sizin büyük bir sorununuz yok sadece birikimlerden kaynaklı içe kapanış var, konuşarak halledebileceğiniz birşey değil yalnızca hataların tekrar edilmemesi gerekiyor zaten bir daha yapmayacağınızı ona söylemişsiniz. Zamana bırak aynı evin içinde olduğunuz için bir süre sonra zaten barışırsınız.

bütün gün düşünüyorum gerçekten onu çok yıprattım bu ve bunun gibi birçok şey yaptım sonra şu durumda yaptıklarını düşünüyorum bu kadar ceza verilirmi beni bu kadarcık mı sevdi diyorum şu zaman zarfında ne olur yanımda olun yorumlar yazın.akşam tekrar özürmü dilesem ama artık yapmıcam demelerime inanmıyor alay ediyor hııı tabi diyor.ona kendimi nasıl ispatlayabilirim

kocani biraz kendi haline birak bunlari düşünme çocuğunla ilgilen hiçbir şey olmamiş o yokmuş gibi davran.eşinin üstüne gitme iyi kötü birşey söyleme zamana birak bence yumuşar normale döner ama dediğim gibi sakin ol tartişmaya falan girme artik özür falanda dileme akişina birak canim

bence suçlu siz değilsiniz eşinizle uyuşmayan karakteriniz tanıdığım yengeç burcu erkekleri hep kaprisli snirli ve dırdırcıydılar haksız olduğunuzu ima ederseniz bunu sonuna kadar kullanacaktır ve kapris yapacaktır çünkü bir yengeç erkeği olarak o kendini hep haklı görüyor ve karamsar yapısından dolayı hep en çok kendisinin yorulduğunu ve haksızlığa uğradığını düşünüyor yengeç erkeğiyle anlaşmak gerçekten çok zor çok sakin ve tahammülü bol olmak gerekiyor e bir de üstüne siz de bunalıp siz de ona sarmışsınız ve sarmak için kötü bir seçim olmuş çünkü asla size hak vermeyecektir

kesinlikle doğru bir analiz.hep o haklı tartışmalarda bile kim olursa olsun karşı tarafın savunma yapmasına bile izin vermez hep bir üst lafı cvbı vardır.karamsar o da doğru şuanda hayatından bezmiş durumda her kavgada boşanma lafını eder sanki o kadar büyütülecek birşey yok ama baskı yaptım yani %40 ben haklıyım diyeyim çünkü gerçekten yaptığı bişey yokta ben onun durumunu kıskandım ama zamanında kadınlardanda çok kıskandım çünkü işi kadınlarla daha fazla sonra o taraklarda hiç bezi olmayacağını anladım.ama şimdi o yine kadınlardan yani bişeyler yaptığından kıskandığımı sanıyor izah dahi edemiyorum.uçak yolculuğu yaptı güzel bir ile otele gitti bir sürü arkadaşını gördü yedi içti sohbet etti mekanı çevresi gözü gönlü açıldı hımm belki patrondan yana canı sıkıldı konuşamadık ama ben ne yaptım havada bozuktu 2 gün kapıcıdan başka insan görmedim bunu söylediğimde benim suçummu diyor suç değilde anlayışş birde üstüne oda aramayınca bekletince birden çıkışıverdim hata ama uzatıyor.eğerki tatlı dille anlatsaydım bunları biliyorumki çok yufkadır yüreği ama ben HALA ERKEK NASIL İDARE EDİLİR KADIN NASIL OLUNUR BİLEMİYORUMof kızlar o kadar çıkmazdayım ki

Son düzenleme:
uygunmu bilmiyorum ama bu konuda bir kural varmı eğer varsa özür dilerim yoksa kahve falıma bakan olurmu gerçekten güzel şeyler duymaya yada kötüde olsa ihtiyacım var.

inş beni kırmayacak birileri vardır ve inş yasak değildir eğer yasaksa lütfen konum kapanmasın gerçekten bilmiyorum.

bana kimse cvp yazmamış :2: amaa çok mutluyum sonunda hallettik.işten geldi yine aynı yüzüme bakmadan konuşuyor bu ne dedim ne kadar sus desenizde dayanamadım yine.bunu ne kadar daha yapmaya devam edeceksin dedim.kavga etmeden konuştuk değişmeyeceğimi ve çok kırıldığını söyledi.bende birdaha gerçekten olmayacağını ve neden öyle davrandığımı ona güvenmemek değil kendim bunaldığım için birden çıkıştığımı söyledim.oda çıkışamazsın benim o andaki ruh halimi bilemezsin yüzyüze olsak neyse dedi.haklı bu konularda gerçekten değişmek istiyorum zaten yeterince evliliğimizi yıprattım.neyse sarıldım oda tabi hemen sarıldı.tel baktık int beraber işiyle alakalı anlatacakları varmış onları söyledi.güzel bi gece geçirdik.allahıma binlerce şükürler olsun.dahada uzar sanıyordum sinirlendiğimde kendimi tutmayı iş yerinde gereksiz şeyler için aramayıp akşamı beklemeyi ve çokta günahını aldığıma kızıyor bunları yapmamak için kendimi tutmalıyım.iş şimdi olmaz diyor kreş için 4 yaşında olmalı diyor kv ben istemiyorum.yani 1 sene daha böyle gidecek ama neyseki yaz geliyor az kaldı gezeriz memlekete sık gidiyoruz zaten yazın.öyle canlarım cvp yazan kafa yoran herkese çook tşk ederim benim destekçim oldunuz bu günlerimde.yukarıdaki falıma bakan olursa çok mutlu olurum.

canım senin adına çok sevindim.hallolmuş sorunlarınız.ama sende bu olanlardan ders al yaptığın hataları eşini kızdıran şeyleri bidaha tekrarlama.dişini sık biraz sinirlenince.öyle ani çıkışlar yapma hele telefonda asla yapma.şunu unutma orda yanlız olmanın ailenden ayrı olmanın suçlusu eşin değil.biraz fedakarlık yapan taraf sen olacaksın ama geçecek bigün zamanla.bende senle aynı durumdayım üstelik vakit geçirecek bi çocuğum bile yok.eşimin çalışma saatleri gayet müsaitkende ben hep yanlızım.buralarda vakit öldürüyorum işte napiyim.eşim hergün sporda arkadaşlarıyla kahvede bense hep evde.duvarlarla yaşıyorum yemeğimi yanlız yiyorum geceleri çalıştığı için yanlız uyuyup yanlız uyanıyorum.daha doğrusu artık sabahlıyorum desem daha doğru olur :) ama inan artık normal bile söylenmiyorum.alıştım bu duruma sanırım.eşin sana iyi davranıyormu seni sevip sayıyormu ona bak sen.inşallah bundan sonra herşey güzel olur canım.fal bilseydim bakardım ama malesef bilmiyorum.astroloji bölümünde bununla ilgili bölüm var oraya koyarsan yardımcı olurlar belki.

evt canım inş değiştircem kendimi öfke kontrolü yapmam ve anlayıp dinlemeden delirmemem lazım Allahım sabır versin.kesinlikle yanlızlığımdan eşimi suçlamıyorum ama ondan başkada kiminle paylaşayım bunu sıkıntımı.sanada kıyamam peki muhakkak konıuşmuşsundur bunu eşinle ne cvp veriyor niye seni yanlızlığa mahkum ediyor.inş herşey düzelir sizin içinde çok tşk ederim

bezde sizler gibiyim çalışmıyorum komsum yok çocugum var bazen bunalıyorum ustelemesınden ve dıretmelerınden benımde kocam yengec burcu bende kocama catıyorum benımde kocam son sozu soyler baslarda bızde problemler yasadık yanı sen gerçekten kendini haklı buluyomusun derım evet haklıyım der ama ben onu aynı konunun onceki haksızlıklarıyla ustune gıderırm sesı kesılır bende sınırliyimdir birden parlarım ama eslerın bırbırını kabullenmesı cok onemlı ben esimi ararım ne zaman gelicksım ısım var cıldırdıgım nokta ne ısın var dımı belırt dimi beynının etını yıye yıye artık ısını soyluyo bence bir erkekteki bazı ozellikleri ısrarlı tatlılıkla tatlı dırdırla yola getırebılırız tabıı yola getırılebılecek erkek ama sen arkadasım tekrar sınır olucaksın kendımden bılıyorum bence yapman gereken kocana bıraz sımararak bıraz kızdırarak ama en tatlı halınle dedğini kabullendırebılırsın bece:)

cnm bende senin yaptığın çocuklukları yaptım eşimi bıktırdım kendimden bende evdeydim senin tek sorunun evde sıkılman ondan başka saracak kimsenin olmaması o yüzden eşine sarıyosun çocuğun büyümüş bana göre benin oğlum ben çalışmaya başladığımda 9 aylıktı. Kreşe verdim kreş parasına çalıştım resmen hayatım bir anda değişti şu anda 11 yaşında ve biz çok mutluyuz ayrı bir hayatı oluyo insanın ama evde hep onu beklemek 2 dk geç gelse aramasa sinirleniyo insan ama işe gidince akşama kadar unutuyosun tartışmayı bile. Bence eşinin gönlünü al bu tip erkekler hemen vazgeçer söyleyim sana benimkide öyle sakın evi terk etme gidermiyim hiç saçmalama de senden ayrılabilirmiyim de bütün bu yaptıklarım sana aşkımdan senden 1 dk bile ayrı kalmak istemiyorum de yani tebiri caizse kedi gibi ol gönlünü alana kadar süslen yemek masaları donat vs sonrada mutlaka bir işe gir çocuğunu kreşe ver o bakcak nasılsa size dimi en azından rahatlarsın evliliğin kurtulur bide sakinleştirici almanı tavsiye ederim en azından bu dönem sonunda iyi eşini kaybetmek var savaşmadan olmuyor o seni merak edecek o arıcak işe başla ne kadar haklı olduğumu anlıcaksın şimdi eşim beni arıyo kıskanıyo kıçımda dolanıyo. Allah yar ve yardımcın olsun mutluluklar

çok tşk ederim evt kreş parasına çalışsam bile razıyım ama daha 3 yaşındayken kreşe vermem diyor eşim seneye diyor.part time işte çalışmak zorundayım üstelik çünkü kreşten alacakta yine ben olacağım netten araştırdım onuda bulamadım.aynen dediğin gibi sevdiğimden yapıyorum ve senden başka kimsem olmadığından diyorum anlamıyor.önceki akşam hallettik ama çok şükür şimdi eskisi gibiyiz.bir daha aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum çünkü onu bıktırdım.

evt cnm bende ona çok sinir olurum işim var.şunu yapıyorum arıcam biraz sonra de birde kimsenin yanında arayıp konuşmak istemez ararım seni birazdan der.bende deliririm.biz olsak her yaptığımızı söylerim şimdi şunu alıyorum marketteyim falancayla karşılaştım sohbet ediyoruz derim ama o işim var ararım diyor.benim kocam tatlı dille yola gelecek birisi ama o yetenek henüz bende yok diyorum ya hala öğrenemedim erkeği parmağında oynatmayı.ama aşkımm ben saatlerdir seni bekliyorum keşke arasaydın çok bunaldım deseydim içine oturacak vicdan yapacak bi insan ama ben çemkiriyorum niye sinirimi diğer türlü alamam çünkü.allahım yardım etsin inş düzeltmek istiyorum kendimi çok tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…