Candan evet ailenden uzaktasın, yalnızsın ama bu şekilde devam edersen eşinden de olacaksın. Ben onun çocuğu gibiyim demişsin öncelikle sen onun çocuğu değil hayat arkadaşı eşisin. Bak eşin maddi sıkıntıdan arabanızı satmaya karar vermiş ama senin haberin bile yok. Ben evde yalnızım o işe gidip kafa dağıtıyor demişsin ama eşinin işyerinde ne durumda olduğunu bilmiyorsun. Eşinin maddi sıkıntıları varmış belki kendini bu kadar geriye çekmesinde bu da bir etkendir. Bırak adam biraz kafasını toparlasın. Sürekli gitmekten bahsediyordun şimdi de acaba söylesemde o otele mi gitse diye sormuşsun. Kesinlikle böyle birşey söyleme, sonunda eşinin ters anına denk gelecek ya seni gönderecek yada kendi gidecek ki bunun olması ilişkinizi çok yıpratır. Eşinin çapkınlığı yok, eşine ailesine bağlı, seni seviyor, aranız bozuk olduğu halde işinden çıkıp direkt evine geliyor, elindekinin kıymetini kaybetmeden bilmelisin.
Eşi tarafından aldatılan, eşinden şiddet hakaret gören ama yinede eşinin etrafında pervane olan kadınlar o kadar çok ki eşin bunları görüp duyuyorsa kendini sorguya çekmiş olabilir ben nerde hata yapıyorum diye, bilmem anlatabildim mi?
Umarım kısa zamanda aranız düzelir ve sende aynı hataları tekrar yapmazsın.
Allah aşkına burcu ne bu adamın ? :)
tamam geçecek düzelecek ama boşu boşuna kaç gününüzden oluyorsunuz böyle görmüyormu bunu.birazda seni anlamaya çalışması lazım.insanın ailesinden uzakta olması bazen insanı depresyona bile sokabiliyor.tamam sen hatalı davranmış olabilirsin ama altında yatan nedenleri bi düşünmesi gerekiyor bence.erkekler işte hiç ayrıntılarla uğraşamak istemezler.
yorumun için tşk ederim öncelikle.maddi sıkıntının çok büyük etkisi var yani ben bunları ne içiin kimin için çekiyorum diyor içinden bence.niye gitmekten bahsediyorum 4 gündür yüzüme dahi bakmıyor kendi işini kendi görüyor geliyorum gidiyorum yatıyorum vs demiyor veee kesinlikle böyle biri değildi küssek dahi bu kadarını yapardı.bu boyutta ilk kez yaşıyorum en sondan bi önceki kavgamızda benim onu kurcalamamdan olmuştu ve eğer bir daha haksız yere bana bunu yaparsan seni boşıcam demişti:2:ve bu seferde yine olunca ilk tartışmamızda boşanalım dedi o sinirle sonra kendini kapattı.siz benim büyüğümsünüz muhtemelen buraya tavsiye almak ve hatalarımı düzeltmek için konu açtım haklısın birdaha gerçekten yapmıcam ne yaparsa yapsın aramıcam ama onun şu tavırları normal mi cvp verirseniz sevinirim.yani ben yokmuşum gibi davranıyor beni hiçe sayıyor herşey eskisi gibi olmasın ama bana bunu daha ne kadar daha yapmayı düşünüyor.arkadaşım onunla konuştuğunda çok iyi bi insan ama çok yoruldum ben evliliği huzur mutluluk sanmıştım yoksa güzel kadın istesem heryerde kolay demiş şu an bitse üzülmem demiş.bu adam beni gözden çıkarttımı sizce:2:
Merak etme seni gözden çıkarmaz lafların sana geleceğini bildiği için o konuşmayı yapmıştır. 4 gündür nedir ki bırak kendi haline toparlasın kafasını. Siz bir iki hafta ayrı kalınca daha mı iyi olucak hiç yoktan akşam eve geliyor konuşmazsanız bile onun evde var olduğunu bilmek bile iyidir. Zaten oğlunun doğum günü varmış en kötü ihtimalle doğum gününde barışırsınız. Eşimle 2-3 hafta sırf kavga ederek geçirdiğimiz günler olurdu işyerinde bile ağlardım sonra bir baktım ben üsteledikçe sorunlar daha da büyüyor. Sizin büyük bir sorununuz yok sadece birikimlerden kaynaklı içe kapanış var, konuşarak halledebileceğiniz birşey değil yalnızca hataların tekrar edilmemesi gerekiyor zaten bir daha yapmayacağınızı ona söylemişsiniz. Zamana bırak aynı evin içinde olduğunuz için bir süre sonra zaten barışırsınız.
bence suçlu siz değilsiniz eşinizle uyuşmayan karakteriniz tanıdığım yengeç burcu erkekleri hep kaprisli snirli ve dırdırcıydılar haksız olduğunuzu ima ederseniz bunu sonuna kadar kullanacaktır ve kapris yapacaktır çünkü bir yengeç erkeği olarak o kendini hep haklı görüyor ve karamsar yapısından dolayı hep en çok kendisinin yorulduğunu ve haksızlığa uğradığını düşünüyor yengeç erkeğiyle anlaşmak gerçekten çok zor çok sakin ve tahammülü bol olmak gerekiyor e bir de üstüne siz de bunalıp siz de ona sarmışsınız ve sarmak için kötü bir seçim olmuş çünkü asla size hak vermeyecektir
canım senin adına çok sevindim.hallolmuş sorunlarınız.ama sende bu olanlardan ders al yaptığın hataları eşini kızdıran şeyleri bidaha tekrarlama.dişini sık biraz sinirlenince.öyle ani çıkışlar yapma hele telefonda asla yapma.şunu unutma orda yanlız olmanın ailenden ayrı olmanın suçlusu eşin değil.biraz fedakarlık yapan taraf sen olacaksın ama geçecek bigün zamanla.bende senle aynı durumdayım üstelik vakit geçirecek bi çocuğum bile yok.eşimin çalışma saatleri gayet müsaitkende ben hep yanlızım.buralarda vakit öldürüyorum işte napiyim.eşim hergün sporda arkadaşlarıyla kahvede bense hep evde.duvarlarla yaşıyorum yemeğimi yanlız yiyorum geceleri çalıştığı için yanlız uyuyup yanlız uyanıyorum.daha doğrusu artık sabahlıyorum desem daha doğru olur :) ama inan artık normal bile söylenmiyorum.alıştım bu duruma sanırım.eşin sana iyi davranıyormu seni sevip sayıyormu ona bak sen.inşallah bundan sonra herşey güzel olur canım.fal bilseydim bakardım ama malesef bilmiyorum.astroloji bölümünde bununla ilgili bölüm var oraya koyarsan yardımcı olurlar belki.
slm herkese öncelikle 26 yaşındayım 4,5 yıllık evliğim ve 3 yaşına girmek üzere olan harika bir oğluşum var.eşimle sürekli problem yaşıyoruz 0 35 yaşında fakat olgun bir erkek değil.aldatması olmadı içkisi yok gece dışarıya çıkmaları yok.eee ne oldu diyeceksiniz biz burda ikimizde ailelerimizden uzakta yaşıyoruz ben çalışmıyorum çok istiyorum ama oğlum biraz daha büyüsün istiyorum.eşim eve gece 10 da geliyor komşum arkadaşım yok aparmanımda herkes çalışıyor dolayısıyla çok yanlızım.en ufak bişey bulup pc geçmişine bakıp aradığımda oldu,ufak tefek kıskançlıklarımda oldu ve sinirli bir yapıya sahibim demek istediğim eşimdeki limitimi fazlasıyla doldurdum sanırım.en son olayımı paylaşmak istiyorum eşim birkaç ayda bir iş toplantısına gidiyor bunda en ufak sorun yok beni arada arıyor geçen günde 2 gün kaldı 2. gün akşamüstü ben aradım müsait değilim arıycam dedi 2 saat sonra yine aradım havaalanına yeni geldim bi tanıdığı gördüm çay içtim arayacaktım değince bende fevri davrandım bağırdım biraz eşim asla mülayim değildir bu arada bana son zamanlarda ettiği laflar çok çirkin ne hakla bağırırmışım o bizim için koşturuyormuş bekleyecekmişim ararmış ve arardıda ama yanında benimde bildiğim 2 erkek arkadaşı vardı facedeki etiketlerden biliyorum benim eşim egosu çok yüksek aramıyor kimsenin yanında.sonra biz baya büyüttük olayı eşim çok sinirli bir yapısı var özellikle sabahları yakınına hiç uğramam ama genelinde çok anlayışlı düşünceli hele aldatma olayına hiç girmeyin çok eminim gerçekten.benim kıskanma nedenim sadece çok sevdiğimden birde sanırım yaptıklarınıda kıskanıyorum arkadaşlarını görüyor sohbet ediyor yiyor içiyor bense eve kapalıyım yanlızım fırsat buldukça oda bizi çıkarıyor ama zaten hiç birşey yok yaşadığım yerde yapacakanlayışlı olamıyor çocukluk ediyorum ama ne yapayım şimdi asıl sorum o tartışma anında tel kırdı bende bu arada sivri dilliyim biraz eve geldiğinden beri yani 2 gündür küs konuşmak istedim o istemiyor çünkü ben bunun gibi değil ama benzeri şeyleri defalarca yaptım o yüzdn bıktığını söylüyor bana bi köşede yaşa işte dedi bende konuşmuyorum yüzüğünü takmamış aradım şuan takmak istemiyorum dedi yarın biletimi al dedim o zaman kendinde alabilirsin dedi ne yapmalıyım evt anlatınca çok basit bi olay ama bizim için çok büyük eşim kinci uzatır durur kendi hatalı görmüyor çünkü.beni çok sevdiğini biliyorum hep benimle bir daha evlenirmiydin derdi hep ama dün evlendiğime pişmanım sen büyümiceksin olmıcak dedi.bu gerçek düşüncesimi bilmiyorum ne yapmalıyım alttan alıp yaklaşmamada izin vermiyor gitcemde dedin bende çok gururluyum ama gitmek bu şekilde istemiyorum özellikle büyüklerimden tavsiyeleriniz nelerdir :?
cnm bende senin yaptığın çocuklukları yaptım eşimi bıktırdım kendimden bende evdeydim senin tek sorunun evde sıkılman ondan başka saracak kimsenin olmaması o yüzden eşine sarıyosun çocuğun büyümüş bana göre benin oğlum ben çalışmaya başladığımda 9 aylıktı. Kreşe verdim kreş parasına çalıştım resmen hayatım bir anda değişti şu anda 11 yaşında ve biz çok mutluyuz ayrı bir hayatı oluyo insanın ama evde hep onu beklemek 2 dk geç gelse aramasa sinirleniyo insan ama işe gidince akşama kadar unutuyosun tartışmayı bile. Bence eşinin gönlünü al bu tip erkekler hemen vazgeçer söyleyim sana benimkide öyle sakın evi terk etme gidermiyim hiç saçmalama de senden ayrılabilirmiyim de bütün bu yaptıklarım sana aşkımdan senden 1 dk bile ayrı kalmak istemiyorum de yani tebiri caizse kedi gibi ol gönlünü alana kadar süslen yemek masaları donat vs sonrada mutlaka bir işe gir çocuğunu kreşe ver o bakcak nasılsa size dimi en azından rahatlarsın evliliğin kurtulur bide sakinleştirici almanı tavsiye ederim en azından bu dönem sonunda iyi eşini kaybetmek var savaşmadan olmuyor o seni merak edecek o arıcak işe başla ne kadar haklı olduğumu anlıcaksın şimdi eşim beni arıyo kıskanıyo kıçımda dolanıyo. Allah yar ve yardımcın olsun mutluluklar
bezde sizler gibiyim çalışmıyorum komsum yok çocugum var bazen bunalıyorum ustelemesınden ve dıretmelerınden benımde kocam yengec burcu bende kocama catıyorum benımde kocam son sozu soyler baslarda bızde problemler yasadık yanı sen gerçekten kendini haklı buluyomusun derım evet haklıyım der ama ben onu aynı konunun onceki haksızlıklarıyla ustune gıderırm sesı kesılır bende sınırliyimdir birden parlarım ama eslerın bırbırını kabullenmesı cok onemlı ben esimi ararım ne zaman gelicksım ısım var cıldırdıgım nokta ne ısın var dımı belırt dimi beynının etını yıye yıye artık ısını soyluyo bence bir erkekteki bazı ozellikleri ısrarlı tatlılıkla tatlı dırdırla yola getırebılırız tabıı yola getırılebılecek erkek ama sen arkadasım tekrar sınır olucaksın kendımden bılıyorum bence yapman gereken kocana bıraz sımararak bıraz kızdırarak ama en tatlı halınle dedğini kabullendırebılırsın bece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?