• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sürekli kv yüzünden tartışıyoruz artık bıktım

Annesinin doldurduğu çok bariz çok çirkin siz onlara gerçekten soğuk davranıyor musunuz bilemem ama öyle bile olsa annesi keşke size gelip sorsaydı çocuğunu eşine karşı doldurmasaydı yuvasını bozmasaydı analık bu mudur ya yemin ederim bir kadın olarak kadınları ben dahi anlayamıyorum ve hemcinslerime çok kızıyorum bazen...

Gelelim eşinize anne lafı ile hareket ediyor mu etmiyor mu bilemem ama size davranış tarzı hoş değil. Gerildiği de bir gerçektir ama. Bilemedim aslında kayınvalide dışında bir sorununuz yoksa ayrılmanız üzücü olur...
Kv dışında tartışmamız olmaz tek kavga konusu o sürekli o başka kavga konumuz yok diyelim ki soğuk davranıyorum kadın haklı desin ki kızım alınıyorum neden böyle davranıyorsun oğluna giybetimi yapmak nedir

Ben de şimdi eski konularınızı okudum,bence siz de çekilir bir insan değilsiniz.
Bu huysuzluğunuzla eşinizin size kötü davranması normal.
Nereden bunu çıkardınız acaba merak ediyorum çekilmez misim bunu bir iki konuyla mı anladiniz

Kv dışında tartışmamız olmaz tek kavga konusu o sürekli o başka kavga konumuz yok diyelim ki soğuk davranıyorum kadın haklı desin ki kızım alınıyorum neden böyle davranıyorsun oğluna giybetimi yapmak nedir
Evet çok yanlış kesinlikle katılıyorum çünkü bunun oğlunun moralini bozacağını gelip size yansıtacağını düşünmesi gerekirdi

Nereden bunu çıkardınız acaba merak ediyorum çekilmez misim bunu bir iki konuyla mı anladiniz
Ben yazdıklarınızı referans aldım,orucuna neden karışıyorsunuz mesela,neden zorluyorsunuz örneğin ?
Eşinizle kayınvalidenizin görüşmesi sizi neden rahatsız ediyor,neden önce sizi mi kayınvalidenizi mi aramış,telefondan kurcalayıp bakıyorsunuz?
Bunlardan dolayı yazmıştım siz de çekilmezsiniz diye..
Eşinizin size kaba davranmaya hakkı yok evet ama sizde saygı sınırlarını aşmamalısınız.

Oğlunu kıskanan çekemeyen mutlu olmasını istemeyen hasta kv çok. Oğlu da dolduruşa gelmeye müsait ana kuzusuysa daha fena. Yorum yapma karışma kendi zamanla anlasın annesinin yaptıklarını diyeceğim ama sabit fikirli gibi eşin. Ayrıca kv sen ve kendi arasında olan soruna çocuğu onun geleceğini vs karıştırması iğrenç

Ben yazdıklarınızı referans aldım,orucuna neden karışıyorsunuz mesela,neden zorluyorsunuz örneğin ?
Eşinizle kayınvalidenizin görüşmesi sizi neden rahatsız ediyor,neden önce sizi mi kayınvalidenizi mi aramış,telefondan kurcalayıp bakıyorsunuz?
Bunlardan dolayı yazmıştım siz de çekilmezsiniz diye..
Eşinizin size kaba davranmaya hakkı yok evet ama sizde saygı sınırlarını aşmamalısınız.
bir iki kez tut dedim altı üstü serindi o günler bahanesi sigaraydi insanın eşinin iyiliğini istemesi suç mu durduk yere kiskanmadim beni gündüz aramiyorsun dediğimde vaktim yok dedi annesiyle yirmi dj konuşmaya vakti vardı oysa ama eve geldi mı iki kelam etmez yirmi dakika konuşacak konu buluyorlar da benimle konuşacak bı beş dakikası yok mu bende evde yalnızım sonuçta

Oğlunu kıskanan çekemeyen mutlu olmasını istemeyen hasta kv çok. Oğlu da dolduruşa gelmeye müsait ana kuzusuysa daha fena. Yorum yapma karışma kendi zamanla anlasın annesinin yaptıklarını diyeceğim ama sabit fikirli gibi eşin. Ayrıca kv sen ve kendi arasında olan soruna çocuğu onun geleceğini vs karıştırması iğrenç
Cnm başlarda onu da yaptım ses etmedik etmedikçe durmadan beni suçladı durmadan ben annesine ablasina gitmiyorum diye beni suçluyor benim ablalarim 3 4 kez geldiler evime bı kez bile gitmedi bahanesi de çalışıyorum iznim yok ama okeye bahanesi vardı raporlutken gezmeye vakti vardi

Son düzenleme:
bir aylık gebe kadının bıraktığı adamda bir bok vardır ki (oruç oruç ağzımı bozdum)bu kadar mı kördünüz evlenirken.
Kör olsa insan hisseder beynim yokdu heralde pembe gözlük takmıştım yada bilmiyorum

Kesinlikle cnm değmiyorlar
Maalesef aynen öyle hamile olduğumu bile bile bana ettiği laflar çocuğu koz olarak kullanma diyor lafa bak fesatliga bak benim evladım araç mı ne kozu dünden beri sakinleseyim diyorum olmuyor çocuğumu etkilemeye hakkı yok baba olmayı hak etmiyormus en çok evladına üzülüyorum baba diye seçtiğim adama bak

bir iki kez tut dedim altı üstü serindi o günler bahanesi sigaraydi insanın eşinin iyiliğini istemesi suç mu durduk yere kiskanmadim beni gündüz aramiyorsun dediğimde vaktim yok dedi annesiyle yirmi dj konuşmaya vakti vardı oysa ama eve geldi mı iki kelam etmez yirmi dakika konuşacak konu buluyorlar da benimle konuşacak bı beş dakikası yok mu bende evde yalnızım sonuçta
Benim bildiğim ibadette zorlama olmaz,hatırlatmışsınız baktınız istemiyor,baskı yapmayın adamları soğutuyorsunuz böyle böyle kendinizden..(bunu genel olarak söyledim)
Siz anneni arıyorsun,beni aramıyorsun dediğiniz de sizi aradı mı,üstünüze düştü mü,hayır.
İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir,dırdırla eşinizle olan sorunları çözemezsiniz ..

Benim bildiğim ibadette zorlama olmaz,hatırlatmışsınız baktınız istemiyor,baskı yapmayın adamları soğutuyorsunuz böyle böyle kendinizden..(bunu genel olarak söyledim)
Siz anneni arıyorsun,beni aramıyorsun dediğiniz de sizi aradı mı,üstünüze düştü mü,hayır.
İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir,dırdırla eşinizle olan sorunları çözemezsiniz ..
Annesini aradığını beni aramadı için kizdigimi hatırlamıyorum ama insan karısını aramaz mı yalnız sonucta herşeye bahanesi var onada bulur ama ben haklıyım bu sefer ben gerçekleri soyledikce konuyu değiştirdi

Annesini aradığını beni aramadı için kizdigimi hatırlamıyorum ama insan karısını aramaz mı yalnız sonucta herşeye bahanesi var onada bulur ama ben haklıyım bu sefer ben gerçekleri soyledikce konuyu değiştirdi
Eşiniz size karşıda sorumlu tabi ki sizinle de ilgilenmeli ama ilişkiniz çok laçkalaşmış..
Nasıl toparlarsınız bilemiyorum...

Eşiniz size karşıda sorumlu tabi ki sizinle de ilgilenmeli ama ilişkiniz çok laçkalaşmış..
Nasıl toparlarsınız bilemiyorum...
Vallahi bende bilmiyorum kavgalar yapıcı olmuyor sadece ofkemizi boşaltıyoruz bilmiyorum adım atanda yok arkadaşlarıyla bulusacakmis yani şal gitsin bende artık umursamiyorum

Back