- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
Cumartesi Sabah eşimi ise yolladim gayet samimi öperek oda beni öptü her akşam annesine ugrar akşama geldi yemek sırasında başladi sen anneme soğuk davranıyorsun geldiklerinde sürat yapiıyorsun istemiyorsun kendi ailene böyle davranmiyorsun annemler ilk 3 ay gelmediler evime çünkü kaçarak evlendim ( hayatımın en büyük hatası rabbim düşmanımi bu hataya düşürmesin ailemin bir bildiği varmış yeni anlıyorum) ilk 3 ay böyle aileme soğuk davranıyorsun mevzulari yoktu ne zaman ailem evime misafir olmaya başladı öyle şık da gelmezler sıkılıyorum diye 3 gün kız kardeşimi getirdim yanıma şenlik olsun diye kv gözüne battı sanırım ailem eşime neler dediyse öğretme akillimisin dedim ağzını açıp ailem öyle birşey demedi diyemiyor çünkü diyorlar bende yeter artık giderim dedim içimde biriken herşeyi ağzıma gelen herşeyi söyledim duvarı yumrukladi eli kanadı bana da bebeğe dua et diyor ben hiç böyle bir ortamda bulunmadım babam hiç böyle bir insan değildi bana dedi ki sen nasıl davranır san o aileme bende senin ailene öyle davranicam dedi tamam dedim cunku 9 aylik evliyiz annrmlere 5 kez gitmistir en fazla bende tamam kabul dedim bebek olmasa beni dövecek hamile kalan gidiyormuş ( önceki eşi bir aylık hamileyken terk etmiş düşünüyorum da hakliymis çünkü bu kv dolduruşa gelen adama 3 ay zor dayanmış galiba ) çocuğu koz olarak kullanamazmisim gidersem 10 çocuğu olsa bosanirmis bilmem ne her lafı geçtim evladıni değersiz görmesini içime simdiremiyorum çok zoruma gitti ben bir yıl çocuk istemedim kendi baskı yaptı bana bende çocuk istemekle baba ölünmüyor dedim lafı sen bana giderim dedine çeviriyor ne yapmalıyım bundan sonra hatasını anlayana kadar konusmuycam eğer baba olamayacaksa çocuk istemeyecekdi evladımı üzmeye hakkı var mı yüzünü dahi görmek istemiyorum dun akşam yarin eve gelme nerde yatarsan yat dedim