hemde çok...Evlilikten beklentileriniz çok farklı anlaşılan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde çok...Evlilikten beklentileriniz çok farklı anlaşılan.
tamam ama adamın içinden gelmiyorsa zorlayınca böyle sıkıntı çekiyorsunama eşi insanın hayattaki en yakını değil midir ondan beklemiycem de kimden bekliycem bunları
evet ama gün içinde az yorulsun o zaman insanlara harcadığı enerjiyi biraz bana harcasın. kendi işi olduğu için istediği gibi düzenleyebilir sıralamasınıBence adam İşkolik değil yoğun... Konu sahibi aşırı baskıcı olduğu için böyle abartarak anlatıyor.
hep işe git eve gel yat böyle hayat nasıl geçerAdam bana garip gelmedi. Ben de çalışıyorum ki işim bir çok işe göre erken bitiyor ama ona rağmen evde sadece yatıp dinlenmek istiyorum.
çok mu baskıcıyımİyi ki böyle bir tip değilim ya da eşim değil... Gün içinde eşimle bir kere konuşurum ya da konuşmam... Eminim bu baskıyı eşime ben yapsam şimdi boşanma davası için hazırlık yapıyor olurdu... İnsanın özel alanları olmalı...
Evet çok.çok mu baskıcıyım
Kendi işi olan adam daha çok çalışmalı... Siz hiç iş batırdnız mı ? Kaç kişi ekmek yiyor ne saçma düşünüyorsunuz kendinize gelin bir an önce..evet ama gün içinde az yorulsun o zaman insanlara harcadığı enerjiyi biraz bana harcasın. kendi işi olduğu için istediği gibi düzenleyebilir sıralamasını
İlişkiyi diri tutmak her ay pasta kesmek zırt pırt mesaj atmak degil... Önce bunu idrak edinben ilişkiyi hep canlı diri tutmaktan yanayım sanırım sorun bu.. ama neden evlendikki o zaman yine kendi halimizde takılacaksak..
En sevdiğim yaşam tarzı.hep işe git eve gel yat böyle hayat nasıl geçer
ama şöylede bir durum var çileklim =) düşün sene adam hergün eve geliyor yemegi yiyor yatıyor.. direk uyku modunda sohbet yok muhabbet yok..Evet çok.
Aynen ilk aklıma gelen o üye oldu.Bana korkunç şekilde ismini yazmak istemediğim, geçmişte birçok üyenin başını yemiş olan bir üyeyi hatırlattınız.
Siz o üyesiniz demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama bu kafa bana çok tanıdık. Evlerden ırak.
Ayrıca eşinizden "aşırı" şiddet görmüşsünüz vaktiyle, şimdi derdiniz pasta kesmemek mi?
Sağlıklı ilişki, evlilik bu saydıklarınız veya sandıklarınız değil.
evlenince daha çok kıymet görmek istiyor insan canımBen de öyleyim sözlümle. Hergün konuşuruz muhakkak ama günde 4-5 kere bana fazla geliyor. Bir de ben telde konuşmayı hiç sevmiyorum. Konuşacak hiçbir şey bulamıyorum.
başta konuşurduk hep telefonda elde edene kadar mı ki herşey ayrıca ne var her ay aramızda küçük bişey yapsak fena mı olur heyecan gelir ilişkiyeAdam baştan neyse öyle devam etmiş kendisini saklamamış bunu göze alarak evlenmişiniz bu saatten sonrada değişmeyeceğini kabullenmeniz gerekir. Bir de her ay neyin kutlaması bu ?