Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bende çalışıyorum ama ben ona öncelik veriyorum insan için ne daha çok değerliyse ona öncelik vermez mi zaten. planları hep ben yapıyorum zaten hiç o yapmaz ama uyum sağlaryani hergün hergün olmasada bazı günler belirleyebilirsiniz mesela şu gün illah dışarda bir şey yapıcaz gibi öncesinden planlarsınız edersiniz hem onun istediği hem senin istediğin olur
anladığım kadarıyla sen çalışmıyorsun işi gerçekten yoğunsa bakamaması çok normal
yani size yazmıyor başkalarına yazıyor değil sonuçta
ben ilişkiyi hep canlı diri tutmaktan yanayım sanırım sorun bu.. ama neden evlendikki o zaman yine kendi halimizde takılacaksak..Ayhhhh ayhhhh vallahi sinir bozucusunuz kusura bakmayın bana da kırılmayın... Her ay kutlaması nedir ya buldumcuk gibi ??? Ne saçma düşünce bu yav... Adamı çok boguyorsunuz biraz serbest bırakın, çalışmıyor musunuz? Kendinize bir meşgale bulun bu nedir ya ... Tamam eşinizin de hataları var fakat adamı bu hale siz getirdiniz diye düşünüyorum...
Eşinizin yorgunluğu işinden de olabilir vitamin eksikliğinden de öncelikle Tv izlerken uykuya dalıyorsa hemen, bence bir doktora randevusu alıp eksik olan bişeyler var mı baktırın ve adamı biraz serbest bırakın... Hayat böyle iste, dizi filmlerde olan aşklar gibi olmuyor çünkü onlar kurgu ..... Hayat mücadelesi insanı biraz yoruyor...
kesinlikle bu yüzden benceay beni bile boğdunuz..
siz zaten almak istediğiniz/duymanız gereken bütün cevapları almışsınız çevrenizden ve eşinizden.
SORUYORUM:
insanların bir kalıp beğenip içini kendilerine göre doldurmaya çalışmaları sonucu mu böyle hatalı uyumsuz evlilikler oluyor?
ama eşi insanın hayattaki en yakını değil midir ondan beklemiycem de kimden bekliycem bunlarıhayatının merkezine koyma o zaman kendi kendine yapsana bütün bu dediklerini
kendine yap sürprizlerini vs vs adam ya yoruluyor ya da huyu değil biraz üstüne gidiyorsun gibi geldi
galiba öyle istiyorum kendim yapmaya çalışıyorum ama karşı taraftan bulamayınca öfkeleniyorumcınım instagramdaki o buldumcuk vıcık vıcık evlılıklerden ıstıyorsun sanırım ama burası gerçek dunya bırazdan senı kendıne getirirler.
ben mi abartıyorum bilemedim ama yeni evli olduğumuz halde bu ilgisiz sevgisiz tavırları çok yordu bunalttı beni. mesela bir müzeye gezmeye gidiyoruz (yine ben diyorum da gidiyoruz tabi) insanlar kendi aralarında konuşuyor eserlere yorumlar yapıyor filan bende istiyorum ki öylece susup durmayalım ben konuşuyorum yorumlar yapıyorum bilmem ne böyle tatlılıkla konuşturmaya çalışıyorum aldığım cevap sadece evet güzelmiş yada hıhı oluyor dedim ya sende yorum yapsana biraz neden hep ben anlatıyorum sen evet güzel hıhı diyosun dedim diyoki ne diycem ki diyo. ya sanki herkes anasının karnından sanat eseri yorumcusu olarak doğdu bu kadar insan kendi arasında ne konuşuyorsa onu konuş ya.
daha böyle bi ton şey. bıktım cidden ya bıktımmm
çalışıyorum ama ona zaman ayırıyorum o da bana ayırsın istiyorumSanırım boşluğunuz çok çalışmıyorsunuz.
Basit şeylerle yıpratmayın evliliğinizi
Adamlar hakikatten yoruluyor.erkekler birşeye odaklaninca diğer şeyleri unutuyor.
onu örnek olarak anlattım yani asıl demek istediğim şu konuşamıyoruz hiç başkalarının yanında bülbül gibi şakıyor benim yanımda ancak ben konuşursam bişey dersem yorum yapıyorSanat eserine yorum yaptırmaya çalışmak nedir ya. güzel diyormuş adam işte daha ne desin. Oralara gittiğine şükret bence.
amin inşallah.. ona kalsa sıradan sade olmalı bana kalsa cıvıl cıvılBirbirinizden çok farklı insanlarsiniz. Evlilikten beklentileriniz de farklı. Eşiniz yanlış yada kötü bişey yapmıyor sizin istediğiniz gibi biri olmak zorunda da değil. Evlenmek için birbirini sevmek yetmiyor bazen. Hakkınızda hayırlısı...
yok bende çalışıyorum ama şöyle bir durum var dediğiniz gibi çok beklentideyimHer ay kutlamak nedir Allah aşkına hangi erkek yapıyordur ki bunu.siz çok abartıyosunuz.adam çok yoğunsa ilgilenemeyebilir.siz çalışmıyorsunuz sanırım boş vaktiniz çok adamdanda aynı şeyi bekliyorsunuz.üstelik sonradan değişmemiş hep böyleymiş bukadar zıt karakterliyseniz neden evlendiniz ki? Eve yorgun geliyo belliki sizde gündüzleri çıkın gezin bişeyler yapın sıkıntıdan eşinize sarmayın.eşinizinde var hatalı olduğu yerler ama çok beklentiye girmeyinki üzülmeyin
bu şekilde kabul ediyorum ama bana da işe gösterdiği ilgiyi göstersin istiyorumE adam işkolik. Para kazanması lazım. Ne yapsın? Onun önceliği işi anladığım kadarıyla. Bu şekilde kabul edeceksiniz mecbur.