Eşimle sorunlarımız sürekli kavga hali

Adam seni kum torbasına çevirmiş, ayrılmak zorundasın, ilaç kullanmayı kabul etmiyor madem yapacak bişey kalmıyor

İşte çocuktan sonra bu hale gelmiş.Çünkü eşiniz çocuk istemiyormuş ve bunu açıkça size söylemiş.

Bebekleriniz çok küçük henüz.Onlarin yorgunluğu ve üstüne hiç yanlarinda bulunmayıp üstüne size kızan bağıran öfkeli bir eşinizin olması sizi şuan baya zorluyordur.Esiniz de biraz sorumluluk alıp bakmayip annesinde kalmanız onun da isine geliyor.Ama şunu söyleyim en azından bebekleriniz açısından:büyüdükçe daha rahat edecek ,yorgunlugunuz azalacak ve pozitif bakacaksınız.Esinizle de sorunlarınız düzelir diye umuyorum.İns öyle olur yani.

İşte çocuktan sonra bu hale gelmiş.Çünkü eşiniz çocuk istemiyormuş ve bunu açıkça size sö

İşte çocuktan sonra bu hale gelmiş.Çünkü eşiniz çocuk istemiyormuş ve bunu açıkça size söylemiş.
Ama bu tek kişilik bı karar değildir benim bı ailem olmadığını biliyordu her kadın anne olmak istemez mi madem öyle neden evlenmek için peşimden koştu eninde sonunda herkes evlilikte evlat sahibi olma evresine gelir yanlış mıyım

Evet bu kısım da var beni ikizlerin varlığı çok yıprattı bende ister istemez yukseliyorum ama genelde benim yükselme sebeblerim desteksiz hissetmekten iki yılda on yıl yaşlandım sanki çocuklar beni yoruyor eşim beni yoruyor iş beni yoruyor herşeye karşı o kadar isteksizim ki gizli depresyonda gibiyim en küçük olay bile içimde büyüyor çözülmez sorun hale geliyor.

Üzgünüm.

Baştan sona hatalı sizsiniz.

Çocuk istemeyen adamı baba olması için zorlamışsınız. Başarmışsınız.

Anne babasıyla ilişkisi iyi değilken yüz göz olmuşsunuz.

Her çocuğu olan kayınvalide evine taşınıyor mu?

Boşanır mısınız devam eder misiniz bilemem de eğer çok ağır tartışmalar yaşandıysa birbirinizden soğumuş olabilirsiniz.

Siz anne olmak istemekte sonuna kadar haklısınız.Ben bu hakkınıza bir şey diyemem.Demek istediğim nasıl siz anne olmak istiyorsanız o da baba olmak istememiş.Aslında evlilik öncesi beklentilerinizi konuşmalıydınız diye düşünüyorum.Cünkü bakın çocuktan sonra sorunlarınız başlamış

Bu istemiyorum meselesi biraz mesleğin verdiği tecrübe dışarda sürekli kötü şeyler gördüğü için çok istekli değildi sonra sağlık sorunları çıktı ztn hepten niyeti bozdu bak nasip değilmiş diyip konuyu kapatmaya çalıştı ama ben istiyorum diye sonrasında kabullendi tüp bebek süreci yorucuydu güzel sonuçlansa bile ikimizde yiprandık sonujda insan muradına erince sevinir bizimki kafayı kırdı

Gidip adamdan özür diliyim mi çocukların varlığını kabul edemeyip eski hayatını özleyen sorumluluk almayan üstüne tüm yükü tek başıma çektiğim halde yine de mutlu olmayıp sürekli homurdanan kocamdan nerdeyse tek başıma iki bebeği büyütüyorum üstelik çalışıyor ve annesine maaş veriyorum bu adam evimizde o koltuktan kalkıp yatağa yataktan kalkıp diğer koltuğa keyfiyle yaşarken gidip ondan sen haklısın kocam bı halt yedim çocuk doğurdum üzgünüm diyim mi mesela adam haklı diye ömrümün içine sicmaya devam etsin o zmn

Hata ediyorsunuz, bebekleri kreşe verip veya bakıcı tutup kendi evinizde yaşamalısınız, bu şekilde adamı rahata alıştırıp resmen bekar hayatı yaşamasına olanak tanıyorsunuz, lütfen buna bir çözüm bulun ya da boşanın ...

Eşiniz hep gececi mi ? Hayatında biri olabilir mi ? Yoksa bu düzensizlik mi sizi yıprattı ?

Bakıcı tutamam adam gündüz evde yatıyor gece ise gittiği zamanlarda ztn kimse iki çocuğa bakmayı kabul de etmiyor kreşe gitmeye basliycaklar eve dönüyorum ztn bekarlığa alıştığı gibi evli ve iki çocuklu olmaya da alışacak yapamazsa benim evimde kalırım kendi nereye gitmek isterse gidebilir işin sonu oraya doğru gidiyor

Eşiniz hep gececi mi ? Hayatında biri olabilir mi ? Yoksa bu düzensizlik mi sizi yıprattı ?
Değişiyor ama genelde gececi hayatında biri olamaz öyle biri değil o konuda herhangi sorunum yok sadakat sorunlarımız hiç olmadı bu çarpık hayat bizi yordu ikizlerin dertleri çalışmaya geri dönmek zorunda olmak başka hayatlarda yaşamak uzaklaştıkça yabancilastik

Çocuk istemeyen adama zorla çocuk yaptırmışsınız , hemde 2 çocuk. Adam sizden soğumuş belli. Hatta hayatında başka bi kadın var . O kadar belli ki net yani . Sürekli gece çalışıyor ayrı evlerde yaşanıyor bla bla . Açın biraz gözünüzü yaa ne çok rahatsınız . Sonra kocam asla yapmaz falan . Seven adam ayrı kalmayı kabul etmez. Herşey para değil yani. Sizinki evlilik değil zaten.

Yooo özür dilemenize gerek yok.

Sadece bu hayatı kabullenmek zorundasınız.

Anne olmayı bu kadar çok isterken gerçekten hiç düşünmediniz mi bu çocuklara kim/nasıl/kaç paraya bakar diye?

Bazı zorunlulukları neden anlamıyorsunuz el kadar bebekleri kreşe nasıl güvenip bırakabiliriz tabi ki annesinden destek almak zorundaydım benimkini mezardan kaldiramiycama göre herşey para değilse çocuklarla nasıl gecinelim mesela maması bezi giymesi hastanesi tüp bebek süreci gecirmediyseniz söylüyum deli gibi para yiyor o işler adamın mesleği bu keyfinden gece çalışmıyor bu yeni mevzu değil çocuklardan önce de gece çalışıyordu şimdi gelelim soğuma meselesine evet soğuduk sadece oda değil bende soğudum yaşadığımız hayat çatışmalar gel gitler aramızı açtı burada bu durumu nasıl toparlarim diye akıl alıyorum yada yaşayan tecrübe edin en varsa diye arayış içindeyim rahat olsam burda işim ne

Yooo özür dilemenize gerek yok.

Sadece bu hayatı kabullenmek zorundasınız.

Anne olmayı bu kadar çok isterken gerçekten hiç düşünmediniz mi bu çocuklara kim/nasıl/kaç paraya bakar diye?
Maalesef o zmn tek düşündüğüm dünya acı çekip yüzlerce iğne yiyip hamile kaldığım ikizleri sağlıkla dogurmakti niye bana yememiş içmemiş dünyaya 10 çocuk getirmiş Suriyeli kadın muamelesi yapıyorsunuz üremek dünya düzeninin bir parçası degilmi yahu bende istedim anne olmak babasi bı zahmet sindirsin artık bu birtek parayla ilgili degilki onları kreş seviyesine getirmek için büyütmek zorundaydım ve güvenli olduğundan emin olmak için annesini istedim. annesi asla bizim eve gelmeyi kabul etmedi mecburdum eşimin her gün getir götür yapmasını da denedik başlarda hem biz hem çocuklar helak oldu bilmiyorum bizimki de böyle olacakmış demekki

Böyle aile hayatı mı olur..aşırı saçma bir hayat dengesi. Eve yatılı bakıcı alsanız ondan iyiydi ya da ücretsiz izin alsaydınız. Kv ilr yaşamak zaten ayrı saçma üstelik koca yok. Koca çocuk bakımında da yok. Siz baya ondan ayrı dünya kurmuşsunuz. Kocanız da rahata ermiş. Acilen aile bütünlügününsağlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…