Cumanın gelişi persembe den belliymiş. Esınız degısmemiş zaten boyle bır adammmıs. Ama sız degıstıniz. Bebkler hamilelik lohusalık calısma hayatı derkn tahammulunuz azaldı. Esınız de azıcık ılımlı olayım demek yerıne bıldıgı gıbı dan dun davranmaya devam ettı ama unuttugu bırsry vardı artık onu ıdare etmekten yorulan sız. Rabbım cıkar bır yol gostersın ama boyle hayat yurumez.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır asamadigim içimdeki sıkıntı için size yazıyorum. Benim kimsem yok ztn kimsesizler yurdunda büyüdüm eşimle severek evlendik 10 yıldır evliyiz esim hep sinirli bir yapıya sahipti ama beni olabildiğince üzmez uzsede siniri geçince hemen gönlümü alırdı. Tüp bebek dönemi atladık Allah ikiz nasip etti sağlıkla dogdular 7 sene boyunca sadece bizdik sonra bebekler geldi her ev gibi bizimde hayatımız altüst oldu. İkizler zor ben tekim çalışmam da lazım memurum sürem dolunca zorla da olsa kayınvalidem destek çıkmaya başladı ama İstanbul trafik gidiş geliş saatlerini düşünürsek git gel zor olur diye onlarda kalmaya başladım eşim ztn gece çalışıyor izin günlerinde yanımıza geliyor haftasonu da eve dönüyor iki günlüğüne o şekilde mecbur bı düzen oturttuk. 1.5 yıldır falan öyle götürüyoruz. Çocuklardan doğduktan sonra ikimizde birbirimizi çok hirpalar olduk. Önceden desteksizlik uykusuzluk lohusalık derken sürekli tartışır hale geldik. Eşim inanılmaz sınırlı kırıcı olmaya başladı sonrasında özür dilese bile artık ben tahamul edemez hale geldim ikizler bide onun gereksiz siniri bunalttı beni sürekli mutsuz huysuz söyleniyor yoruyor küfür ağzından eksik olmuyor her hafta iki gün geldiğim evde mutlaka ağlıyorum bı kere artık birbirimizin yokluğuna o kadar alıştık ki olmasakta olur moduna geldik sanki. Çocuklarıni çok seviyor ama sanki benden bıkmış usanmis gibi bende öyle tabi ama benimki onun davranışlarının karşılığı evliliğimiz tıkandı bebeklerim çok küçük yapacağımı bilmiyorum yardım edin nasıl asılır bu durum bazen o kadar yoruluyorum ki canıma kiyasim geliyor bebeklerim için dayaniyorum benim hayatım doğdum doğalı zor bide eşimden sevgisiz saygısız davranış gördüğümde daha da içime kapaniyorum nefes alamıyorum sanki iletişim sıfır hale geldi birbirimizi sürekli uzecegimize olabildiğince az muhatap olalım dedik mesafe koydum çocuklar için dayniyorum boyle kötu bir kişiliğe burunecegini bilsem bebekler için o kadar savasmazdim hiçbir çocuk huzursuz mutsuz bı evlilik içinde büyümek istemez çünkü.
Defalarca konuştuk tamam dedi dikkat edicem dedi yine aynı hatta daha kötü hale geliyor psikolojik destek almaya başladı öfke kontrolü için ilaçları kullanmıyor bile herşeye söyleniyor bı insan hayatta sürekli şikayet etmeye gelmiş sanki anlatsam roman olur gibi bı hayatım oldu benim çocukluktan bu yana herşeyim zordu ama artık taşmak üzereyim evimiz var arabamız var maddi sorunumuz yok Allah bı kiz bı erkek evlat ikiz nasip etti sorun ondaydi çocuk olma oranımız çok düşüktü ama yüce rabbim onu bile nasip etti artık bı yüzün gülsün be adam sinirden patlıyor sürekli gergin dışardan bakan bu ne sinir der bakışlarıyla bile gösteriyor birazda mesleki deformasyon emniyet falan ama biz senin aileniz iki gün geldiğim evde her hafta ağlayıp dönüyorum kaynanamin evinde daha huzurluyum o hale geldim çocuklar yorucu sesliler ama napalim daha el kadar iki yaşında bebek bunlar ağlarda zirlarda çocukları seviyor ama biz gidince bir oh çekiyor eminim şimdi cocuklar kreşe basliycak evimizin yanında bu adam aynı evde bize evi dar eder dahada icinden çıkılmaz hale geliriz diye çözmeye çalışıyorum. Resmen evime gelmek istemiyorum o kadar yorduk ki birbirimizi sevgimizi kaybettik çare bulamıyorumCumanın gelişi persembe den belliymiş. Esınız degısmemiş zaten boyle bır adammmıs. Ama sız degıstıniz. Bebkler hamilelik lohusalık calısma hayatı derkn tahammulunuz azaldı. Esınız de azıcık ılımlı olayım demek yerıne bıldıgı gıbı dan dun davranmaya devam ettı ama unuttugu bırsry vardı artık onu ıdare etmekten yorulan sız. Rabbım cıkar bır yol gostersın ama boyle hayat yurumez.
Esınızı alıp bır konusma yapmanın vaktı gelmişte gecıp gıdıyor
Gitmeme izin vermez ki ayrılmayı da düşündüm karşıma aldım konuştum ciddiye bile almadı ama bırakmaz çocukları da beni de biliyorum ama gücüm kalmadı artıkYurtta büyümüşsünüz. Siz zaten hepimizden çokdaha güçlü bir kadınsınız. Yurtta büyüten memur olanların da devlet arkasında. biraz daha dayanın bebekler kreş zamanına gelene kadar baktınız düzelmiyor küçük bir ile tayin isteyip hayatınızı yönlendirin. Zaten evlatlarınız olmuş. Bundan sonra yalnız değilsiniz. Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin . Mutsuz olduğunuz yerde durmayın
Öyle ilk 6 ay kadar evdeydim ama kafayı yedi resmen hayatımızın içine sıçtın dedi bana kaç kere bu ülkeye çocuk mu getirilmiş sorun ondayken bile yüzlerce iğne yedim ben evladımız olsun tam olalım aile olalım istedim kimsem yok kanmdan bari yavrum olsun istedim ama şimdi o kadar yıprattı ki beni dogurduguma pişman etti o keyfiyle bu evde tek başına yaşarken ben başka bir evde hem çalışıp hem çocuklarımı büyütüyorum geçici bı süre de olsa bu süreç aramızı daha da açtı aile olduğumuzu unuttuk1.5 yildir siz kayinvalidenizle yasiyorsunuz esinize hic sorumluluk vermemissiniz. Adam bagirip cagiriyor kufur ediyor. Tek sorumlulugu ise gidip gelmek. Hayat esinize guzel ya.
Kusura bakmayın sinir bahane iğrenç bir eşiniz var bulmuş sahipsiz kızı degismek için çaba bile sarf etmiyor. Biliyor gidecek yeri yok,ezdikçe eziyor niye bosansin? çevreye güzel vitrini var, evli çocuklu içi balçık kim bilecek??? Böyle bir adamı 7 sene çekip bir de baba yaptığınız için siz suclusunuz Anlıyorum yuva hayaliniz vardı ama zorlukla büyümüş biri en azından huzurlu bir yuva ,sakın ve iyi bir eş için uğraşır ona göre adım atar Çocuklarınıza seçtiğiniz baba maalesef bu , çok üzgünüm.....Gitmeme izin vermez ki ayrılmayı da düşündüm karşıma aldım konuştum ciddiye bile almadı ama bırakmaz çocukları da beni de biliyorum ama gücüm kalmadı artık
Ay çok saçma bir hayatınız var. Adam ohhhhh bekar evinde istediği gibi takılıyor sen de annesinde kalıyorsun. Kaynana da çocuk bakıyor. 2 günde daha 2 bebekle sen geçiyorsun eve. Bu saçma fikir kimden çıktı acaba?
Adam ne iş yapıyor?
Gece çalışsın nolacak gündüz baksın çocuklarına! Biz de gece uyumadan işe gidiyoruz. Hafta da 3 gün de kreşe verin çocukları. Büyümüşler zaten. Evine dön. O keyif yapacak diye sen hayatını batırma.
He okudum şimdi polismiş. Tahminim onun başka hayatı vardır. Siz gelince o hayat sekteye uğruyordur. Takip edin. Ben aynı şeyi yaşadım.kucağımda bebeğim elimde diğer çocuğumla boşandım. Kendisi ve arkadaşları hep aynı
Zorunda kaldık annesi evime gelip bakmayı kabul etmedi babası ve kaynimda var getirirsen burda bakarım ancak de oda zorla kavgayla bakmaya başlarda ben bakamam dedi oralar da ayrı muhabbet ztn. sabah akşam getir götürü denedik çok yiprandik trafik çocuklar ztn çoğu gece evde olmadığı için önceleri haftada üç gün gidiyordum ise 4 gün evdeydim son bir yildir 5 gün gidiyorum haftaici yanımıza geliyor ama sonra eve dönüyor. Başka bir hayatı yok aldatma tarzı şeyleri yok biliyorum o sadece rahata alıştı ikiz bebeği olan ama çocukların zorluğundan bı haber bı adam oldu bana anlayış destek vereceğine sırtıma daha çok yük oldu laflariyla şimdi çocuklar kreşe basliycak eve donucem ama bu işin sonunu iyi görmüyorum aramızdaki sorunları cozmezsek bitişe gidiyoruzAy çok saçma bir hayatınız var. Adam ohhhhh bekar evinde istediği gibi takılıyor sen de annesinde kalıyorsun. Kaynana da çocuk bakıyor. 2 günde daha 2 bebekle sen geçiyorsun eve. Bu saçma fikir kimden çıktı acaba?
Adam ne iş yapıyor?
Gece çalışsın nolacak gündüz baksın çocuklarına! Biz de gece uyumadan işe gidiyoruz. Hafta da 3 gün de kreşe verin çocukları. Büyümüşler zaten. Evine dön. O keyif yapacak diye sen hayatını batırma.
He okudum şimdi polismiş. Tahminim onun başka hayatı vardır. Siz gelince o hayat sekteye uğruyordur. Takip edin. Ben aynı şeyi yaşadım.kucağımda bebeğim elimde diğer çocuğumla boşandım. Kendisi ve arkadaşları hep aynı b.ktu!
O kadar uzun süre sevilmeyince insan ilk saçını okşayana yüzünü dönüyor yokluğun verdiği körlük 18 imde sevdim 20 de evlendim karakteri bana zarar vermezdi korur kollar severdi şimdi o kadar pişmanım ki sevgi açlığıyla tuttuğum el beni yaralamaktan çekinmiyor asla fiziksel şiddet uygulamaz ama yıllardır psikolojik olarak delik deşik hale geldim ölümü bile bundan iyidir dediğim zmnlar oluyor o iyiyse mutluysa mutluyuz o sinirliyse yorgunsa dinle dur çenesiniKusura bakmayın sinir bahane iğrenç bir eşiniz var bulmuş sahipsiz kızı degismek için çaba bile sarf etmiyor. Biliyor gidecek yeri yok,ezdikçe eziyor niye bosansin? çevreye güzel vitrini var, evli çocuklu içi balçık kim bilecek??? Böyle bir adamı 7 sene çekip bir de baba yaptığınız için siz suclusunuz Anlıyorum yuva hayaliniz vardı ama zorlukla büyümüş biri en azından huzurlu bir yuva ,sakın ve iyi bir eş için uğraşır ona göre adım atar Çocuklarınıza seçtiğiniz baba maalesef bu , çok üzgünüm.....
Ben de aynı şeyleri söylerdim arkadaşlarıma. O sadece çalışıyor yoğun polis gece gündüz derdim. Görev ayağına yapmadığı kalmamış.Zorunda kaldık annesi evime gelip bakmayı kabul etmedi babası ve kaynimda var getirirsen burda bakarım ancak de oda zorla kavgayla bakmaya başlarda ben bakamam dedi oralar da ayrı muhabbet ztn. sabah akşam getir götürü denedik çok yiprandik trafik çocuklar ztn çoğu gece evde olmadığı için önceleri haftada üç gün gidiyordum ise 4 gün evdeydim son bir yildir 5 gün gidiyorum haftaici yanımıza geliyor ama sonra eve dönüyor. Başka bir hayatı yok aldatma tarzı şeyleri yok biliyorum o sadece rahata alıştı ikiz bebeği olan ama çocukların zorluğundan bı haber bı adam oldu bana anlayış destek vereceğine sırtıma daha çok yük oldu laflariyla şimdi çocuklar kreşe basliycak eve donucem ama bu işin sonunu iyi görmüyorum aramızdaki sorunları cozmezsek bitişe gidiyoruz
Ev kredisi tüp bebek tedavisi derken çok yiprandik maddi olarak ikiz olduğu için giderler çoğaldı sıkısıktık uzun zamandır yeni yeni toparlandık şimdi kreşe vericem ztn memur kresimiz bizim iki yaş sonrası alıyordu yanımda gelicekler kreşe onu bekledik sabah götürüp getircek bizi ama sorunlarımızın çözümü bu mu bilmiyorum kendini duzeltmedikce ben evde olmamış halimle kavga ediyor evdeki halimin vay halineBen de aynı şeyleri söylerdim arkadaşlarıma. O sadece çalışıyor yoğun polis gece gündüz derdim. Görev ayağına yapmadığı kalmamış.
Üstelik telefonunda şifresi yok sosyal medyasında hep aile fotoğraflarımız falan vardı. Şüphe duyduğum takipe aldığım an gördüm her şeyi. Ben seni uyarayım yine de.
Ayrıca 2 memur ortalama maaşınız 100 bin. Ev var araba var. Neden kreşe vermiyorsun? Bak etrafına senin gibi yapan iş arkadaşın var mı? Ben 14 yıldır çalışıyorum ömrümde ilk defa böyle birşey duyuyorum. Ben oğlumu 19 aylık, kızımı da 11 aylık kreşe vermiştim. Şimdi oğlum 11 yaşında kızım 4. Kızım hala aynı düzen devam ediyor. Ben tek bakıyorum çocuklarıma üstelik. Hemen bir kreşe araştır ver çocukları. Sabah bıraksın akşam alsın. Sorumluluk yok adamda. Tek başına hayatını yaşıyor. Sen gelince de adama evli olduğunu hatırlatmış oluyorsun rahatsız oluyor. Ya zaten aklı başında ailesini seven adam çocuklarından 1 gün ayrı kalamaz. İpleri eline alma vaktin gelmiş geçiyor
O konuda çok haklısınız ilk seviyorum diyene kapılıp gitmişsiniz.Ben bunu sürdürmenize zorla bu adamı baba yapma inadınıza kızıyorum bu 7 senede adamın sizi sevmediğini anası babası olan bir kadını kandiramadiği için sürüdeki tek en zavallı halkayı seçtiğini böyle kötü kalpli ,zalim biri olduğunu anlamanız gerekirdi....O kadar uzun süre sevilmeyince insan ilk saçını okşayana yüzünü dönüyor yokluğun verdiği körlük 18 imde sevdim 20 de evlendim karakteri bana zarar vermezdi korur kollar severdi şimdi o kadar pişmanım ki sevgi açlığıyla tuttuğum el beni yaralamaktan çekinmiyor asla fiziksel şiddet uygulamaz ama yıllardır psikolojik olarak delik deşik hale geldim ölümü bile bundan iyidir dediğim zmnlar oluyor o iyiyse mutluysa mutluyuz o sinirliyse yorgunsa dinle dur çenesini
Hayır aksine çocuklar yokken hiç bir sorunumuz yoktu sevgisiyle ilgilide dahil nerdeyse hiç kavga etmezdik ben triplenirim o gönlümü alır çok sakin düzgün bı hayatımız vardı çocuk istemedi hiç Allah ta vermiyor zorlamayı bırak derdi ben deniycem dedim o süreçte zorlandık hem maddi hem manevi ama destek olduk birbirimize bı şekilde nasip oldu. Ailesi ile arası çok yok onlara bizi gebe ettin suratına bakilmiycak insanlarla beni muhatap ettin diye basladi benden başka odağı yoktu sevgisi ilgisi herseyimizle iyiydik sonra çocuklar doğdu ben ikiye hatta üçe bölündüm ondan sonra başladı huzursuzluk böyle olacağını bilsem çocuk dogururmuyum benim sevdiğim adam bu değildi. Lohusa depresyonuna benim yerime o girdi o delikten çıkamadı bı turlu sinir hastası biri haline geldi.O konuda çok haklısınız ilk seviyorum diyene kapılıp gitmişsiniz.Ben bunu sürdürmenize zorla bu adamı baba yapma inadınıza kızıyorum bu 7 senede adamın sizi sevmediğini anası babası olan bir kadını kandiramadiği için sürüdeki tek en zavallı halkayı seçtiğini böyle kötü kalpli ,zalim biri olduğunu anlamanız gerekirdi....
Ne desem bilemedim. En doğru yorum diyebilirim. Maalesef ki öfke sorunu olan insanların durumu hiç değişmiyor. En başta yetim büyümüş biri olarak buna dikkat etmesi lazımdı. Bu adam öfkeli. Yarın bana öfke kusarsa daha çok yetim kalırım diye düşünmeli idi.Kusura bakmayın sinir bahane iğrenç bir eşiniz var bulmuş sahipsiz kızı degismek için çaba bile sarf etmiyor. Biliyor gidecek yeri yok,ezdikçe eziyor niye bosansin? çevreye güzel vitrini var, evli çocuklu içi balçık kim bilecek??? Böyle bir adamı 7 sene çekip bir de baba yaptığınız için siz suclusunuz Anlıyorum yuva hayaliniz vardı ama zorlukla büyümüş biri en azından huzurlu bir yuva ,sakın ve iyi bir eş için uğraşır ona göre adım atar Çocuklarınıza seçtiğiniz baba maalesef bu , çok üzgünüm.....
Çocuk istemeyen birine kesinlikle çocuk yapılmaz. En büyük hata bu. Sizin durum düzelmez üzgünüm. Adam sorumluluk almak istemediği için öfke kusuyor. Çocuk yokken sorumluluk yoktu iyiydi. Çocuk oldu öfke ayyuka çıktı.çocuk istemedi hiç Allah ta vermiyor zorlamayı bırak derdi
Eştikçe başka şeyler çıkıyor,bir taraf istemiyorsa zorla bebek yapılmaz, boşanır bebek isteyen biriyle evlenirsiniz.Adam netmiş madem ,neyinize güvenip maddi manevi bu yükün altına girdiniz Eşiniz iç dünyasında size karşı nefret ve öfke duyuyor bunu yok etmek çok zor ,kendi topuğunuza sıkmışsınız.Hayır aksine çocuklar yokken hiç bir sorunumuz yoktu sevgisiyle ilgilide dahil nerdeyse hiç kavga etmezdik ben triplenirim o gönlümü alır çok sakin düzgün bı hayatımız vardı çocuk istemedi hiç Allah ta vermiyor zorlamayı bırak derdi ben deniycem dedim o süreçte zorlandık hem maddi hem manevi ama destek olduk birbirimize bı şekilde nasip oldu. Ailesi ile arası çok yok onlara bizi gebe ettin suratına bakilmiycak insanlarla beni muhatap ettin diye basladi benden başka odağı yoktu sevgisi ilgisi herseyimizle iyiydik sonra çocuklar doğdu ben ikiye hatta üçe bölündüm ondan sonra başladı huzursuzluk böyle olacağını bilsem çocuk dogururmuyum benim sevdiğim adam bu değildi. Lohusa depresyonuna benim yerime o girdi o delikten çıkamadı bı turlu sinir hastası biri haline geldi.
Yani sana ne diyeyim ki. Çocuk istemeyen adama çocuk yap. Ailesi ile arası olmayan adamın ailesine çocuk sebebiyle git. Tam bir fiyasko. Ailesi ile arası olmayan erkeklerden uzak durulmali. Sorunlu oluyorlar. Arası kötü ya da çok sıkı fiki olan erkekler sorunludur.Ailesi ile arası çok yok onlara bizi gebe ettin suratına bakilmiycak insanlarla beni muhatap ettin diye basladi