Zora gelemiyor beyim ama bunda da gene en büyük suçlu benim tüm yükü kendime aldım onu lafıyla sözüyle ugrasmiyim diyip hep daha fazla uğraştım olan gene bana oldu.
Bana sorunumla ilgili iyi kötü yorumda bulunan öneriler sunan sevgili kadınlar sayenizde içimdeki sıkıntı biraz azaldı konuştukça anlattıkça kendimde ki hataları görmemi sağladınız ilişki tek kişilik değildir ikimizinde yanlışları var görmemi sağladınız. Şimdi çocuklarımdan başka kimseyi görmeyen gözlerimi eşime de çevirmeye karar verdim. Ondan ayrı bı hayat götürmek onun için konforlu diye düşünüyorumdum ama değilmiş araya mesafe koymak ona hep soğuk olmak en ufak olayı içimde büyütmek doğru değilmiş onun hircinliginin birazda benim eksikligimin soguklugumun eseri olduğunu düşünmeye başladım. Bu yönde hareket edip onunla sorunlarını aşmaya calisicam herşey den önce bebeklerimin sağlıklı huzurlu bı ailede büyümesi için eğer bir şeyleri asamiyorsak da birbirimizi anlayıp yollarımız şekillendiririz diye düşünüyorum. Tek çare mutlu yaşamak çünkü hayat çok kısa hepimiz mutlu olalım sizi seviyorum tekrar teşekkürler.