Belki de naz bilmiyorum. Ama ondan erken bile gelsem ben de yoruluyorum. Onun da bir isin ucundan tutması gerekmez mi? Güya olayı kapatmaya çalışıyor ama gerçekten pişkinlik yaptığının farkında değilBu ne piskinlik mideme masaj yap ne o kadar olaydan sonra. Siz çok fevri ve nazlisinız. Işim daha kolay ama cabuk yoruluyirum demissiniz yani hamilelikten bagımsız bir nazlanma söz konusu. Muhtemelen nazlanma ve fevri davranislariniz ona normal gelmeye baslamis sallamamiş.
Ama sizi sinir edip edip evden kovup bir de masaj yap demesi tam parcalamalik. Sen git deyin o gitsin rahatliga bak
Vallahi ayni seyler ben de diyorum evinde oyle yetişmiş evet. Aslında torpüledi de evi supurr siler bazen. Yemek konusunda asla elini sürmez. Aslında yemek yap da demiyorum. Kasik götür bardak götür. Bunu yapıyor da ama ortadan kaybolması sinir bozucu. Goruyor sofra kurulacak kaçıyor resmen. Annesine iniyor 15 dk gelmiyor ben aç aç seni bekliyorum bir zahmet gel yani.Bu hamilelik sürecinde size destek olması gerekiyor evet. Gidip bulaşıkları yıka yerleri sil her gün yemek yap denilmiyor ki onlara zaten söylenmeden bazı şeylerin sorumluluğunu almaları gerek ama anladığım kadarıyla eşiniz eski kafalardan yani kadın yapacak o hazır yiyecek yatacak maalesef bu düşünce yapısında olan bir erkeği değiştiremezsiniz boşanalım deseniz dahi kabul edecek duruma gelirler yine de o işi yapmazlar. Tabi bunu genel olarak söylüyorum. Aksi halde sizi kırmaması gönlünüzü alması gerekirdi. Sizinde hakaret edip kavga etmeniz yerine '' öyle mi bu hamilelik dönemimde bile yan gelip yatmayı mı düşünüyorsun tamam o zaman herkes kendi yemeğini yapıp yesin kendi ütüsünü yapsın '' diyip sakince konuşup bitirmeniz daha iyi olurdu. Bizim aile dostumuz vardı ben o zamanlar ortaokula gidiyordum. İkisi de öğretmendi ama kadın asla ezdirmezdi kendini bir gün kavga çıktı aralarında konuyu hatırlamıyorum ama kadın '' valla ben kendi ayaklarımın üzerinde durabilen güçlü bir kadınım çok şükür aç kalmam açıkta kalmam kendi işlerimi de hallediyorum maaşımda var sen kendi derdine yan evlendiysek sorumluluğu tek başıma almak için değil birlikte almak için evlendik '' dedi hala unutmam o günüHelal olsun dedim kadına. Apışıp kaldı eşide asdfghjk ama Allah var eşi yemekte yapardı temizlikte muhtemelen o an başka bir tartışmaları büyümüştü. Ne olursa olsun ezdirmedi kendini.
Su an aç aç bekliyorum ama bebeğim için vicdan azabı çekiyorum. O nasil çekmez o çeksin istiyorum. Anlamadigi kesin. Hiç alttan almıyor ben sinirleniyorum diye o da sinirleniyor. Küs kalamayan biriyim ama beni resmen evden kovdu affetmek istemiyorumÖncelikle saglikli bir hamilelik gecirirsiniz insallah. Bazi erkekler hamileligin nasil birsey oldugunu anlamiyor bile. Bendede ilk 3 zor geciyor. Yorgunluk da normal. Fiziksel belirtiler bir yana, hormon degisiklikleri de agir geliyor. Bende mesela hemen negatife vuruyor herseyi..12 haftadan sonra insan sükür daha rahatliyor vücut alismaya basladigi icin.
Esiniz sizin su anki durumunuzu anlamiyor galiba..sizin ki durduk yere naz degil. Sizi bu sürecte desteklemesi gerekir. Bazen de hatta kafayi yerseniz bunu görmezden gelerekyakinda ebeveyn olacaksiniz. Sorunlarinizi küs kalarak, bir yerlere giderek cözemezsiniz. Bunu oturup sakin kafayla oturup konusun.
Sunu da ekleyim: evde kolayca atistiracak birseyler bulundurun hep. Bana cikolata da yardim ediyordu biraz bulanti konusunda
Tavsiyem ac ac beklemeyin umursamaz biri oldugu belli. Evin hakimi siz gibi davranin yiyin tv izleyin. O koseye cekilsinSu an aç aç bekliyorum ama bebeğim için vicdan azabı çekiyorum. O nasil çekmez o çeksin istiyorum. Anlamadigi kesin. Hiç alttan almıyor ben sinirleniyorum diye o da sinirleniyor. Küs kalamayan biriyim ama beni resmen evden kovdu affetmek istemiyorum
Ben kendimi çok sorguluyorum şımarıklık mi yapıyorum diye. Ama hayir butun gun ayaktayım sırtım gercekten cok ağrıyor. Biraz uzanıp hemen yemege girisiyorum bas dönmem ve sirt ağrım oluyor en önemlisi elim ayağım titriyor açlıktan bir anda acıkıyorum buna dayanamayıp hadi hadi sen de bir isin ucundan tut yiyelim diyorum o da ne var yani havasında. Bilmiyorum ya ben mi haksızımHamilelikle alakali olarak şu an herhangi bir riskiniz mevcut ise doktorunuzun yönlendirmesi doğrultusunda tabii ki hiçbir iş yapmayın. Ama şu an herhangi bir riskiniz yoksa gayet yemek yapabilirsiniz, bazen siz bazen eşiniz bazen beraber yaparsınız, bazen de dışarıdan söylersiniz, birbirinize gereksiz yuklenmissiniz.
Tamam hamilesiniz ama piremses sendromuna girmişsiniz gibi geldi bana, hasta değilsiniz hamilesiniz, kendinizi yormadan işinizi halledebilirsiniz, bunu eşinizden bağımsız olarak söylüyorum.
Biletini erkene al git dediğinde de "ben gitmiyorum gitmek istersen sen gidebilirsin" diye rest çekseydiniz keşke. Belki de fazla duygusallastiniz bu yüzden eşiniz bunaldı(öyle hissettim) ama tabi ki yine de kurduğu cümleleri onaylamıyorum.
Bir süre ayrı kalıp sakinlesin, daha sonra konuşun, birbirinizin üstüne gitmeyin. Rahat olun, ayrıca da daha fazla ağlamayın lütfen, kendinizi mutlu edin, mutluluğunuz eşinize bağlı olmasın.
Eşiniz size hiç yardımcı olmaz mı ev işlerinde ya da yemek yaparkenBen kendimi çok sorguluyorum şımarıklık mi yapıyorum diye. Ama hayir butun gun ayaktayım sırtım gercekten cok ağrıyor. Biraz uzanıp hemen yemege girisiyorum bas dönmem ve sirt ağrım oluyor en önemlisi elim ayağım titriyor açlıktan bir anda acıkıyorum buna dayanamayıp hadi hadi sen de bir isin ucundan tut yiyelim diyorum o da ne var yani havasında. Bilmiyorum ya ben mi haksızım
Aa bi de o var tabi kumandayı da bana ver her aksam senin istediğin olmayacak ben izleyeceğim istedigimi bu aksam dedim gel de al alabilirsen dedi zaten oradan artik kayisim koptu.Tavsiyem ac ac beklemeyin umursamaz biri oldugu belli. Evin hakimi siz gibi davranin yiyin tv izleyin. O koseye cekilsin
Su an aç aç bekliyorum ama bebeğim için vicdan azabı çekiyorum. O nasil çekmez o çeksin istiyorum. Anlamadigi kesin. Hiç alttan almıyor ben sinirleniyorum diye o da sinirleniyor. Küs kalamayan biriyim ama beni resmen evden kovdu affetmek istemiyorum
Mutfak konusunda olmaz diger islerde olur ama bazen. Cok alışık değil bunlara evinde her sey onune gelmisEşiniz size hiç yardımcı olmaz mı ev işlerinde ya da yemek yaparken
Eşiniz size karşı daha anlayışlı olabilir, ev işi konusunda daha destek olmalı haklısınız ama o da vicdan azabı çeksin diye aç kalmanız falan çocukça kusura bakmayın.Su an aç aç bekliyorum ama bebeğim için vicdan azabı çekiyorum. O nasil çekmez o çeksin istiyorum. Anlamadigi kesin. Hiç alttan almıyor ben sinirleniyorum diye o da sinirleniyor. Küs kalamayan biriyim ama beni resmen evden kovdu affetmek istemiyorum
İşte annesinden öyle görmüş zaten. Evet en azından kaşık bıçağı koysa ne bileyim salata yapıverse bile yetecek insana. Ama tüm yük senin üzerinde oldu mu sıkıntı. Ama üzülerek söylüyorum değişmesi zor :) Benim ünv de olsun şimdi olsun erkek arkadaşlarım Allah var yapar öyle şeyleri. Ben üniversiteye başladığımda hep korkardım o öğrenci evinden küçükken ziyaretlere gittiğimizde annemle şoka uğrardım evi afedersin bok götürüyordu öğrencilik böyle bi şey mi diye düşünürdüm. Ama yetişme ile alakalı işte. Üniversitede sınıfımızda ki erkek arkadaşlarımız 5 kişi kalıyorlar aynı evde bizi yemeğe davet ettiler gittik evi toparlamışlar pilav kuru fasulye yapmışlar ardından türk kahvesi yaptılar bunu düşünmeleri bile gerçekten çok hoşumuza gitti. Hepsinin elinden gelirdi böyle şeyler. Ve eminimde çoğu evlenince birkaç kişi hariçVallahi ayni seyler ben de diyorum evinde oyle yetişmiş evet. Aslında torpüledi de evi supurr siler bazen. Yemek konusunda asla elini sürmez. Aslında yemek yap da demiyorum. Kasik götür bardak götür. Bunu yapıyor da ama ortadan kaybolması sinir bozucu. Goruyor sofra kurulacak kaçıyor resmen. Annesine iniyor 15 dk gelmiyor ben aç aç seni bekliyorum bir zahmet gel yani.
Bu mesaji gorunce hemen oturdum yiyorum bir şeyler cok twsekkur ederim keske sunu benim esim yapsaydıSiz simdi öncelikle bir gidin birseyler atistirin olur mu? Su an iki canlisiniz. Ikinize bakmakla sorumlusunuz. Bende stres altinda yemegi keserdim, ama bu cok yalnis..siz onun lafi ile gitmek zorunda degilsiniz. Istiyorsa o donunu alip annesine gitsinsaglikli iletisim yerine öyle birseyler öneren adama.sahsen öyle derdim. Ama simdi lütfen benim hatrina ilk gidin birseyler atistirin olur mu ❤
Kendinizi anlattığınız kadar yormayın, eve yardımcı alın haftada bir ya da 2 haftada bir gelsin maddi durumunuz uygunsa, siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. Eşiniz umursamaz bir insan galiba siz de öyle olun, o yokmuş gibi davranın.Mutfak konusunda olmaz diger islerde olur ama bazen. Cok alışık değil bunlara evinde her sey onune gelmis