Yakın değil malesef biraz mesafe var her gittiğimizde olaylı gitmekten o kadar sıkıldım ki tek başıma ilk evlendiğimizde uzun uzun gittiğim zamanlarda oldu hakkını yiyemem ama birlikte gideceğimiz zaman hep bi kaosBüyük haksızlık tabi. Sen gelinsin ben ne dersem o olur, ailemle kalmak zorundasın modunda resmen. O nasılki ailesiyle uzun uzun vakit geçiriyorsa sen de geçir rahatça. Farklı şehirdeler, özlüyorsun tabiki. Ben olsam ilk gittiğim gün birkaç saat KVde otururum selam verir hal hatır sorarım sonra aileme kendim otobüse dolmuşa atlar giderim, eşim götürmek istemezse. İki ailenin evleri yakın mı ?
Ben olsam onun ailesinde kalmazdım 12 günün 12sinde de kendi ailemle kalırdım. O ne öyle ya yok gelinsin yok az kalınacak felan. Hayatta gitmem seninde işine geliyorsa derim. Ya yarı yarıya ya da hiç seçimini yap derdim paşama bak sen paşa çocuğu sankiMerhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?
Daha önce uzun süre kalmış olsan da yine doğal bu durum. O nasıl ki ailesinde uzun süre kalıyorsa, sen kadınsın gelinsin diye kvde kalmak zorunda değilsin tüm tatil günlerindeYakın değil malesef biraz mesafe var her gittiğimizde olaylı gitmekten o kadar sıkıldım ki tek başıma ilk evlendiğimizde uzun uzun gittiğim zamanlarda oldu hakkını yiyemem ama birlikte gideceğimiz zaman hep bi kaos
Eşimin ailesini seviyorum vakit geçirmek hosuma gidiyor ama kendi ailem önde geliyor herkesin kendi ailesi önde gelir az görmeyi hazmedemiyorum sadece ve bana söylediği şeyleri….Daha önce uzun süre kalmış olsan da yine doğal bu durum. O nasıl ki ailesinde uzun süre kalıyorsa, sen kadınsın gelinsin diye kvde kalmak zorunda değilsin tüm tatil günlerinde
Orta yol kendi ailemde çok senin ailende az kalmak mı?Neden haksızlık olarak görüyorsunuz onu anlamadım. 3 gün kalsanız da aynı 5 gün kalsanız da aynı. Sonuçta sizi birakiyormus vakit geçirin diye. Belki adam dip dibe olmak istemiyor. Yatıp kalkmak istemiyor. Söylediği cümle her şeyi anlatıyor zaten. Sen misin kadin ben mi demiş. Bastirilmak istemiyor. Aslında bundan memnun olmanız lazım. Miy miy miy kadın hegomanyasinda olan erkeklerden hiç hoşlanmam. Ama baskıcı tipleri de sevmem. Eşin orta yol insanı. Şartları zorlayan kişi sizsiniz. Daha fazla zorlarsanız bu sefer ailene hiç gelmez.
Artık öyle ya yarı yarıya ya da gidilmeyecek yapacak bir şey yok sen git ben gelmiyorum dedim böyle olacaksaBen olsam onun ailesinde kalmazdım 12 günün 12sinde de kendi ailemle kalırdım. O ne öyle ya yok gelinsin yok az kalınacak felan. Hayatta gitmem seninde işine geliyorsa derim. Ya yarı yarıya ya da hiç seçimini yap derdim paşama bak sen paşa çocuğu sanki
Yoo niye gitmiyorsunuz? Gidin tabi ki. Kendi ailenzle vakit geçirinArtık öyle ya yarı yarıya ya da gidilmeyecek yapacak bir şey yok sen git ben gelmiyorum dedim böyle olacaksa
Şimdi şöyle bilet alıp tek başıma gitsem mi gitmesem mi ikilemindeyim ortalık biraz karışık yaYoo niye gitmiyorsunuz? Gidin tabi ki. Kendi ailenzle vakit geçirin
Yani siz otobüsle mi neyle gideceksiniz bilmiyorum ama bence hep beraber yola çıkın. Gidin o şehire eşinize diyin senle benim bir farkım yok. İkimizde ailemizi özlüyoruz uzaktayız. Senin ailede çok kalmamızın bir anlamı yok. Tercihini yap. Ya yarıya kalacağız ya da ben kendi aileme gideceğim 12 gün hep onlarla kalacağım sende kendi ailenle kalabilirsin. Yabi ben olsam kesin böyle bir tavır koyar ve yapardım. Ama sizin aile dinamiklerinizi bilememŞimdi şöyle bilet alıp tek başıma gitsem mi gitmesem mi ikilemindeyim ortalık biraz karışık ya
Açıkçası senin yerinde olsam son lafına ithafen. Sen göndermeye hiç zahmet etme ben kendim gidiyorum der giderim ama ben biraz aksiyim bazı konulardaŞimdi şöyle bilet alıp tek başıma gitsem mi gitmesem mi ikilemindeyim ortalık biraz karışık ya
Haklı olduğunuz konularda kırk kere adım atmayın mesela bırakın o size adım atsın atmıyor mu kal annenlerde kv çekmediğin yanına kâr kalırMerhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?
Neymiş ben gelinmişim
ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum
ben mi kadınım sen mi kadınsın belli değil
aklınca küserek tavır alarak sizi yasmaya çalışıyorŞimdi sormak istediğim şu ben adım atttığım halde benimle muhattap olmuyor şu durumda napmalıyım sonuçta kendimi haklı gördüm ama bir şekilde konuşmaya çalıştım arkadaşlar bu konu bayağı uzar gibi geliyor siz olsanız naparsınız?
Yaptığı gerçekten çok ayıp işi inada bindirmeden sizde aynı muameleyi yapın ona.Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Sizin aile bekliyor demekki bizimkiler öyle değil ben olayım yeter elin oğlu elde kalsın derlerAilem de eşimi yakından tanıyıp onlar da eşimle vakit geçirmek istiyor babam bir keresinde zerzenişte bulunmuştu inceden nereye oğlum siz evli değil misiniz ayrı gayrı yerlerde kalacaksınız kapıdayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?