Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?