- 8 Mart 2019
- 2.550
- 3.315
- 133
- 37
Erkekler ne isterse o olmalı size katılıyorum. Koca sözü dinlemeyip gelip burda konu açıyorlar. Yeni nesil böyle hanfendiciğim, erine itaat etmeyen kızlar yetişmiş hep.Eşiniz ailenize uzun süreli kalmak istemeyebilir. İlla eşit gün şeklinde kalınsin diye diretmenize de sinir olabilir. Erkekler kp lerinin evinde kalmak istemeyebiliyor. Ben anlayışla karşılıyorum. Sonuçta gidiyormuşsunuz. Ailenizle arası da iyiymiş. Sizi engellemiyor da kafaya takacak ya da sorun çıkartacak bir şey göremedim.
Adım atmazdım. Haklı olduğum yerde adım atmam ben. Bu kafa yapısındaki erkeği de evimde barındırmam, gitsin ormanında rahat rahat yaşasın.Şimdi sormak istediğim şu ben adım atttığım halde benimle muhattap olmuyor şu durumda napmalıyım sonuçta kendimi haklı gördüm ama bir şekilde konuşmaya çalıştım arkadaşlar bu konu bayağı uzar gibi geliyor siz olsanız naparsınız?
Kendiniz bir kural daha koyup bu adamın önüne dilekçe vermek istemezmisiniz?Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?
Zaten sayılı gidiliyordur ailesine siz haklısınız. Bende olsam.tavrindan vazgeçme. Siz zaten eşit kalmayı teklif etmisiniz.Şimdi sormak istediğim şu ben adım atttığım halde benimle muhattap olmuyor şu durumda napmalıyım sonuçta kendimi haklı gördüm ama bir şekilde konuşmaya çalıştım arkadaşlar bu konu bayağı uzar gibi geliyor siz olsanız naparsınız?
Ya konudan bağımsız.. kaç defa geri adım atıp konuşmaya çalışmışsınız, yani küs kalmak değil sınır çizmek olmalı, zorla getirip götürecek değil ya, o aradaki gerginlik bazen gerekiyor yani..Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?
Benim hatam konuşup düzeleceğini sanıp konuşmaya çalışmak kadınların olgunluğunun yizde biri erkeklerde yok malesef görmüş oldukYa konudan bağımsız.. kaç defa geri adım atıp konuşmaya çalışmışsınız, yani küs kalmak değil sınır çizmek olmalı, zorla getirip götürecek değil ya, o aradaki gerginlik bazen gerekiyor yani..
Neden adım atıyorsun kiŞimdi sormak istediğim şu ben adım atttığım halde benimle muhattap olmuyor şu durumda napmalıyım sonuçta kendimi haklı gördüm ama bir şekilde konuşmaya çalıştım arkadaşlar bu konu bayağı uzar gibi geliyor siz olsanız naparsınız?
AynenEger bu sorunu kendi istediğiniz gibi sonuclardirmazsaniz bir dahaki talebinizde daha sert tepki alirsiniz. Yani artik dedigini yapmayı birakin. Cocuklar okula gitmiyorsa sizde calismiyorsaniz onden ailenizi ziyarete gidin. Esit degilmissiniz ya tek basina kalsin bir anlasin esit ki degil mi
Aynı gün içinde ısrarla konuşmaya çalışmak olgunluk değil ki. Eşinizle tartışıyorsunuz, odadan gönderiyorsunuz sonra yine konuşmak için yanına gidiyorsunuz. Hiç mantıklı değil bu. Bir iki gün sakin kalmayla bir şey olmazdı, yine konuşurdunuz.Benim hatam konuşup düzeleceğini sanıp konuşmaya çalışmak kadınların olgunluğunun yizde biri erkeklerde yok malesef görmüş olduk
Engel olamadım işte ben çok kinci birisi değilim ama karsımdan hiç ışık alamayınca iyice öfkeye döndüAynı gün içinde ısrarla konuşmaya çalışmak olgunluk değil ki. Eşinizle tartışıyorsunuz, odadan gönderiyorsunuz sonra yine konuşmak için yanına gidiyorsunuz. Hiç mantıklı değil bu. Bir iki gün sakin kalmayla bir şey olmazdı, yine konuşurdunuz engel olamadım
Eşinizi konu olacak haklı bulmuyorum ama ciddi bir tartışma yaşandıysa o an konuşmamak en iyisidir. Kincilik degil bu. Daha hoşa gitmeyecek sözler edilebilir, iyice inada binebilir bazı şeyler. Siz biraz sakinleyip bekleyin, bilet alayım mı diye sormuşsunuz onu da yapmayın. En azından birkaç gün durun. Duruma göre bakarsınız.Engel olamadım işte ben çok kinci birisi değilim ama karsımdan hiç ışık alamayınca iyice öfkeye döndü
Sanırım öyle yapacağım beklesem daha iyi olur gibiEşinizi konu olacak haklı bulmuyorum ama ciddi bir tartışma yaşandıysa o an konuşmamak en iyisidir. Kincilik degil bu. Daha hoşa gitmeyecek sözler edilebilir, iyice inada binebilir bazı şeyler. Siz biraz sakinleyip bekleyin, bilet alayım mı diye sormuşsunuz onu da yapmayın. En azından birkaç gün durun. Duruma göre bakarsınız.
Büyük haksızlık tabi. Sen gelinsin ben ne dersem o olur, ailemle kalmak zorundasın modunda resmen. O nasılki ailesiyle uzun uzun vakit geçiriyorsa sen de geçir rahatça. Farklı şehirdeler, özlüyorsun tabiki. Ben olsam ilk gittiğim gün birkaç saat KVde otururum selam verir hal hatır sorarım sonra aileme kendim otobüse dolmuşa atlar giderim, eşim götürmek istemezse. İki ailenin evleri yakın mı ?Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Hayır öyle demiyor yanlış anladınız kavga ettikten sonra ben artık sana karışmam ben kimim ki git napıyosan yap istediğin kadar kal dedi rest çeker gibi geçen gitmek istemiştim yok ben tek kalıyorum özlüyorum tek olmuyor birlikte gidelim demişti işte şimdi de bu tartışma olunca gitmiycez dedi sen git napıyosan yap tavrındaydıben siziz haksız buldum adam annenzide istediğin kadar kal diyor daha ne istiyorsun , herkes anasında kalsın. arada sırada gider gelirsiniz. adam zorla sizizn evde kalmasını zorlamak hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?