Eşimle şiddetli tartışma ACİL YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger bu sorunu kendi istediğiniz gibi sonuclardirmazsaniz bir dahaki talebinizde daha sert tepki alirsiniz. Yani artik dedigini yapmayı birakin. Cocuklar okula gitmiyorsa sizde calismiyorsaniz onden ailenizi ziyarete gidin. Esit degilmissiniz ya tek basina kalsin bir anlasin esit ki degil mi

Erkekler ne isterse o olmalı size katılıyorum. Koca sözü dinlemeyip gelip burda konu açıyorlar. Yeni nesil böyle hanfendiciğim, erine itaat etmeyen kızlar yetişmiş hep.

Adım atmazdım. Haklı olduğum yerde adım atmam ben. Bu kafa yapısındaki erkeği de evimde barındırmam, gitsin ormanında rahat rahat yaşasın.

Kendiniz bir kural daha koyup bu adamın önüne dilekçe vermek istemezmisiniz?

Zaten sayılı gidiliyordur ailesine siz haklısınız. Bende olsam.tavrindan vazgeçme. Siz zaten eşit kalmayı teklif etmisiniz.

Ya konudan bağımsız.. kaç defa geri adım atıp konuşmaya çalışmışsınız, yani küs kalmak değil sınır çizmek olmalı, zorla getirip götürecek değil ya, o aradaki gerginlik bazen gerekiyor yani..

Benim hatam konuşup düzeleceğini sanıp konuşmaya çalışmak kadınların olgunluğunun yizde biri erkeklerde yok malesef görmüş olduk

Neden adım atıyorsun ki
Diyeceğini demişsin, söylediğinin arkasında kararlı oldu.
Bu şekilde olursa giderim memlekete yoksa hiç gitmem de.
Bunda böyle kararlı olman, ömür boyu bu tartışmanın bir daha yaşanmamasına sebep olur

Aynen

Kızlar bilet alıp gidesim var işte arayı düzelttiğimizde mi gitsem tek başına, yoksa şimdi mi aramız kötüyken mi gitsem tek başıma orada emin değilim

Tavrımdan vazgeçmiycem alttan alıp insan gibi karara bağlamak için konuşmak istemiştim hiç gerek yok

Benim hatam konuşup düzeleceğini sanıp konuşmaya çalışmak kadınların olgunluğunun yizde biri erkeklerde yok malesef görmüş olduk
Aynı gün içinde ısrarla konuşmaya çalışmak olgunluk değil ki. Eşinizle tartışıyorsunuz, odadan gönderiyorsunuz sonra yine konuşmak için yanına gidiyorsunuz. Hiç mantıklı değil bu. Bir iki gün sakin kalmayla bir şey olmazdı, yine konuşurdunuz.

Engel olamadım işte ben çok kinci birisi değilim ama karsımdan hiç ışık alamayınca iyice öfkeye döndü

Artık gerekli haller dışında muhattap olmayacağım yatak ayrı zaten ne hali varsa görsün

Engel olamadım işte ben çok kinci birisi değilim ama karsımdan hiç ışık alamayınca iyice öfkeye döndü
Eşinizi konu olacak haklı bulmuyorum ama ciddi bir tartışma yaşandıysa o an konuşmamak en iyisidir. Kincilik degil bu. Daha hoşa gitmeyecek sözler edilebilir, iyice inada binebilir bazı şeyler. Siz biraz sakinleyip bekleyin, bilet alayım mı diye sormuşsunuz onu da yapmayın. En azından birkaç gün durun. Duruma göre bakarsınız.

Sanırım öyle yapacağım beklesem daha iyi olur gibi

ben siziz haksız buldum adam annenzide istediğin kadar kal diyor daha ne istiyorsun , herkes anasında kalsın. arada sırada gider gelirsiniz. adam zorla sizizn evde kalmasını zorlamak hoş değil

Büyük haksızlık tabi. Sen gelinsin ben ne dersem o olur, ailemle kalmak zorundasın modunda resmen. O nasılki ailesiyle uzun uzun vakit geçiriyorsa sen de geçir rahatça. Farklı şehirdeler, özlüyorsun tabiki. Ben olsam ilk gittiğim gün birkaç saat KVde otururum selam verir hal hatır sorarım sonra aileme kendim otobüse dolmuşa atlar giderim, eşim götürmek istemezse. İki ailenin evleri yakın mı ?

ben siziz haksız buldum adam annenzide istediğin kadar kal diyor daha ne istiyorsun , herkes anasında kalsın. arada sırada gider gelirsiniz. adam zorla sizizn evde kalmasını zorlamak hoş değil
Hayır öyle demiyor yanlış anladınız kavga ettikten sonra ben artık sana karışmam ben kimim ki git napıyosan yap istediğin kadar kal dedi rest çeker gibi geçen gitmek istemiştim yok ben tek kalıyorum özlüyorum tek olmuyor birlikte gidelim demişti işte şimdi de bu tartışma olunca gitmiycez dedi sen git napıyosan yap tavrındaydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…