Bu şekilde konuşabilmesi, bu kararı verip bunu size dayatabilme hakkını kendisinde görmesi de çok rahatsız edici. Bu rahatlık, küstahlık, sahte erkeklik midemi bulandırıyor.benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan
Çalışın eliniz ekmek tutsun şu an ailenize tek bile gitmeye kalksanız bu adama muhtaçsınız çünkü geliriniz yok, en iyisi herkes kendi ailesinde kalsın gündüz oturmasına gidilir gelinir.Evet ilk kavgamız değil ne zaman memlekete gitsek ben bu eşitliği savunuyorum ailem de az kaldığımda ister istemez sorguluyorlar çünkü o kadar vaktin var bu kadarcık mı göreceğiz diyince kıyamıyorum onlar demese bile eşit olmayınca haksızlık gibi geliyor eee dedim sen sadece 4 gün kal ne hissedersin dedim senle ben bir değiliz diyor
Evet çalışmıyorum
Eşimin düşünce yapısı hep böyleydi bence konular ortaya döküldükçe ortaya çıkmaya başladı
Siz çalışmıyormuşsunuz,erken gidip kalın aileniz de sonra da eşiniz gelince onlarda kalırsınız.Afedersiniz sidik yarışına dönmüş sizinki.Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?
Ataerkilin tillahiyla evlenip ataerkil kafa yapisindan nefret ediyorum demek de enteresan yani. Modern avrupali kafa yapisinda biriyle evlenmissin de sonradan böyle olmus sanki. Sen mi kadinsin ben mi kadinim falan... esinin kafa yapisi senin olay cikarmanla degismez keske evlenmeseydin bu tarz biriyle. Neyse olmus artik bu saatten sonra taviz vermezdim senin yerinde olsam.Aynen tam olarak eşit şekilde birimizden birimize hak geçmesin istediğim için bu noktaya geldik ayrıca gelinim diye neden taviz veriyorum ki bu ataerkil kafa yapısından nefret ediyorum şu an başka odada yatıyor ben de bayağı saydırdım benimle muhattap olma sana artık karışmıyorum naparsan yap diyor ben mi kadınım sen mi kadınsın belli değil çık git odadan diye yükseldi iyice fıttırdım ya…
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?
fÖyle diyorum hatta ben gelmiyorum defol git nereye gidiyorsan dedim bu haksızlık değil de ne?
Ailelerin burda suçu ne?Sen de onun ailesinde kalma. O nasıl davranıyorsa sen de o şekilde davran kv falan bişi derse de o benim ailemde kalmıyor ben gelip oraya kalırsam aileme ayıp olur dersin
Çok yanlış düşünüyorsunuz bence öyle şey olur mu kadın ağaç kovuğundan mı çıktı özellikle şehir dışı olunca ve uzun süre aileni göremeyince saatler dahi değerli oluyor eşit kalınması gerekmiyor mu sizce adam kendi annesini babasını çok daha fazla görme şansına sahipken kadın neden göremesin gelin olduğu için mi yanlış olan iki tarafında birlikte kalmak için baskı yapması 12 günlük gidiliyorsa bence erkek kendi ailesinde kadın da kendi ailesinde daha çok vakit geçirip ortak günler belirlenip aile ziyaretlerinin yapılması yeterli.Neden haksızlık olarak görüyorsunuz onu anlamadım. 3 gün kalsanız da aynı 5 gün kalsanız da aynı. Sonuçta sizi birakiyormus vakit geçirin diye. Belki adam dip dibe olmak istemiyor. Yatıp kalkmak istemiyor. Söylediği cümle her şeyi anlatıyor zaten. Sen misin kadin ben mi demiş. Bastirilmak istemiyor. Aslında bundan memnun olmanız lazım. Miy miy miy kadın hegomanyasinda olan erkeklerden hiç hoşlanmam. Ama baskıcı tipleri de sevmem. Eşin orta yol insanı. Şartları zorlayan kişi sizsiniz. Daha fazla zorlarsanız bu sefer ailene hiç gelmez.
Yeni evlimisiniz?senin ailen de çok benimki de az kaldık diye tartışmanız,ben de böyle bir izlenim yarattı.Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?