Eşimle Yaşadığımız Sorunlar

Umarim bencilce davrandiginizi fark edersiniz? Ailden birini kanser hastalığıyla kaybetmek çok kötü bir şey. Siz de hala "eşim benden soğudu" derdindesiniz. Kendinizi düşünüyorsunuz. Yani anladigim kadarıyla adam tüm süreci babasıyla tek başına geçirmiş. O nelerle uğraşıyor siz hâlâ farklı telden çalışıyorsunuz. Olayın farkında bile değilsiniz. Sizce şu dönem adamın tek dersi "size soğuk davranmamak mi" çünkü sizin tek derdiniz bu gibi gözüküyor

30 yaşındayım

Geçtiğimiz hafta samimi olduğu çocukluktan beri görüştüğü arkadaşları geldi, onlarla konuşuyor işte onlara diyor,
artık zevk almıyorum hiçbirşeyden. Yaptığım işten de sıkıldım. Farklı bir alana yönelcem, tekrar üniversite sınavına gircem falan diyor. Eksik hissediyorum kendimi diyor.

Hala babasının aslında kurtulma ihtimali olduğunu ama yapamadığını söylüyor. Bunun pişmanlığını duyduğunu söylüyor. Yani Amerika ve Küba da dahil olmak üzere her yerle konuştu hepsi en fazla 20 ay yaşar dedi. Buna rağmen hala pişmanlık hissediyor.

Bu da haliyle beni yoruyor üzüyor. Akrabalarım, anne babam misafirliğe geliyor, onlarla sadece nasılsın iyimisin muhabbeti yapıyor, sonrası sus pus. Konuşmuyor eskisi gibi ilgi alaka göstermiyor. Yani benim de canım sıkılıyor buna diğer akrabalarımın da ailemin de.

Yani soyutladı kendisini tamamen ve işin garibi artık bana sormuyor, bana anlatmıyor.
Allah aşkına o aileniz akrabalarıniz niye konuşmuyorsun diye babası 4 ay önce ölmüş adamı şikayet ediyorsa size onlar akraba değil akbabalar! Ay ne prensesmissiniz siz de ya

Bunu kendisine teklif ettim. Ben sorunlarımı ve içinde olduğum durumu biliyorum zaten dedi.

Psikolojik destek almaya gitsem, orada da bana teselli verecek, işte geçer bunlar alışırsın vb. şeyler söyleyecek dedi geçti.

Yani benim teselliye ihtiyacım yok, kendi başıma kafamı toparlamaya, hazmetmeye ve kabullenmeye ihtiyacım var diyor.

Yani psikolojik destek meselesini kabul ettiremedim.
Yanlış düşünüyor psikolog alışırsın falan demez psikolog yöntemleri çok farklı.

X