- Konu Sahibi esraawyldz
-
Sizin durumunuzda olan çok kişi var emin olun. Bir çoğu çocuk durumundan devam etmek zorunda kalabiliyor. Ama çocuğunuz yokmuş bu sizin için çok büyük bir avantaj. Umarım çok güzel bir hayatınız olurBu yorum çok iyi geldi inşallah güzel günler görürüm kafamda çoktan bitti bu evlilik
Yani ailesi benim bagırtımı bir erkeğe küfür etmemem gerektıgını söylüyor suç sende de var diyor ve benı çıldırtıyorlar konu bu değil dememe rağmen
İşte insanların hayatını berbat etmek bu kadar kolay evlenene kadar hiçbirley belli etmezler sonrasında acı gerçekle karşılaşırsın Allah bu durumda olan herkese yardım etsinSizin durumunuzda olan çok kişi var emin olun. Bir çoğu çocuk durumundan devam etmek zorunda kalabiliyor. Ama çocuğunuz yokmuş bu sizin için çok büyük bir avantaj. Umarım çok güzel bir hayatınız olur
Ya o halde resmen kendini bana kakaladı ailesi de bildiği halde sustular belki evlenınce düzelir diye şimdi ben çekıyorum düşününce ben boşa çabalamışım bide babam izin vermediği halde ne emeklerle bu yuvayı kurdum dünyam başıma yıkıldı resmenEşiniz Madde kullanmaya yeni başlamamıştır, bunun çok öncesi var büyük ihtimalle. Çünkü madde bağımlılarının hemen hepsi çok küçük yaşlarda kullanmaya başlıyor.
Kendinizi onlara da açıklamaya çalışmayın. Ailesi oğullarının bağımlı olduğunu bilmiyor olamaz. Zaten peşinizden gelmeleride bunu bildiklerini gösteriyor.
Şu sitede kaç kişi buna benzer şeyler yazıyor. Daha burayı kullanmayıp evlerinde neler çeken kadınlar vardır. Zorda kalan herkese rabbim bu mübarek günlerde kolaylık versin. Hayırlı kapılar açsın. Zarar veren eşleri hayatlarından uzak tutsun inşallah…İşte insanların hayatını berbat etmek bu kadar kolay evlenene kadar hiçbirley belli etmezler sonrasında acı gerçekle karşılaşırsın Allah bu durumda olan herkese yardım etsin
Ya bide annesi ne olursa olsun küfür edemezsin diye bana çıkışıyor oğlunun içtiğini söylüyorum hala sende de var diyip duruyor ben anlamadım normal mi karşılıyorlar yarın bir gün oğlunuzun başına bir iş gelir gidin tedavi ettirin diyorum yok abi anlamıyorlarBöyle bir erkeğe küfür bile edilmez direkt kapı dışarı edilir.
Ya o halde resmen kendini bana kakaladı ailesi de bildiği halde sustular belki evlenınce düzelir diye şimdi ben çekıyorum düşününce ben boşa çabalamışım bide babam izin vermediği halde ne emeklerle bu yuvayı kurdum dünyam başıma yıkıldı resmen
hala sende de var diyip duruyor ben anlamadım
Beni hiç sevmemiş ben çok yanlış insana gönlümü ömrümü vermek için çabalamışım bana bunu yaptı dik durmalıyım ,az önce aradı gece yarısı gel senı alayım diye ama ben ne için aradığını anladım kullanmak için o pis isteği için alıyım dedi ve ona dedim ki senın bir özürün bir yalvarışın bir çaban yok mu dedim bunun için mı aradın benı dedim oda sahur yapıcam kapat dedi .Dalga geçmek için mi aradı anlamadım.Bundan sonra annesi de arasa babası da arasa hiçbirine eyvallahım yok gram birşryimi haketmıyolar nefret ettim bir kez daha aklımı yedirticek bana.Sende de var ne demek oluyor? Ayy ailesi de çok kötüymüş. En iyisi vakit kaybetmeden boşanın.
Beni hiç sevmemiş ben çok yanlış insana gönlümü ömrümü vermek için çabalamışım bana bunu yaptı dik durmalıyım ,az önce aradı gece yarısı gel senı alayım diye ama ben ne için aradığını anladım kullanmak için o pis isteği için alıyım dedi ve ona dedim ki senın bir özürün bir yalvarışın bir çaban yok mu dedim bunun için mı aradın benı dedim oda sahur yapıcam kapat dedi .Dalga geçmek için mi aradı anlamadım.Bundan sonra annesi de arasa babası da arasa hiçbirine eyvallahım yok gram birşryimi haketmıyolar nefret ettim bir kez daha aklımı yedirticek bana.
Hepimiz türlü türlü imtihan oluyoruz bu da sizin imtihanınız geçecek elbet. Bir an evvel boşanıp hayatınızda yeni bir sayfa açarsınız inşaallah. Allah hakkınızda hayırlı kapılar açsın, gönlünüze genişlik versinSadece çok üzgünüm çok sevıyordum başıma bunlar geldi çocuğum yok
Dönmemelisiniz, madde kullanıp sevdiklerini ne hale getiren insanlar var haberleri açın okuyun öyle insanlar annesini babasını bile tanımadan yok ediyolarr!!! Sizin canınız , sizin hayatınız mutluluğunuz daha önemli. Başkasına yama yapamayacaklar oğullarını ne de olsa.. sen elinden geleni yapmışsın ne hali varsa görsün. Ondan sana eş olmas bu saaten sonra hep huzursuzluk mutsuzluk en kötüsünde borc harc içinde yaşarsınız. Sürünürsün onunla birlikte eğer cocukta yoksa sizin çok şanslısın kendini çok daha kolay kurtarabilirsin! Kesinlikle geri atmaman gerek..Arkadaşlar içim çok dolu ve kafamda karışık 2 yıldır evliyim bu sene eşimde farkettiğim ama bir türlü konuşup halledemediğimiz sorun var.Eşim arkadaşlarıyla buluştuğunda bir şeyler içiyor ve aldıgı maaşı parasını çekıyor ama neye harcadığını söylemıyor aç gelıyor çünkü az meblada para değil bu ay sonunda da sıkıntısını biz çekıyoruz neyse çıktığında saatlerce telefonumu açmıyor bu durumdan rahatsızım defalarca konuşmama rağmen aileside dahil düzeltemedi ve uç diye bir madde kullanmaya başladı. Ailesi benim uydurduğumu söylüyor ama ben eşimin mesajlarını görüştüğü kişilerle dahil bu durumu öğrendim.Çıkıp bu haltı içme diye diye dilimde tüy bitti en son hala yapmaya devam ettiği için bende tak etti baba evine çıkıp geldim .Şimdi ailesi yalvarıyor gel bir şans ver evine dön diye eşim ise hiç çabalayıp aramadı yada umrunda bile olmadı diye düşünüyorum Dört gün oldu ha kayınbabam bugün aradi, oglu Hiçbişey yapmadıgını ve benım bagırtımdan rahatsız olduğunu söylemiş ona evet benimde hatam sinirlenince küfür ettim eşime dayanamadım o konuda hatalıyım haklı ama benımde psikolojım bozuldu kayınbabama böyle evlilik olmaz oglunuzla konuşun dedim oda yalvardı eve dön diye .Açıkcası dış göz olarak bir yorum bir düşünce beklıyorum sizden ne yapmalıyım.
Kimin inanıp inanmadığı çok önemli değil önemli olan bu maddeyi kullandığını siz biliyorsunuz bu size yeter eve gidince de kp kv koynuna girmeyeceğinize göre bırakın isterse paspas olsunlar dinlemeyin gitmeyinArkadaşlar içim çok dolu ve kafamda karışık 2 yıldır evliyim bu sene eşimde farkettiğim ama bir türlü konuşup halledemediğimiz sorun var.Eşim arkadaşlarıyla buluştuğunda bir şeyler içiyor ve aldıgı maaşı parasını çekıyor ama neye harcadığını söylemıyor aç gelıyor çünkü az meblada para değil bu ay sonunda da sıkıntısını biz çekıyoruz neyse çıktığında saatlerce telefonumu açmıyor bu durumdan rahatsızım defalarca konuşmama rağmen aileside dahil düzeltemedi ve uç diye bir madde kullanmaya başladı. Ailesi benim uydurduğumu söylüyor ama ben eşimin mesajlarını görüştüğü kişilerle dahil bu durumu öğrendim.Çıkıp bu haltı içme diye diye dilimde tüy bitti en son hala yapmaya devam ettiği için bende tak etti baba evine çıkıp geldim .Şimdi ailesi yalvarıyor gel bir şans ver evine dön diye eşim ise hiç çabalayıp aramadı yada umrunda bile olmadı diye düşünüyorum Dört gün oldu ha kayınbabam bugün aradi, oglu Hiçbişey yapmadıgını ve benım bagırtımdan rahatsız olduğunu söylemiş ona evet benimde hatam sinirlenince küfür ettim eşime dayanamadım o konuda hatalıyım haklı ama benımde psikolojım bozuldu kayınbabama böyle evlilik olmaz oglunuzla konuşun dedim oda yalvardı eve dön diye .Açıkcası dış göz olarak bir yorum bir düşünce beklıyorum sizden ne yapmalıyım.
O zaman hic geri dönme. Şans da verme. Zaten adamın bırakmaya ya da seni geri kazanmaya gönlü yok. Hiçbir sözüne güvenilmez. Bıraktım der, 2 ay sonra yine başlar. Olan senin yıllarına olur. Arada bir de kazara çocuk olur, al başına belayı.
Bence eşiniz düzelmeden ve ya tedaviyeye başlayacağını ona destek olmanızı istediğini söylemeden dönmeyin. Bu geçiştirecek bir şey değil. Şuan sesizsizdir ama gün geçtikçe şiddete başlaya bilir. Madde içip annesini öldüren insanları da gördük bu ülkede. O an onun etkisi ile ne yaptığını bilmiyorlar olan yakınlarına oluyor. Şöyle ki siz gitmişsini hiç umrunda değil sizin yokluğunuza katlanıyor ama o maddenin yoksunluğunu bile düşünemiyor. Özür bile dilemiyorsa işte bu bağımlılıktır. Siz kendiniz için doğru olanı yapmışsınız. Olaki eşiniz ararsa konuşun ona destek verebileceğinizi tedavi olmak isterse eve dönüp ona elinizden gelenin fazlasını yapacağınızı söyleyin. Eve gitmeden önce dr gitmeyi önerin.o ilk adım çok önemli. Söz verip gitmez sizi oyalar.Arkadaşlar içim çok dolu ve kafamda karışık 2 yıldır evliyim bu sene eşimde farkettiğim ama bir türlü konuşup halledemediğimiz sorun var.Eşim arkadaşlarıyla buluştuğunda bir şeyler içiyor ve aldıgı maaşı parasını çekıyor ama neye harcadığını söylemıyor aç gelıyor çünkü az meblada para değil bu ay sonunda da sıkıntısını biz çekıyoruz neyse çıktığında saatlerce telefonumu açmıyor bu durumdan rahatsızım defalarca konuşmama rağmen aileside dahil düzeltemedi ve uç diye bir madde kullanmaya başladı. Ailesi benim uydurduğumu söylüyor ama ben eşimin mesajlarını görüştüğü kişilerle dahil bu durumu öğrendim.Çıkıp bu haltı içme diye diye dilimde tüy bitti en son hala yapmaya devam ettiği için bende tak etti baba evine çıkıp geldim .Şimdi ailesi yalvarıyor gel bir şans ver evine dön diye eşim ise hiç çabalayıp aramadı yada umrunda bile olmadı diye düşünüyorum Dört gün oldu ha kayınbabam bugün aradi, oglu Hiçbişey yapmadıgını ve benım bagırtımdan rahatsız olduğunu söylemiş ona evet benimde hatam sinirlenince küfür ettim eşime dayanamadım o konuda hatalıyım haklı ama benımde psikolojım bozuldu kayınbabama böyle evlilik olmaz oglunuzla konuşun dedim oda yalvardı eve dön diye .Açıkcası dış göz olarak bir yorum bir düşünce beklıyorum sizden ne yapmalıyım.
Ot mu uç mu? Hangisini kullanıyor? Met falan var mı?Ya nişanlıyken yada geçen sene bu duruma denk gelmedim ama bu sene araba aldık söylemesi ayıp dışarı çıkmalar evde duramamalar gözler kızarık gelmeler artık ne oluyor dedim yani evde huzurum kalmadı arkadaştan vazgeçmedi cebınde ot buldum vs vs yani ailesi mala mı yatıyor iftira attığımı mı düşünüyorlar bilmiyorum
Konuştukça manipüle edilecek, suçlu ilan edileceksin. Kes şunlarla iletişimi komple.Israrla arqyınca artık açtım sizinle problemim yok olgunuzu tedavi ettirin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?