Eşimle olan sorunumuz

Yani ailesi benim bagırtımı bir erkeğe küfür etmemem gerektıgını söylüyor suç sende de var diyor ve benı çıldırtıyorlar konu bu değil dememe rağmen

Yalvarmasi gereken kayinbaban değil. Madde kullanan ve ailesini düşünmeyen adam yalvarsa da bir şey degismemeli senin yerinde olsam affetmem duzemezler.

Sadece çok üzgünüm çok sevıyordum başıma bunlar geldi çocuğum yok
Çocuğun olmaması çok büyük şans, umarım aklınızı çelmezler. Ortada bir evlilik yok, bağımlı ve kendi hayatını yaşayan bir adam var. Kimse yoğurdum ekşi demez, ailesi tabi size yamamaya çalışıyor keş oğullarını.

Aynen öyle beni evde saatlerce merakta bırakıp kendi halinde bir işler çeviriyor geri dönmeyecegım bende çocuğum niye olmuyor diye kendimi üzüyordum Allahın bir bildiği varmış Demekki .

Yalvarmasi gereken kayinbaban değil. Madde kullanan ve ailesini düşünmeyen adam yalvarsa da bir şey degismemeli senin yerinde olsam affetmem duzemezler.
Evet kendisine de dedim senin yalvarman konuşman kendini tüketmene değmez oğlun bu haldeyken ben geri dönmem böyle evlilik devam edemez dedim

uç maddesi nasıl bişey ilk defa duydum. Ot dediğiniz şey esrar sanırım ama uç dediğiniz şey ne
Sanırım oda esrarmış bende mesajlarında yakaladım arkadaşına “hadi bende uç var mahalleye gel içelim yazmış okuyunca araştırınca anladım bide buzdolabın üstünde kagıda sarılmış ot tarzı bir şey yakaladım ona sorduğumda hep hep inkar etti kâğıdın içindeki de sigara külü dedi inanmadım .Hal ve hareketleri de değişti gözleri kıpkırmızı hep baygın halde görünce şüphelerim netleşti zaten

Evet kendisine de dedim senin yalvarman konuşman kendini tüketmene değmez oğlun bu haldeyken ben geri dönmem böyle evlilik devam edemez dedim
Hakkında hayırlısı olsun inan bana belki uzulurdun aglarsin ama omuzlarından büyük bir yük kalkacak üstelik çocuk da yok bekar hayatına devam edeceksin çalışan kadınsın.

Bütün maaş değil kalan parayı harcıyor herşeyi o ödüyor sorun bu paranın nereye gitmesi

Yerinizde olsam paranın nereye gittiğini sorgulamayı bırakır derhal boşanırdim. Adam madde kullanıyor yarın öbür gün ne yapacağı hiç belli olmaz. Ayrıca ailesi de sizi asla düşünmüyor, tek düşündükleri oğulları. Daha çocuk yokken boşanın.

Kendimi bu gerçeğe alıştırsam iyi olur ne zorluklarla evlendik şu geldiğim hale bak herşeyin hep zorunu benim yaşamam gerekıyor Demekki içim o kadar üzgün ki artık gidemem devam edemem geleceğim için bitirmem gerekiyor

Onun yerine ailesi sizi arıyor buda demek oluyor ki oğullarının ne mal olduğunun hem çok iyi farkındalar hemde ondan umutlarının çoktan kesmişler.
Oğulları normal bir aile gelin pişinede düşmez. Bence daha bilmediğiniz çok şey var. Daha fazla yıpranmadan ayrılın.

Ya bende şaşırıyorum iki gündür babası arayıp kızım gelip seni alalım oğluma şans ver bilmem ne ya dedim ki oğlun niye arayıp yalvarmıyor yada hadi benim iftira attığımı düşünüyorsunuz gidip test yaptırın herşey ortaya dökülsün dedim sustu kaldı

Aynen öyle beni evde saatlerce merakta bırakıp kendi halinde bir işler çeviriyor geri dönmeyecegım bende çocuğum niye olmuyor diye kendimi üzüyordum Allahın bir bildiği varmış Demekki .
Düşünün; başkasıyla evlendiniz, saygı sevgi değer gördünüz, çocuğunuz da oldu, gayet ilgili sevgi dolu eş baba var evde. Mutlu huzurlusunuz, herkes gibi iş güç geçim telaşı içindesiniz.

Boşanırsanız bunlar mümkün olur, kanıp geri dönerseniz olmaz.

Bu yorum çok iyi geldi inşallah güzel günler görürüm kafamda çoktan bitti bu evlilik

Eşiniz Madde kullanmaya yeni başlamamıştır, bunun çok öncesi var büyük ihtimalle. Çünkü madde bağımlılarının hemen hepsi çok küçük yaşlarda kullanmaya başlıyor.
Kendinizi onlara da açıklamaya çalışmayın. Ailesi oğullarının bağımlı olduğunu bilmiyor olamaz. Zaten peşinizden gelmeleride bunu bildiklerini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…