Eşimle olan sorunumuz

esraawyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
40
10
3
23
Arkadaşlar içim çok dolu ve kafamda karışık 2 yıldır evliyim bu sene eşimde farkettiğim ama bir türlü konuşup halledemediğimiz sorun var.Eşim arkadaşlarıyla buluştuğunda bir şeyler içiyor ve aldıgı maaşı parasını çekıyor ama neye harcadığını söylemıyor aç gelıyor çünkü az meblada para değil bu ay sonunda da sıkıntısını biz çekıyoruz neyse çıktığında saatlerce telefonumu açmıyor bu durumdan rahatsızım defalarca konuşmama rağmen aileside dahil düzeltemedi ve uç diye bir madde kullanmaya başladı. Ailesi benim uydurduğumu söylüyor ama ben eşimin mesajlarını görüştüğü kişilerle dahil bu durumu öğrendim.Çıkıp bu haltı içme diye diye dilimde tüy bitti en son hala yapmaya devam ettiği için bende tak etti baba evine çıkıp geldim .Şimdi ailesi yalvarıyor gel bir şans ver evine dön diye eşim ise hiç çabalayıp aramadı yada umrunda bile olmadı diye düşünüyorum Dört gün oldu ha kayınbabam bugün aradi, oglu Hiçbişey yapmadıgını ve benım bagırtımdan rahatsız olduğunu söylemiş ona evet benimde hatam sinirlenince küfür ettim eşime dayanamadım o konuda hatalıyım haklı ama benımde psikolojım bozuldu kayınbabama böyle evlilik olmaz oglunuzla konuşun dedim oda yalvardı eve dön diye .Açıkcası dış göz olarak bir yorum bir düşünce beklıyorum sizden ne yapmalıyım.

Ailesi ne kadar uyanık öyle, başlarına mı kalsın sorunlu herif sen geri dön de uğraş diye yapıyolar işte. Asla dönme

Kafanız neden karışık? Olanlar ortada siz de gereğini yapıp babaevine gelmişsiniz yani aileniz de arkanızda. Hem eşinizin de bir geri dön çağrısı yok adamın umrunda bile değil ha gel dese bile gitmeyin o adamdan hayır gelmez bir an evvel boşanıp kurtulun umarım çocuk yoktur

kocanız d urup dururken mi madde kullanmaya başladı?
yani madde kullanma olayı genelde ergenlikten beri olan kullan-bırak gibi sürçlerle giden bir durumdur
evli barklı düzenli hayatı olan bir adam birden vahiy gelip madde kullanmaz

+
adam madde kullanıyor diyorsunuz, sorun "bagırtımdan rahatsız olduğunu" söylemiş olması mı?

bana kalırsa bu adam eskiden de bir naneler yemiştir
tam evlendi düzeldi diyorlardır
şimdi de gitmeyin ki siz uğraşın istiyorlardır

yoksa normalde bir kadın "eşim madde kullanıyor" dese zaten ailesi direkt boşanıyorsun der, ama eş ailesi tarafında da (bunu zaten biliyor olmasa) ortalık bi ayağa kalkar yani,

anki en normal bişeymiş gibi bu ne sakinlik?
nasıl bir aile siz madde kullanıyor derken olsun sen evine dön der ki, önceden bilmese?

Adam uyuşturucu madde kullanıyor, tüm maaşını buna harcıyor eve tek kuruş getirmiyor ama karım bana bağırdı, hakaret etti diye mağdura yatıyor siz de o konuda hatalıyım diyosunuz tüm parasını uyuşturucuya harcayan keş kocasına soğukkanlılıkla yaklaşabilecek bir kadın varsa tebrik ederim onu.

Sadece çok üzgünüm çok sevıyordum başıma bunlar geldi çocuğum yok

Ya nişanlıyken yada geçen sene bu duruma denk gelmedim ama bu sene araba aldık söylemesi ayıp dışarı çıkmalar evde duramamalar gözler kızarık gelmeler artık ne oluyor dedim yani evde huzurum kalmadı arkadaştan vazgeçmedi cebınde ot buldum vs vs yani ailesi mala mı yatıyor iftira attığımı mı düşünüyorlar bilmiyorum

İyi de araması gereken kişi eşiniz, o da aramamış. Sakın geri dönmeyin. Ailesi başlarına kalmasın diye siz dönün istiyorlar. Yapmayın bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…