Rica ederimAllah razı olsun yorumunuz bir nebze iyi hissettirdi kendimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimAllah razı olsun yorumunuz bir nebze iyi hissettirdi kendimi.
Allah razı olsun aslında haklısınız bu tarz yorumlar beni kendime daha çabuk getirecektir. Nasıl katnem olduğumu vurun yüzüme bir an önce kötü huylarıma kelepçe vurmalıyım.dost acı söyler:) biraz kendinize gelmeniz için yazdım açıkçası...eşinize koca gözüyle değilde, insan gözüyle bakarsanız, yani şefkatle, sorunlarınız çözülür...
Ben olsam bende kendime katlanamam canım kocam iyi sabretti bana. Bende şimdi değişerek mükafatını almasını istiyorum. Hatalarımı biliyorum ama şu dili bir türlü tutamıyorum zehir saçıyor eşime mübarek...Muhtemelen kocanın umudu kalmadı ondan böyle şu adamları bezdirmeyin ya fazla naz aşık usandırır
Bir enkaz yok ortada .Sadece yorgunluktan yıpranmış bir anne .Ve sınırıni ondan çıkardığı için biraz yorulmuş ve kirilmis bir baba ....Tabiki toplanır sadece sinirlenince uzaklasinSizce bu enkazı toparlayabilir miyim?
Malesef kimsem yok. Bi kayınvalidem var o da çalışıyor yormak istemiyorum daha fazla onuda. Ki oğlumda ben ve eşimden başkasında kesinlikle durmuyor morarana kadar ağlıyor.Eşiniz bikmaya baslamis çünkü elinden gelen desteği veriyor .Elinden o geliyor ve bu sefer sizin nankör olduğunuzu düşünüyor .Benim esimde eşiniz gibi elinden geldigincs yardımcı olur ama bu şekilde bı tavrımda o da sinirkeniuor elimden bu kadar geliyor bütün gün evdeyim de mi yardım etmiyorum diye cemkiriyor
Sinirlenince birşey demeyin ona .Dediğim gibi birkaç aya uyku düzene girer .yardımcı olabilecek arkadas,akraba filan varsa 1-2 saat çağırın veya siz gidin biraz kestirin onlarda bebeğinizle ilgilensin güvenilir birisi varsa
Toplarsın tabi çünkü eşin iyi bir insan, anlayışlı birisi. Sen de hatanın farkındasın, sadece bıraz çaba ve sakin kalmaya çalış. Seni çok iyi anlıyorum benım 2 küçük çocuğum var daha kötülerini yasadım yardım eden de yoktu. Eşin ne guzel herseyınde destekçi .Sizce bu enkazı toparlayabilir miyim?
Inşallah toparlarız. Teşekkür ederim..Bir enkaz yok ortada .Sadece yorgunluktan yıpranmış bir anne .Ve sınırıni ondan çıkardığı için biraz yorulmuş ve kirilmis bir baba ....Tabiki toplanır sadece sinirlenince uzaklasin
Ben terapiye gidiyorum zaten 2 aydır. Ama öfke nöbetlerim laf sokuşturmama çabam sadece 1 2 hafta anca sürüyor. Sonra yine başa sarıyorum. Işte olayda burda patlak verdi eşim onu sevmediğimi ve bu yüzden böyle davrandığımı söylüyor. O yüzden de boşanmak istiyorsan elimden geleni yaparım dedi. Sanki sevgisi bitti bana karşı...Eşiniz sizi seviyor, değer veriyormuş fakat bir erkek kavgada değil de sakin sakin boşanalım diyorsa sıkıntı derin... Tek başınıza toparlamanız zor sanki. Hatalarınızın farkına vardığınızı, tek başına toparlayamamaktan endişe ettiğinizi söyleyip terapiye gitmeyi teklif edebilirsiniz.
kadın dediğin işveli cilveli olur, bi adamı yola getiremiyormusun...canım de, balım de, kocişim de, bak adam nasıl kedi oluyor:)Allah razı olsun aslında haklısınız bu tarz yorumlar beni kendime daha çabuk getirecektir. Nasıl katnem olduğumu vurun yüzüme bir an önce kötü huylarıma kelepçe vurmalıyım.
Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun.Toplarsın tabi çünkü eşin iyi bir insan, anlayışlı birisi. Sen de hatanın farkındasın, sadece bıraz çaba ve sakin kalmaya çalış. Seni çok iyi anlıyorum benım 2 küçük çocuğum var daha kötülerini yasadım yardım eden de yoktu. Eşin ne guzel herseyınde destekçi .
Psikolojik destek alın eşinizde gelsin bu davranışların istemsizce olduğuna inandırın ki bence öyle üzüldüm inşallah düzelirsin cnm yaHergün bunun için söz veriyorum kendime. Yıllarca antidepresan kullandım. Stresten sedef hastalığım oluşmuştu. Eşimle tanıştığımızda ilacı bıraktım ve yaralarım yoktu. Doğumdan sonra yaralarımda iyice azdı. Sürekli başım ağrıyor. Sürekli ağlamak istiyorum ve tüm bunların suçlusu eşimmiş gibi geliyor.
Senın de canım inşallah .Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun.
Ayrılmak istemiyorum eşimi hala seviyorum. Yapmam gereken toparlanmak ve eşime bunu olumlu yönde yansıtıp buzlari eritmek.Sizi üzmek istemem ama bu tavırlarınıza rağmen eşiniz size çok ılımlı yaklaşmış her zaman, neden bu hırçınlık ?
Adam o umursamaz olur kadınsın mecbur yapacaksın der anlayışsız olur amenna , fakat hep olumlu gelmiş size .
Ayrılmayı istese bile hakkı var gibi , artık oda mücadele etmekten yorulmuş olabilir , donuk bakışlar , isteksiz haller bu yüzden adam bıkmış ki haklı da.
Ya kesin bir karar ile kendinize gelin yada ayrılın , eşinize yazık , size de...
Amin inşallah. Yorumunuzu dikkate alacağım bir sonra ki seansa eşimide götüreceğim.Psikolojik destek alın eşinizde gelsin bu davranışların istemsizce olduğuna inandırın ki bence öyle üzüldüm inşallah düzelirsin cnm ya
Şuan eşinizle aranız nasıl peki? Toparlayabildiniz mi? Veya çabaladınız mı?Kendimi gördüm.
Kesinlikle haklısınız :)kadın dediğin işveli cilveli olur, bi adamı yola getiremiyormusun...canım de, balım de, kocişim de, bak adam nasıl kedi oluyor:)
Ben terapiye gidiyorum zaten 2 aydır. Ama öfke nöbetlerim laf sokuşturmama çabam sadece 1 2 hafta anca sürüyor. Sonra yine başa sarıyorum. Işte olayda burda patlak verdi eşim onu sevmediğimi ve bu yüzden böyle davrandığımı söylüyor. O yüzden de boşanmak istiyorsan elimden geleni yaparım dedi. Sanki sevgisi bitti bana karşı...