- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.589
- 128
- Konu Sahibi melek196276
-
Evliligim sürsün diye yapmiyorm ama ayakta durup bitirebilmem ve biseyleri degistirebilmem icin ailemin yardimina her kadin gbi ihtiyacm var.
Peki onların aralarindaki konuşmada size karşı hakaretlermi vardi? Eşiniz ne diyordu? Aslinda bu tarz şeyleri kurcalamamak cok şey bilmemek gerekiyor. İnsanın kendi sağlığı içinAnnesiyle konusmasinda onun boyle soylemesinden rahatszlik duydugunu soylemis ki zaten bana aldigi maasi da soylemisti. Bana da hakli oldugumu ama annesiule oyle konusmamam gerektigini soyledi annesinin konusma tarzinin uslubunun yanlis oldugunu ama bu uslubun onun karakteri oldugunu soyledi değişmeyeceğini soyledi bende benim de karakterim bu sinirlenince herseyi soyleyebiliyorm dedim
O kadar sinir bozucu ki o.Bu arada bekarlık borcunu ödemek bana hep tuhaf gelmiştir. Adı üzerinde bekarken yapmış o borcu. Kendi ödesin bir zahmet. Bekarken yediği parayı ben mi tahsil edeceğim faizi ile.
Evliliğini neden bitiriyorsun ben anlamadım ?Evliligim sürsün diye yapmiyorm ama ayakta durup bitirebilmem ve biseyleri degistirebilmem icin ailemin yardimina her kadin gbi ihtiyacm var.
Evlenecek olgunlukta çocuk yapacak anne olacak olgunlukta ama hala anne babadan para alan insanları anlamıyorum. Anne baba yaşlandıkça onlara verilir. Önce doğur büyüt okut sırtından indirme tek kişiyi beslerken gelsin kocayla çocukla 3 boğaz daha
Ben evliliğinizde bir sıkıntı göremiyorum ya. Borcu varmış , bunu biliyordunuz. Tamam dışarda yemek yiyemiyorsunuz ama havalar güzelleşti bi kurabiye yapıp terminale çay koyup çıkın parka havalar güzelleşti.
Kayınvalidene eşin cevabını vermiş zaten sen niye hakaret ediyorsun ki sadece iletişimi kesecektin. Hakaret edince haklıyken haksız duruma düşüyorsun eşinin gözünde.
Bu arada eşin memur mu ? Yoksa özel sektörde mi ?
Umarım memurdur ve başka yere tayin olur gidersiniz.
Borçlarınızî ödeyince gezersiniz çok üzülmeyin.
Evliliğini neden bitiriyorsun ben anlamadım ?
Artık nasıl bi evliliğiniz varsa bu evlilikte bi sıkıntı göremiyormuşsunuz
Gelecek cevabınızı da biliyorum ‘ ivlilik iyli himin bitirilicik bir kirim diil, sibir idiciksin siniyi çikiciksin, şimdiki ginçlir himin bişinmik istiyir’
Artık nasıl bi evliliğiniz varsa bu evlilikte bi sıkıntı göremiyormuşsunuz
Gelecek cevabınızı da biliyorum ‘ ivlilik iyli himin bitirilicik bir kirim diil, sibir idiciksin siniyi çikiciksin, şimdiki ginçlir himin bişinmik isti
Burada gördüğüm bir profil var: Atama bekliyorlar, aynı anadili konuşmadıkları kişilerle evliler, hamileler, kv anasının gözü ve geline eziyeti reva görüyor, kızlar eşlerini seviyor, cefakar kız anneleri maddi destekte bulunuyor.
Ben yerinizde olsam benden önce yapılmış borç için kılımı kıpırdatmam, ne harcayacaksam harcarım. Madem gırtlağına kadar borç vardı, evlenmeseydi.
Harbi Ya :) bu bahse konu insanlar yurtdışına göçseler Türkiye’nin nüfusu bir milyon kalıro kadar çok ki,
Yeni nesil çok şanssız böyle mutsuz ve mantıksız ebeveynleri olan çocuklar üretiliyor ( yetiştiriliyor diyemeyeceğim çünkü böyleleri çocuklarına ne verebilir ? )
Size şikayet edince verdiğiniz tek tepki bu mu ? Çok daha azı için birçok kez ceza aldım. Neyse canınız sağolsunHanımlar üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin rica ediyorum.
Hem konuları karıştırıp doğru okumayıp hem de milleti şikayet mi ediyorsunuz ne enteresansınızAile terapisti meselesi başka konuda galiba. Kafam dalgın konuları karıştırdım sanırım. Tekrar okudum. Sigarasından taviz vermeyip bebeğine eşya almayan bir adam varmış konuda. Haklısınız boşanma olmalı.
Ama yine de bu terbiyesiz bir cevap verdiğiniz gerçeğini değiştirmez
pesSize şikayet edince verdiğiniz tek tepki bu mu ? Çok daha azı için birçok kez ceza aldım. Neyse canınız sağolsun
Burundi ikinizde şikayet edilmişsiniz, ikinize de polemik cezası verip geçebilirdim bunun yerine zorunluluğum olmadığı halde henüz ikiniz için de yol yakınken uyarı mesajı yazmayı tercih ettim.Size şikayet edince verdiğiniz tek tepki bu mu ? Çok daha azı için birçok kez ceza aldım. Neyse canınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?