Eşimle konuşmuyoruz teyzesi yüzünden

vala cok haklısın benımkıde emıor uyutmuyor ben calısmıorum ama cok yoruluyorum ıs bıtmıyo gecen dkr gıttım basım cok agrıyodu emar cektırdı bısı cıkmadı dedı depresyon uykusuzluk bıde benımkı cok kıskanc bunaldım ıyıce yanı senı en ıyı anlayan bırıyım onlar ıstedıklerını yaıyolar bısı olmuyu bız ısyeyınce kıyamet kopuyo nedense

vala cok haklısın benımkıde emıor uyutmuyor ben calısmıorum ama cok yoruluyorum ıs bıtmıyo gecen dkr gıttım basım cok agrıyodu emar cektırdı bısı cıkmadı dedı depresyon uykusuzluk bıde benımkı cok kıskanc bunaldım ıyıce yanı senı en ıyı anlayan bırıyım onlar ıstedıklerını yaıyolar bısı olmuyu bız ısyeyınce kıyamet kopuyo nedense

evet benimde 3 gün durmadan başım ağırdı sonra ilaç la geçti. çok şey bekliyorlar anne ol eş ol ev hanımı ol işte çalış eve katkın olsun gece koynunda ol çok yorgunum çok birde ne yapıyorsunki oluyor ağzınla kuş ta tutsan yok anam birde böyle saçma sapan kavgaları oluyor bunaldım birde beni üzen oğlumun yanında bağırması yani çocuk şaşırdı hep derim yanında bağırma diye ama nerdeee

yaa siz lise öğrencisi yaşında değilsiniz.
evli barklı çocuk sahibi insanlarsınız.
dünyada iki cinsiyet; erkekle kadın.
ve bunlar illa ki konuşacak.
başka kızlarla, başka erkeklerle konuşuyorsun ne kadar yakışıksız bi laf.
eski sevgililerin konuşmanın içine gimesi ne kadar kötü.
eşinizde haksız sizde..
ikinizde gereksiz kıskançlıklardan sıyrılıp, eski defterleri açmamalısınız..

işte canım erkekler böyledir kendi yaptıklarını görmezler....ama senin yapmanada izin vermezler malesef....bide geçmişte olanlar herzaman bir kavgada öne dökülüverir...bence eşinle barıştıktan sonra konuşmalısın..siz artık bir ailesiniz..geçmişlerinizide bilip evlenmişsiniz..bu yüzden o defterler kapatılmalı...yoksa işte kavganın çıkışı farklı gidişatı farklı oluverir hep...

siz bir ailesiniz. o arasın o adım atsın diye beklemeyin..

bence arayın yada gece birden boynuna sarılıp canım kocacım senin böyle kıskanıp tepki vericeğini düşünmedim özür dilerim deyin. o da mutlaka bu derece çıkış yaptığı için özür dileyecektir.

lütfen bundan sonra bana şu lekilde davranma diye açıklamanı da yap..

arama meselesini anlamadım. o nerde ki arayacaksın? küsüp evden mi gitti?
ayrıca bunca yıldır birbirinizi çok iyi tanıyor olmalısınız. eğer eşin başka erkeklerle konuşmanı istemiyorsa konuşmamalısın. bu sıradan bir arkadaş olsa bile, ki bence evli bir bayanın erkek arkadaşıolmamalı, aynı şekilde de evli bir erkeğin bayan arkadaşı olmamalı. olursa birtakım sorunlar çıkıyor. bir de artık yıllar olmuş geçmiş geçmişte kalmış. mazi olmuş. sen herşeyi kabullenip evlenmişsin onunla canım. şimdi eski defterleri aömayın bence. yoksa çok kalp kırılır. birlikte sevgi-saygı çerçevesi içinde mutlu olmak varken ne alaka eski sevgiliye selam vermek bilmem ne. hiç bana gore şeyler değil. asla tahammul edemem.

Bence uzatmayin....esin cok haksiz ama sende haksiz sayilirsin...:delphin:

Hadi o gereksiz kiskanclik yapmis ama seninde eski defterleri acip eski kiz arkadaslarini falan ortaya atmana gerek yoktu...:delphin:

Bosu bosuna uzamis konu....

Eskı konuları gündeme getirmek iyi bişey değil bencede.Esın gereksız kıskanmış tabi,düşünüyorum benım nışanlımda aynısını yapardı bana,sebep ne olursa olsun ıstemezdı konusmamı,aramamı,hatta numarasını almamı.... Sen arama,yoksa yıne yüz bulucak,bırak konusmasın..:kızgın:

Burada teyzenin herhangibir suçu yok. Mesele tamamen kendi aranızda. Eşinin hatası çocuğun yanında bağırması evet. Ben bu konularda tutucuyum sanırım. Benim evli biri olarak telefonunu alacak kadar samimi bir erkek arkadaşım olamaz. Varsa arkadaşlarımız ortaktır ve aranacaksa eşim aramalıdır. Ayrıca eski defterleri karıştırıp temcit pilavı gibi her kızdığımızda önüne sürmenin yıpranmaktan başka bir yararı yok.
Her ikiniz de birbirinizden özür dileyip konuyu kapatmanız gerekir bence.

eşin başka şeye kızmış sana patlamışş... olur böle şeler ama sen bi özuru hakedıosun...

saolun arkadaşlar biz barıştık birbirimizden özür de diledik. desteğiniz ve verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim

bunları anlamak gerçekten zor ya
bekle bakalım canım bence eşin arar seni.

eskiyide unutmaya çalış
geçmiş geçmiştir
gelecegin keyfini çıkarılımmm

Back