Eşiniz gereksiz tavır yapmış... Ama siz geçmişi önüne sürmekle siz de yanlış yapmışsınız... Eğer geçmişte bişeyler olduysa ve affettiyseniz konu kapanır, affedip evlendikten sonra o konular en ufak bir kavga anında ortaya saçılıp dökülmez... DDökülürse de adam affetmeseydin, evlenmeseydin o zaman der....
arama bırak o arasın sen haklısın haklı olduğun konularda geri adım atma.
Evlilikte böyle anlamsız kıskançlıklar insanı çileden çıkartıyor doğrusu...
Yok sen o kızı aradın yok sen bu erkekle görüştün....lay lay lom...
Kıskanmanında bi usulu var yaa...Herşeyin cılkı çıktı resmen...
Neymişş o saatte yabancı bi erkekle görüşülürmüymüşş.Pesss yaniiii.Sanki keyfimden arayıp görüşüyorum...
Siz de kızmayın ama eşinizin eskide yaşadıklarını sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirirseniz bu anlamsız tartışmalarınız hiç eksik olmaz...
Sonuç : Hayat çok kısa ve bir o kadar da güzel...Bu güzel günlerinizi anlamsız kıskançlıklarla zehir etmeyin...
Evlilikte böyle anlamsız kıskançlıklar insanı çileden çıkartıyor doğrusu...
Yok sen o kızı aradın yok sen bu erkekle görüştün....lay lay lom...
Kıskanmanında bi usulu var yaa...Herşeyin cılkı çıktı resmen...
Neymişş o saatte yabancı bi erkekle görüşülürmüymüşş.Pesss yaniiii.Sanki keyfimden arayıp görüşüyorum...
Siz de kızmayın ama eşinizin eskide yaşadıklarını sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirirseniz bu anlamsız tartışmalarınız hiç eksik olmaz...
Sonuç : Hayat çok kısa ve bir o kadar da güzel...Bu güzel günlerinizi anlamsız kıskançlıklarla zehir etmeyin...
Aynen katılıyorum. Ortada ciddi hiç bir neden yokken boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmışsınız.
canım tamamen yardım amaçlı davranmışsın ama keşke eşine
bak yardım isteyeceğim kişi eskiden tanıdığım sıradan bi erkek arkadasım
onunla muhatap olacağım bu konu hakkında diye söulemiş olsaydın
ben böyle seyler yasayacak oldum mu bi erkekle muhatap olacağım diye söylüyorum
basım ağrımıyo sonradan
cnm bence hıc arama yazılanları okudum cok haksız anlamsız bı kıskanclık bagırmak ıcın bagırmıs sadece ortada bısey yokken canı kavga etmek ıstemıs bu aralar bı cıkmazda sanırım bazen erkeklerde olur boyle ama senın tek hatan gecmısı acmak olmus ama oda cok buyutmus bence arama ve tavrını koykı hatasını anlasın ven ozur dılesın (anlamsız tartısmalar olabılır ama ınsanı bıhaylı cok uzuyor )
benımkı de cok ınattır o yuzden hep ben dayanamam ararım yada konusurum sonucta aynı evde kusluk olmuyo. ama ne kadar konusmazsan senı kırdıgını anlar bence benım esım konuscamı bıldıgı ıcın 2 gun bekler eger konusmassam hedıyeyle gelır gercekten kırdıgını anlar kendınıde uzme bebısın var yapıcak bısı yok benımde bebısım var bazen 2sı bırden cok bunalıyorum allah yardımcın olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?