Eşimle konuşmuyoruz teyzesi yüzünden

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
merhaba arkadaşlar

dün akşam eşimin teyzesine yardımcı olmak istedim ama bu bana pahalıya patladıolay şöyle gelişti.
ankaradan eşimin teyzesi geldi ve aynı akşam otobüs veya trenle eve döneceğini söyledi eşimde hanım internetten bakar varmı yer yok mu diye atıldı bende baktım sonra haremde çalışan arkadaşım olduğunu gerekirse ordan uyguna yer ayırtabilceğimi söyyledim teyzesine ok ara dedi saat 9:30 akşam aradım dedim böyle böyle otobüs ayarlarmısın ok dedi ayarladı eşimde sonra dandik bir firmayla gitme başka ayarlarız biz dedi kızdı iptal ettirdi eltimlerle beni eve bırakmak için yola çıktık eltimleri bıraktı sonra beni bırakmak için yola çıktığında 14 aylık oğlumda yanımda sen bana bağırmaya başla adamı bu saatte neden aramışım dedimki size iylik olsun diye aradım keyfi değil heralde ben bir kızı arasam bu saatte ne yaparsın dedi arama amacına bağlı dedim ben senin teyzene yardım amaçlı aradım dedim. (işte evlenmeden önce bir olay yaşamıştık kızlarla ilgili benim yanımda tanımadığım bir kız yanına çağırmıştıki ben gitmesine izin vermeme rağmen merak ettim ne diycek diye yanına gitmişti) bende dedimki ben tanımadığım elalemin kızlarına gidip konuşmuyorum ben teyzenin işi için aradım neden herşeye atlıyormuşum çok bilmişlik yapıyormuşum!!! hem kendisi diyor eşim baksın hemde ben atlamışım . neyse ben kızları ve eski sevgilisini ( benle tanışmadan önce 4 yıllık sevgilinden ayrılıp benle çıkmıştı sonra 1 ay sonra ben onu seviyorum diye terk etmiş 6 ay sonra tıpış tıpış kız onu terk ettiği için geri dönmüştü askerliğini bekledim döndü eski sevgilisiyle görüşmeler konuşmalar
kapı komşusuymuş selam vermesse olmazmış neyse 6 yılın sonun da evlendik ) örnek gösterdim o zaman ayrılsaydın evlenmeseydn benle dedi bağırdı çağırdı bende daha bilmedikleimde vardır diye çıkıştım. teyzesini otogara bırkamaya çıktı bende oğlumla yattım uyudum sabah konuşmadık halende konuşmuyoruz gece bir yerlerimiz değmesin diyede özel gayret ettik. şimdi burda benim suçum ne yardım etmeye çalışmak. bir daha brine yardım edersem ne olayım . lütfen eşimi aramalımıyım yoksa onun aramasını mı beklemeliim:mymeka:

kesinlikle o arasın nedemek ya...ama kusura bakmayın sizdede hata var çok af etmissiniz eski sevgilisine dönmüs sizde geri af etmissiniz yani bilerek evlendin evlenmeseydin cümlesini kurmaya hak sahibi görmüs kendisini...
bence aramayın biraz hatasını anlasın...

evlenmeden 2 yıl önce kesilmişti bu davranışları ne bilim öyle diyceği h iç aklıma gelmedi bu konuda haklısın af etmemem gerekiyordu ama yaptım bir gençlik hatası biz 9 yıldır beraberiz 3 yıldır da evliyiz 18 yaşımdan beri onlayım gözümü nda açtım desem yeridir

Eşiniz gereksiz tavır yapmış... Ama siz geçmişi önüne sürmekle siz de yanlış yapmışsınız... Eğer geçmişte bişeyler olduysa ve affettiyseniz konu kapanır, affedip evlendikten sonra o konular en ufak bir kavga anında ortaya saçılıp dökülmez... DDökülürse de adam affetmeseydin, evlenmeseydin o zaman der....

Eşiniz gereksiz tavır yapmış... Ama siz geçmişi önüne sürmekle siz de yanlış yapmışsınız... Eğer geçmişte bişeyler olduysa ve affettiyseniz konu kapanır, affedip evlendikten sonra o konular en ufak bir kavga anında ortaya saçılıp dökülmez... DDökülürse de adam affetmeseydin, evlenmeseydin o zaman der....

evet ama üstüme o kadar gelince dayanamadım bende sanki adamı aldatmışım gibi tavır yaptı bana ya :uhm:

arama bırak o arasın sen haklısın haklı olduğun konularda geri adım atma.

yani geçengün birde dediki bana muhabbet kuşu bulabilirmiyiz dedi bende o sektörde olduğum için buluruzdan nerden çıktı dedim arkadaşının dükkanı var orda oturuken kızlar gelmiş arkadaşının müşterisiymiş onlar istemiş pazartesi akşamı uğrıycaklar dedi bişey demedim pazartesi günü geçerken eşimi ordan aldım kayınvaldeme geçtik akşam 8 gibi eve geldik ben bir arkadaşa çıkayım dedi bende hayırdır kızlarmı gelcek dedim kızdı bana dedim zaten ordaydın ne amacın var dedim sıkıldım dedi dünde onu söylüyor sen kızlarlamı konuşmaya gidiyorsun diye bana laf soktun diyor haksızmıyım ama

Evlilikte böyle anlamsız kıskançlıklar insanı çileden çıkartıyor doğrusu...
Yok sen o kızı aradın yok sen bu erkekle görüştün....lay lay lom...
Kıskanmanında bi usulu var yaa...Herşeyin cılkı çıktı resmen...
Neymişş o saatte yabancı bi erkekle görüşülürmüymüşş.Pesss yaniiii.Sanki keyfimden arayıp görüşüyorum...

Siz de kızmayın ama eşinizin eskide yaşadıklarını sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirirseniz bu anlamsız tartışmalarınız hiç eksik olmaz...

Sonuç : Hayat çok kısa ve bir o kadar da güzel...Bu güzel günlerinizi anlamsız kıskançlıklarla zehir etmeyin...

Neymişş o saatte yabancı bi erkekle görüşülürmüymüşş.Pesss yaniiii.Sanki keyfimden arayıp görüşüyorum...

Siz de kızmayın ama eşinizin eskide yaşadıklarını sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirirseniz bu anlamsız tartışmalarınız hiç eksik olmaz...

Sonuç : Hayat çok kısa ve bir o kadar da güzel...Bu güzel günlerinizi anlamsız kıskançlıklarla zehir etmeyin...

Aynen katılıyorum. Ortada ciddi hiç bir neden yokken boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmışsınız.

haklısın bende öyle yapmamalıydım ama kızdım işte sebepsiz yere bana bağırınca dayanamadım :utangac:

Aynen katılıyorum. Ortada ciddi hiç bir neden yokken boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmışsınız.

benim amacım teyzesini rahat rahat yollamaktı benim kötü niyetim yoktuki ama gelde bunu ona anlat zaten konuştuğum kişide işteyken hep muhattap olduğum insandı dün tanıdığım kişi değilki gelde bunu eşime anlat

Bence eşiniz gelınce alın karsınıza,hıc sen ben olayına gırmeden dünyaya bir kere geldıgınızı...
Ve meleğinizle bırlıkte görmenız gereken daha cok güzel günlerınızın oldugunu ve bu günlerı
böyle yersız kıskanclıklarla ve inatlaşmalarla heba etmemenız gerektıgını söyleyın...
Kım olsa ılımlı bir konusmaya kulak verir...
Üzmeyin kendinizi...

canım tamamen yardım amaçlı davranmışsın ama keşke eşine
bak yardım isteyeceğim kişi eskiden tanıdığım sıradan bi erkek arkadasım
onunla muhatap olacağım bu konu hakkında diye söulemiş olsaydın
ben böyle seyler yasayacak oldum mu bi erkekle muhatap olacağım diye söylüyorum
basım ağrımıyo sonradan

canım tamamen yardım amaçlı davranmışsın ama keşke eşine
bak yardım isteyeceğim kişi eskiden tanıdığım sıradan bi erkek arkadasım
onunla muhatap olacağım bu konu hakkında diye söulemiş olsaydın
ben böyle seyler yasayacak oldum mu bi erkekle muhatap olacağım diye söylüyorum
basım ağrımıyo sonradan

yok güzelim kim olduğunu önceden biliyor ve iş arkadaşımız diyelim yani halen muhattap olmak zorunda olduğum kişi . bilgisi var yani işin kötü yanıda benim çalıştığım sektörde hiç kadın yok çalıştığım herkes n,muhattap olduğum herkes erkek ve bunu biliyor 5 yıldır burda çalışıyorum herkesin kardeşi ablası oldum yani eşimin içi fesat yada kızmaya yer arııyordu bunu çıkardı halen çözmüş değilim . ve bu saat oldu ne aradı ne sordu bende aramıycamkötükedihüso

ilişkilerde en önemli şeylerden biri
eski yaşanmışlıkları hataları böyle temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp insanın önüne sürmemektir
hata başta yapılmış zaten defalarca affedilen bi adam var
siz eline yeterince koz vermişsiniz
bide ben seni affettim sen böyle yaptın die yanlışınızı söylüyorsunuz
adamda der o zaman evlenmeseydin die
neyse gereksiz kıskançlıklar yapmayın artık sizde o da
alın karşınıza adam akıllı konuşun
sorunlarınız başka türlü hallolmaz çünkü

hiç taviz verme benim eşimde şuan askerde 2 gün iyiyiz 3.gün kesin kavgalıyız ben aramam hatasını anlayıp aramazsa bence bekle sensizlik nasıl bişeymiş görsün eğer sensiz mutluysa o adamdan ztn hayır bekleme

cnm bence hıc arama yazılanları okudum cok haksız anlamsız bı kıskanclık bagırmak ıcın bagırmıs sadece ortada bısey yokken canı kavga etmek ıstemıs bu aralar bı cıkmazda sanırım bazen erkeklerde olur boyle ama senın tek hatan gecmısı acmak olmus ama oda cok buyutmus bence arama ve tavrını koykı hatasını anlasın ven ozur dılesın (anlamsız tartısmalar olabılır ama ınsanı bıhaylı cok uzuyor )

cnm bence hıc arama yazılanları okudum cok haksız anlamsız bı kıskanclık bagırmak ıcın bagırmıs sadece ortada bısey yokken canı kavga etmek ıstemıs bu aralar bı cıkmazda sanırım bazen erkeklerde olur boyle ama senın tek hatan gecmısı acmak olmus ama oda cok buyutmus bence arama ve tavrını koykı hatasını anlasın ven ozur dılesın (anlamsız tartısmalar olabılır ama ınsanı bıhaylı cok uzuyor )

bencede aynen öyle oldu çünkü saçma bir sebebdi aramadım aramıycamda bakalım ne zaman arıycak çokta inattır keçi inadı var adamda:oklava:

benımkı de cok ınattır o yuzden hep ben dayanamam ararım yada konusurum sonucta aynı evde kusluk olmuyo. ama ne kadar konusmazsan senı kırdıgını anlar bence benım esım konuscamı bıldıgı ıcın 2 gun bekler eger konusmassam hedıyeyle gelır gercekten kırdıgını anlar kendınıde uzme bebısın var yapıcak bısı yok benımde bebısım var bazen 2sı bırden cok bunalıyorum allah yardımcın olsun cnm

benımkı de cok ınattır o yuzden hep ben dayanamam ararım yada konusurum sonucta aynı evde kusluk olmuyo. ama ne kadar konusmazsan senı kırdıgını anlar bence benım esım konuscamı bıldıgı ıcın 2 gun bekler eger konusmassam hedıyeyle gelır gercekten kırdıgını anlar kendınıde uzme bebısın var yapıcak bısı yok benımde bebısım var bazen 2sı bırden cok bunalıyorum allah yardımcın olsun cnm

saol birde ben çalışıyorum gecede oğlum emmek için çok uyanıyor birde unlar çıkınca iştede performansım düşüyor bilmiyorum artık çok yorgun hissediyorum kendimi:1shok:

Back