- Konu Sahibi Melekhatun
-
Sidiğe değil sidiğin sesine taktı lütfenAllah'ım sana geliyorum.Açı hesaplayarak işemek de ne bileyim yani... Sidiğe bu kadar kafayı takmak çok acayip.
Ayakta işersen o ses olmaz İrmik. Yanında yedek kiyafet taşırsın.Su açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun
:) Vücudundan çıkan atık neticede ya. Üstünde bu kadar düşünmek aşırı gereksiz. Çişe de cinsel manalar yüklemezsin ama yaaa.Sidiğe değil sidiğin sesine taktı lütfen
Yavri sevmiyorum ben ya, zorla mı Allah Allah. Rahatsız bir insanım ben, sıkılıyorum süsün püsün içinde. Saat bile takmıyorum ben, evlilik yüzüğünden başka şey takmam. Sen kendi işine baksana, bütün zevklerinden kalacaksın, o günlere hazırlan.Tesettürlü olup oje süren makyaj yapan bir sürü insan var ben görüyorum marketlerde kasiyer kızları kırmızı bordo ojeleri uzun tırnakları var
Heh işte isteidğiTercih etmiyorum çiçeğim, tesettürlüyüm ya ben hani. 16 yaşında kendi isteğimle girdim, bir gün çıkmak istersem de çıkarım yani, sen beni çok şii yapma, ben hayatımdan memnunum, varlık içinde çekeceğin yoklukları dert et sen.
Bebek bezi de işi çözer gibi sıfır sesAyakta işersen o ses olmaz İrmik. Yanında yedek kiyafet taşırsın.
Demek ki bazılarını işeme sesi cok tahrik ediyor. Sidik fetişleri varmış meğer:) Vücudundan çıkan atık neticede ya. Üstünde bu kadar düşünmek aşırı gereksiz. Çişe de cinsel manalar yüklemezsin ama yaaa.
Ben evlendigimden beri işemedim. Eşim yasaklamıştı. Ne kadar istesen de sesi gizleyemezsin, en iyisi istemeyi bırakman demişti. İlk zamanlar zor oldu bırakması ama bıraktım.
E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bende yaşarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yanYavri sevmiyorum ben ya, zorla mı Allah Allah. Rahatsız bir insanım ben, sıkılıyorum süsün püsün içinde. Saat bile takmıyorum ben, evlilik yüzüğünden başka şey takmam. Sen kendi işine baksana, bütün zevklerinden kalacaksın, o günlere hazırlan.
Evlenmek için neyi bekliyorsun peki? Geçen bir konuda işin paran pulun olduğunu söylemiştin. Herhangi bir engel de yok?Heh işte isteidği
Senin gibi olmam bu yüzden bu uğruları yapıyor neden yadırgıyorsun ama başkalarının kocalarına adam aşırı haklı diyorsun ben senin gibi olmamayı tercih edip mücadele verdiğim için zıt düşüyorum onunla
Herhalde doğal halim sandı o, yoksa taş olsa çatlar.Oooo seksi seksi gezmişin meydanda, eniştede evliya sabrı varmış valla.
Ünide öğrenci evindeysen uyardıSen çiş yaparken duydu da gelip uyardı mi bu konuşma nasıl başladı çok merak ediyorum
Sen benim gibi olamazsın. Bu kafayla mümkün değil. Kırk fırın ekmek yemen gerekiyor, benim gibi kendi istediğin hayatı yaşamak, kendi kararlarını vermek, sorumluluğunu almak için. Benim eşim evlendiğimizde ben ve ailem ondan ve ailesinden daha muhafazakardı, senin sevgilini ve kabilesini muhafazakarlığımızla döveriz o derece. Ama benim kız kardeşim tesettürlü değil, gelinimiz tesettürlü değil, hatta ailesi de bizden farklı dünya görüşüne sahip. Anlıyor musun? Hiç umudum yok lakin.Heh işte isteidği
Senin gibi olmam bu yüzden bu uğruları yapıyor neden yadırgıyorsun ama başkalarının kocalarına adam aşırı haklı diyorsun ben senin gibi olmamayı tercih edip mücadele verdiğim için zıt düşüyorum onunla
Seviyor diye son dilim tiramisuyu ona bırakmaktır. Bundan fazlası fedakarlık sınırını aşıyor.Fedakarlık ne sence örnek
Bir insanın özgür iradesiyle verdiği kadar ile başkalarının dayattığı gibi yaşamasının farkını bilir misin sen? Katip özgür iradesiyle doğru bildği gibi yaşıyo sen ise işemeni bile cok gören insanlarla sana dayatılanı yaşamak için can atıyor gibisin. Lütfen aradaki farkı ayırt etE sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bend eşyalarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan
O dini inancı için öyle yaşamayı tercih etmiş. Sense kocan istediği için öyle yaşayacaksın. Arada kutsallık farkı var, bilmem anlatabildim mi?E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bend eşyalarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan
Mahrum değilim, ben istediğim bir yaşam tarzına sahibim. Mahrum olan sensin.E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bend eşyalarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan
Ruh hastasısın ve kendin gibi üstelik tüm sülalesi de ruh hastası olan birini bulmuşsun. Evlenip evlerine gelin gitsen Masumlar Apartmanı 2 dizisi çekilir.E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bend eşyalarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?