How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Sen sürebiliyor musun kırmızı oje
Tercih etmiyorum çiçeğim, tesettürlüyüm ya ben hani. 16 yaşında kendi isteğimle girdim, bir gün çıkmak istersem de çıkarım yani, sen beni çok şii yapma, ben hayatımdan memnunum, varlık içinde çekeceğin yoklukları dert et sen.

Ay bu ne? İşemeli s.çmalı ayin gibi bişi mi?

Edepli bir bağyan olarak edepli iş görmesini istiyormuş sevgilisi. Anası babası ses duyarsa irmikin boşaltım yaptığını değil donsuz olduğunu düşünecekler çünkü. Sapıklıkta yepyeni bir boyut.

Şimdi gelip "peki siz kaç senedir evlisiniz ve nasıl işiyorsunuz" diye sorar sjsjklş

Edepli bağyan olarak edepli iş görmesini istiyormuş sevgilisi. Anası babası ses duyarsa irmikin boşaltım yaptığını değil donsuz olduğunu düşünecekler çünkü. Sapıklıkta yepyeni bir boyut.

Şimdi gelip "peki siz kaç senedir evlisiniz ve nasıl işiyorsunuz" diye sorar sjsjklş
Ben evlendigimden beri işemedim. Eşim yasaklamıştı. Ne kadar istesen de sesi gizleyemezsin, en iyisi istemeyi bırakman demişti. İlk zamanlar zor oldu bırakması ama bıraktım.

Vallahi değil. Adamın ailesinin evinde çişe gittiğinde ses çıkarmayacakmış. Ki yanlış hatırlamıyorsam onların ailesinde su falan açıp sesin çıkmasını engelliyorlarmış. Aynısını İrmik'ten de bekliyormuş.
Su açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun

Su açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun
Üstüne başına sıçrar, bazen anlamazsın bile, kokarsın pis pis. Adamı düşünemedim hep öyle yapıyosa ıyy

Allah'ım sana geliyorum. :KK53: Açı hesaplayarak işemek de ne bileyim yani... :deli: Sidiğe bu kadar kafayı takmak çok acayip.

Sen çiş yaparken duydu da gelip uyardı mi bu konuşma nasıl başladı çok merak ediyorum🤦‍♀️

Tercih etmiyorum çiçeğim, tesettürlüyüm ya ben hani. 16 yaşında kendi isteğimle girdim, bir gün çıkmak istersem de çıkarım yani, sen beni çok şii yapma, ben hayatımdan memnunum, varlık içinde çekeceğin yoklukları dert et sen.
Tesettürlü olup oje süren makyaj yapan bir sürü insan var ben görüyorum marketlerde kasiyer kızları kırmızı bordo ojeleri uzun tırnakları var

Bilmediğim için ojesini de rujunu da sürdüm hep. 😱😱😱 Kocam iyi boşamamış beni.
Ovv ben bir kırmızı ruj aldım ki geçen gün. Bir sürüyorsun, yesen de içsen de çıkmıyor. Yağlı temizleyici olmadan hayatta çıkmıyor. :KK53: Herifi öptüm şap diye, yaaa hep aynısını yapıyorsun, pasparlak iz kalacak, işe gideceğim buradan kızım ben diye ağlıyordu. Sonra aynayla gösterdim, sıfır iz. Hoppa

Back