- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi Melekhatun
Fedakarlık ne sence örnekAptallık bu. Fedakarlık başka bişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fedakarlık ne sence örnekAptallık bu. Fedakarlık başka bişi
Tercih etmiyorum çiçeğim, tesettürlüyüm ya ben hani. 16 yaşında kendi isteğimle girdim, bir gün çıkmak istersem de çıkarım yani, sen beni çok şii yapma, ben hayatımdan memnunum, varlık içinde çekeceğin yoklukları dert et sen.Sen sürebiliyor musun kırmızı oje
Kırmızı ojenin nesi var da süremiyorsun irmik? Pembeyle kırmızı arasındaki fark ne renginden başka?Sen sürebiliyor musun kırmızı oje
Ay bu ne? İşemeli s.çmalı ayin gibi bişi mi?
Seksüü bi renk galiba, adamın aklına direkt yatak odası geliyo bence.Kırmızı ojenin nesi var da süremiyorsun irmik? Pembeyle kırmızı arasındaki fark ne renginden başka?
Annem bu neeeEvet, sesli işemeyecekmis. Ailesi duyarsa olmazmış.
Ben evlendigimden beri işemedim. Eşim yasaklamıştı. Ne kadar istesen de sesi gizleyemezsin, en iyisi istemeyi bırakman demişti. İlk zamanlar zor oldu bırakması ama bıraktım.Edepli bağyan olarak edepli iş görmesini istiyormuş sevgilisi. Anası babası ses duyarsa irmikin boşaltım yaptığını değil donsuz olduğunu düşünecekler çünkü. Sapıklıkta yepyeni bir boyut.
Şimdi gelip "peki siz kaç senedir evlisiniz ve nasıl işiyorsunuz" diye sorar sjsjklş
Yok bence sen artık dalga geçiyorsun . Önüne gelene sen onu yapıyor musun bunu yapıyor musun.Sen sürebiliyor musun kırmızı oje
Adamın aklı biraz... E kırmızı ruj da yasak o zaman.Seksüü bi renk galiba, adamın aklına direkt yatak odası geliyo bence.
Seksin, arzunun rengidir kırmızı. Sen bilmiyor musun? Ayıp renktir.Kırmızı ojenin nesi var da süremiyorsun irmik? Pembeyle kırmızı arasındaki fark ne renginden başka?
Su açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsunVallahi değil. Adamın ailesinin evinde çişe gittiğinde ses çıkarmayacakmış. Ki yanlış hatırlamıyorsam onların ailesinde su falan açıp sesin çıkmasını engelliyorlarmış. Aynısını İrmik'ten de bekliyormuş.
Üstüne başına sıçrar, bazen anlamazsın bile, kokarsın pis pis. Adamı düşünemedim hep öyle yapıyosa ıyySu açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun
Allah'ım sana geliyorum. Açı hesaplayarak işemek de ne bileyim yani... Sidiğe bu kadar kafayı takmak çok acayip.Su açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun
Sen çiş yaparken duydu da gelip uyardı mi bu konuşma nasıl başladı çok merak ediyorumSu açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun
Bilmediğim için ojesini de rujunu da sürdüm hep. Kocam iyi boşamamış beni.Seksin, arzunun rengidir kırmızı. Sen bilmiyor musun? Ayıp renktir.
Sesin kime ne zararı varmış, işiyorsun yahu sessiz modu var mı işemeninSu açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun
Tesettürlü olup oje süren makyaj yapan bir sürü insan var ben görüyorum marketlerde kasiyer kızları kırmızı bordo ojeleri uzun tırnakları varTercih etmiyorum çiçeğim, tesettürlüyüm ya ben hani. 16 yaşında kendi isteğimle girdim, bir gün çıkmak istersem de çıkarım yani, sen beni çok şii yapma, ben hayatımdan memnunum, varlık içinde çekeceğin yoklukları dert et sen.
Oooo seksi seksi gezmişin meydanda, eniştede evliya sabrı varmış valla.Bilmediğim için ojesini de rujunu da sürdüm hep. Kocam iyi boşamamış beni.
Ovv ben bir kırmızı ruj aldım ki geçen gün. Bir sürüyorsun, yesen de içsen de çıkmıyor. Yağlı temizleyici olmadan hayatta çıkmıyor. Herifi öptüm şap diye, yaaa hep aynısını yapıyorsun, pasparlak iz kalacak, işe gideceğim buradan kızım ben diye ağlıyordu. Sonra aynayla gösterdim, sıfır iz.Bilmediğim için ojesini de rujunu da sürdüm hep. Kocam iyi boşamamış beni.
Tövbe bismillah bi yaşıma daha girdimSu açıp değil çiş klozetteki suya çarptığında şarıl şarıl ses çıkar ya oda dışarıdan duyuluyormuş klozet kenarına çarptırarak yapacakmışım ki sesi az olsun