How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

ben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm
Evet saçımın pembe olması baya bir marifet sende yapsana mesela kırmızı sürmesemde olur pembe sürerim mi :70: sen istediğin gibi bile wc ye giremiyorsun ya bi git allasen 🤣

ben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm
Aptallık bu. Fedakarlık başka bişi

Mümkün olduğu sürece yılda birkaç kez gidiyoruz.
Birkaç kez mi?

images.jpeg-7.jpg

Merhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.

Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.

Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.

Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi :KK43: :KK43: :KK43:
Bana fazla geldi , bugne kadar tamam dedi de simdi mi basladi bu tavirlari yoksa sevgiliyken bu tur kiskanmalar senin de hosuna gitmis miydi, olduysa sayet sinyalleri vermis zaten

Evet, sesli işemeyecekmis. Ailesi duyarsa olmazmış.
KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 bu aşkın hangi fedakarlık kısmı? Senden bunu istiyor çünkü ruh hastası. Farkında değil misin?
Kendisi anne babasını veya varsa kızkardeşini işerken duyunca kim bilir neler düşünüyor

KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 bu aşkın hangi fedakarlık kısmı? Senden bunu istiyor çünkü ruh hastası. Farkında değil misin?
Kendisi anne babasını veya varsa kızkardeşini işerken duyunca kim bilir neler düşünüyor
Regl olduğunu falan eskaza bir karşı cins duysa, adamın ümüğüne çöker herhalde. İşemeye bu tepkiyi veren, regle çıldırır. :deli:

Bazı insanlara anlatıyorum anlatıyorum tık yok anlamıyor. Çevremden bahsediyorum. Yani hala aklındaki düşünceyi zikrediyor. Silkeleyip kendine gel demek istiyorum ama öyle böyle silkelemek istiyorum. Beynin var kullan lütfen demek istiyorum. KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 lütfen bir abla bir kardeş olarak söylüyorum. Takıntılisiniz terapi alın. Bir konuya bu kadar saplanıp tüm kadınların evliliğini de sizinle kiyaslamaniz bile aşırı hastalıklı. Hâlâ insanlara senin eşin tatile götürüyor mu bikini giydiriyor mu yazıyorsunuz olamaz diyorum bu kadar olamaz bir kadın bu kadar sorunlu davranmakta ısrarcı olamaz. lütfen tedavi olun. Mutluluklar dilerim geri kalan hayatta

Daha kırmızı oje süremiyor, mat soluk pembelere anca cesaret edebiliyor, kadına sıçının pimbi ılmısı mırifit diğil diyo deliriyorum ya ahahahah şaka gibi kız.

Barışsalar o pembeyi de zor sürer. Ya da akşam sürer, dışarı çıkarken siler. Çıkabilirse tabii.

Back