How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Ovv ben bir kırmızı ruj aldım ki geçen gün. Bir sürüyorsun, yesen de içsen de çıkmıyor. Yağlı temizleyici olmadan hayatta çıkmıyor. :KK53: Herifi öptüm şap diye, yaaa hep aynısını yapıyorsun, pasparlak iz kalacak, işe gideceğim buradan kızım ben diye ağlıyordu. Sonra aynayla gösterdim, sıfır iz. Hoppa
İz bırakmayacaksa seksiliği nerede kaldı? Benim de öyle kolay kolay çıkmayan var bir tane. Sabah sürüyorum akşam silip çıkarmam gerekiyor. Kırmızı ruj güzel bir arkadaş. Esmer tende de daha açık renkler iş görmüyor. Bordo tonları, gül kuruları, kırmızılar... 💗

Sen benim gibi olamazsın. Bu kafayla mümkün değil. Kırk fırın ekmek yemen gerekiyor, benim gibi kendi istediğin hayatı yaşamak, kendi kararlarını vermek, sorumluluğunu almak için. Benim eşim evlendiğimizde ben ve ailem ondan ve ailesinden daha muhafazakardı, senin sevgilini ve kabilesini muhafazakarlığımızla döveriz o derece. Ama benim kız kardeşim tesettürlü değil, gelinimiz tesettürlü değil, hatta ailesi de bizden farklı dünya görüşüne sahip. Anlıyor musun? Hiç umudum yok lakin.
Sizden farklı dünya görüşü nasıl oluyor acaba neymiş o görüş

En doğrusunu yapmışsınız.
Ben de bari kendi evimde yapayım diyerek güç bela ikna etmiştim kocamı ama havalandırma bacaları da komşularla ortak maalesef. Oradan ses gidebilir diye izin vermedi. Düşününce hak verdim ve tamamen bıraktım ben de.
Aşk için bu kadarlık fedakarlık da yapılır yani 😌
Yine de insan arada istiyor yaa. :( Bazen rüyamda şarıl şarıl isediğimi görüyorum. Korkuyla uyanıyorum kocam kızacak diye.

Sizden farklı dünya görüşü nasıl oluyor acaba neymiş o görüş
İsteyen istediği gibi yaşıyor işte İrmik. Üff hiç mi paragraf sorusu çözmedin, iki satır kitap okumadın ya? Adamın peşinde koşmaktan sıra gelmedi herhalde. :olamaz:
Muhafazakar da olsalar, olmayanlara ayıplayarak bakıp baskı yapmıyorlarmış işte. Neyini anlamadın?

E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bende yaşarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan
Hayatında hiç dayak yememenin inanılmaz ferahlığını, tekmelenmemenin iç huzurunu, kıyafetine karışılmamasının coşkunluğunu, beyninin çalışmasının kristalize berraklığını tattın mı irmik 😎

İsteyen istediği gibi yaşıyor işte İrmik. Üff hiç mi paragraf sorusu çözmedin, iki satır kitap okumadın ya? Adamın peşinde koşmaktan sıra gelmedi herhalde. :olamaz:
Muhafazakar da olsalar, olmayanlara ayıplayarak bakıp baskı yapmıyorlarmış işte. Neyini anlamadın?
Yani özetle bizim tercih hakkımız var, kimse vermedi biz aldık, onun yok. Bu kadar basit aslında, bizde de kafa yok uzun uzun anlatmaya çalışıyoruz.

Hiç dayak yememenin inanılmaz ferahlığını, tekmelenmemenin iç huzurunu, kıyafetine karışılmamasının coşkunluğunu, beyninin çalışmasının kristalize berraklığını tattın mı irmik hayatında 😎
Füze at limonum, böyle olmadı. :KK53:
Ne limonu arkadaş, kafam kadar greyfurtlar oluyor, heh onlardansın artık reyiz. Saygılar. :KK52:

Sen benim gibi olamazsın. Bu kafayla mümkün değil. Kırk fırın ekmek yemen gerekiyor, benim gibi kendi istediğin hayatı yaşamak, kendi kararlarını vermek, sorumluluğunu almak için. Benim eşim evlendiğimizde ben ve ailem ondan ve ailesinden daha muhafazakardı, senin sevgilini ve kabilesini muhafazakarlığımızla döveriz o derece. Ama benim kız kardeşim tesettürlü değil, gelinimiz tesettürlü değil, hatta ailesi de bizden farklı dünya görüşüne sahip. Anlıyor musun? Hiç umudum yok lakin.
Senin Konyalı olduğunu düşünmeye başladım
Ruh hastasısın ve kendin gibi üstelik tüm sülalesi de ruh hastası olan birini bulmuşsun. Evlenip evlerine gelin gitsen Masumlar Apartmanı 2 dizisi çekilir.
nedne ruh hastasıymışım

E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bende yaşarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan
Ne kadar çirkin şu yazdıkların.

Bir insanın öyle inandığı için yaptığı ya da yapmadığı şeylerle dayak yediği sevgilisi istiyor yapması arasındaki farkı idrak edemeyecek durumdasın.
Şu hayat için oksijen israfısın cidden.

E sen bu adamı hakediyorsun. Varlığın başka insanlarla bir araya gelmemeli bence. Tam olarak bu işemeli sevgilinle evlenmelisin.

Bronzlaşmak ve derinin soyulması zararlı bu arada. Erkenden buruşacak haberi yok 🥲
Ben bembeyaz köy peyniri gibi tenime aşığım ki, sevmiyorum kararmayı, hiç güzel olmuyom öyle. İrmik'e yakışıyorsa bir de buna yakalım, elveda bronz ten :KK14:

Mahrum olduğunu nereden çıkardın? Bilmem farkında mısın tesettürü olan kadınlar için deniz kıyafetleri var, upuzun yazlık şile bezi efil efil elbiseler var, kadın kadına yüzebilecekleri plajlar havuzlar vs var.

Senin anlamadığın nokta şu ki, ne olursa olsun burada laf yetiştirdiğin kadınların seçimleri kendilerine ait, hür iradeyle ne giyeceklerine kendileri karar vermiş. Ben cesur giyimli bir kadınım, erkek kardeşimin eşi başörtülü. Bizim ailede kimse kimseye müdâhil olmaz. Teyzemin bir gelini muhafazakâr yaşam tarzına sahip bir Erzurumlu, diğer gelini İzmir kızı. Annemin kızı yani ben şort askılıyla gezerim, gelinimiz başörtülü tunikli. Herkes evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da öyle devam ediyor.

Biraz önce Kudra senede üç dört defa tatil yapıyor diye aklı çıktı kalkmış sana denize gittin mi diye soruyor.
Yahu denize gittin mi diye bir yazı var mı okumanızda ve anlamanızda bir eksiklik mi var ben. Katipe ne yazdım kapalı olduğunu biliyorum ona hiç Ege’nin sen koylarında yüzdün mü dedim tenine berrak deniz değecek şekilde yani mayo veya bikinili şuan olmasada kapanmadan önce yapmış olabilir okuyup anlayıp yorumlayalım lütfen

Back