- Konu Sahibi Melekhatun
o zaman haketmişsiniz ne diyim körü köörüne evlenilir mi bu çağda? bu adam değişmez uğraşın durun işte ömür boyuGörücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
işiniz zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman haketmişsiniz ne diyim körü köörüne evlenilir mi bu çağda? bu adam değişmez uğraşın durun işte ömür boyuGörücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
bu gülünecek bir şey mi hanımefendi ? kendinizdemisiniz sizGiyinirsem çıkamam ki kapıyı bile kilitler
Var tabii olmaz mı? Allah hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Ben sadece insani yönünü ele aldım. Elalemin herifine emek verdim emeğim var diyenlere gıcık oluyorum elimde değilAnne-baba-çocuk ilişkisinde bile bir noktada bitebiliyor. Çocuğunu öldüren ebevenyler, annesini babasını öldüren çocuklar da var sonuçta. Daha geçenlerde bir haber vardı, çocuğun teki annesinin kafasını kesip balkondan aşağı atmış.
Delisin bibi yaaaEvet geldim sen benim profilime bi gir bak bakim bana bunları yazabilecek birisimisin daha kolsuz bile giyemeyen koca kadın sevgilisinden dayak yiyen kadin ama sende bikini giyemiyormuşsun diyorsun evet eşim istemiyor bikini giymemi ama genede giyebilirim napıcak dovecek mi ben sadece kırmak istemiyorum ayrıca sen ilk once benim giyebildiğim mayodan giyebil belki bi söz hakkin olur bana karşı
İnanmazsın ama ben kirmızi oje süreniliyorum saçimı pembe yapabiliyorum ve bunları 41 yaşında yapiyorum peki sen ne yapabiliyorsun cici kıs du profilime atayimda foto gör ojelerimi omuzlarimda açık tüh ya
Ay bende gıcık oluyorum. Bir emeklerim diyenlere birde sevgiliyken çok badireler sıkıntılar atlattık diyenlere. Böyle diyenlerin ilişkileri de bir halta benzemiyor genel olarak.Var tabii olmaz mı? Allah hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Ben sadece insani yönünü ele aldım. Elalemin herifine emek verdim emeğim var diyenlere gıcık oluyorum elimde değil
Siz çalışıyor muydunuzMümkün olduğu sürece yılda birkaç kez gidiyoruz.
Hayırdır sorguya mı çekiliyorum? Nereye varmaya çalışıyorsunuz?Siz çalışıyor muydunuz
Birkaç kez tatil için izin vs nasıl ayarlıyorsunuz birde maddi durumlar malum bu sene herkes kötüHayırdır sorguya mı çekiliyorum? Nereye varmaya çalışıyorsunuz?
Çalışsam da çalışmasam da her sene birkaç kez tatil yapıyoruz biz, sorun nedir neye şaşırıyorsunuz tam olarak?
Ben öğretmenim zaten yazın tatil. Eşimin çok izni var 40 gün falan yıllık tam bilmiyorum. Bir benim ailemle gideriz bazen eşimin ailesi de katılır, bir arkadaşlarla gideriz, bir ya da iki kez de başbaşa gideriz. Denize yarım saat mesafede yaşıyoruz zaten canımız sıkıldıkça günü birlik de gidiyoruz.Birkaç kez tatil için izin vs nasıl ayarlıyorsunuz birde maddi durumlar malum bu sene herkes kötü
Evet, mutlu değilsem ayrılırım.işimize geldiği sürece beraberiz gelmezse yollar ayrılır demek ne kadar doğru ki nerde kaldı aşk sevgi çıkar ilişkisi mi bu
Ben yazayım yapabildiklerini.ben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm
Ay maddeleri de nasıl nizamı küçükten büyüğe yazmışsınız hocam. Gözüm şenlendiBen yazayım yapabildiklerini.
1- Dayak yiyorsun.
2- Tartaklanıyorsun.
3- İstediklerini giyemiyorsun.
4- İstediklerini süremiyorsun.
5- İstediğin gibi işeyemiyorsun.
6- İstediklerinle görüşemiyorsun.
7- İstediğin gibi davranamıyorsun.
Bibi bu maddelerin hiçbirini yaşamadı. Ben de yaşamıyorum.
Kırmızı oje de sürerim, dar kot da giyerim, dar gömlek de giyerim. Bugün sevgilim çok beğendi yine beni. Benim saçlar da sapsarı biliyor musun? Sen yapsan belki yerde bir tur daha çevirir seninki. Hafif göbüşü açık bir bluz giymiştim ceketin altına. Aşkım çok yakışmış, güzel bluzmuş dedi. Seninki olsa o göbeğine yumrukla girişirdi.
Anket yapıyoHayırdır sorguya mı çekiliyorum? Nereye varmaya çalışıyorsunuz?
Çalışsam da çalışmasam da her sene birkaç kez tatil yapıyoruz biz, sorun nedir neye şaşırıyorsunuz tam olarak?
Mesleki deformasyon Muvahhis Hanım.Ay maddeleri de nasıl nizamı küçükten büyüğe yazmışsınız hocam. Gözüm şenlendi
siz evli değil miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorumMesleki deformasyon Muvahhis Hanım.
Kafamda oturmuş artık, WhatsApp'ta bile böyleyim ben.
Ay evet,sevgiliyken atlatılan badireler de gerzekçe şeyler olur genelde,sen bensiz çıkamazsın,karşı cins arkadaş edinemezsin, zıttırı vıttırı şeyler. Komik.Ay bende gıcık oluyorum. Bir emeklerim diyenlere birde sevgiliyken çok badireler sıkıntılar atlattık diyenlere. Böyle diyenlerin ilişkileri de bir halta benzemiyor genel olarak.
11 yıllık evliyim öyle vay benim emeklerim diyecek birşey yok hayatımızda ya, elbette belli şeyleri idare ediyoruz ama zaten yaşayacağım bir hayatı eşimle yaşıyorum. Herşeyleri sevgilileri olduğu için böyle büyük ve anlamsız laflar ediliyorlar herhalde.
Yok, sevgilim var. Ama gocam olsa bu kadar severdim herhalde. Gocalar daha çok seviliyormuş, öyle diyolla.siz evli değil miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum
Ohooo konu Melekhatun’un konusu olmaktan çıkmış
Bende birkaç bir şey yazayım, buradan evini boş tutanlara sesleniyorum, evinize hırsız giriyor muslukları evde para edecek şeyleri söküyorlar, hırsızı biz kovalayıp polis çağırıyoruz, olay yeri inceleme gelip parmak izi alsın diye uğraşıyoruz, ki sizin evinize giren hırsız yakalansın ama 2 adım yerden gelmemek için şikayetçi değilim diyorsunuz, bundan sonra evlerinizi temelinden götürseler gıkımız çıkarsa, evi de götür der kapımızı kapatırız
Sabah beri hırsızla uğraşıyoruz kahvaltı etmeye fırsat bulamadık şekerim düştü yahu, sizde tartışmayın hanımlar, herkes hayatından memnun ne gerek var anlatmaya
ben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm
Daha kırmızı oje süremiyor, mat soluk pembelere anca cesaret edebiliyor, kadına sıçının pimbi ılmısı mırifit diğil diyo deliriyorum ya ahahahah şaka gibi kız.Kadın kocasını kırmak istemiyor. Sen kendi kolunu bacağını kırdırmamaya çalışıyorsun. İkisi aynı şey değil.
Sen önce nasıl işeyeceğine kendin karar ver de ondan sonra saç rengi, oje rengi seçersin.