• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Bir tane yorumdan Bibiyi kendinizle bir tutmaniz sacma degil mi?

Ben bikini giyiyorum ama bana da sehir icinde şort yasaklandi artik, hoş kendi giyesim de gelmiyor zaten. 🥺
Şortun ara boylarini hiç sevmem cirkin duruyor bence, bacak bitiminde olan kisa halini seviyorum. Bu sene yurtdisina giderken yanima aldim şortlari, orda giydim. 😂

Ben bikini giyiyorum ama bana da sehir icinde şort yasaklandi artik, hoş kendi giyesim de gelmiyor zaten. 🥺
Şortun ara boylarini hiç sevmem cirkin duruyor bence, bacak bitiminde olan kisa halini seviyorum. Bu sene yurtdisina giderken yanima aldim şortlari, orda giydim. 😂
yasaklandı ne demek mesela yasaklandı diyince inadına giymeniz gerekmiyor mu

Yaşadığınız şehirde İrmik'in sevgilisi ve babası gibi kendi karısını kızını pamuklarda saklayıp elalemin karısına kızına ayı gibi bakan tipler çoğunlukta ise adam aşırı haklı.

Yaşadığınız şehirde İrmik'in sevgilisi ve babası gibi kendi karısını kızını pamuklarda saklayıp elalemin karısına kızına ayı gibi bakan tipler çoğunlukta ise adam aşırı haklı.
haklı mı allah aşkına katip serviglim kimseye bakmazdı o şekilde babamda. hangi şehirmiş acaba orası? diğer şehirlerde giyenler ne oluyor bakan her yerde bakıyor. burda yasaklama lafı benden çıksa elli türlü laf edersiniz şimdi o kız giymek isterse yasakmı çok saçma. anca uyarabilir giymesen daha iyi diye yada kız giymek istemiyorsa giymez. bana burda söyledikleriniz bunlar değil miydi?

siz hangi şehirde yaşıyorsunuz

haklı mı allah aşkına katip serviglim kimseye bakmazdı o şekilde babamda. hangi şehirmiş acaba orası? diğer şehirlerde giyenler ne oluyor bakan her yerde bakıyor. burda yasaklama lafı benden çıksa elli türlü laf edersiniz şimdi o kız giymek isterse yasakmı çok saçma. anca uyarabilir giymesen daha iyi diye yada kız giymek istemiyorsa giymez. bana burda söyledikleriniz bunlar değil miydi?
Ahahahahhah sen uyu daha.

yasaklandı ne demek mesela yasaklandı diyince inadına giymeniz gerekmiyor mu

İstanbuldayim her yer kaldirmiyor bence o tür şortu. Kendi oturduğum bölge kaldiriyor ama illa arada değişik tipler cikiyordu ve daha artti sanki. Adamin zoruna gitmeye başladi gözünü dikenler, itiraz edemem artik buna. 🤷
Elbise, askili, etek vs giyiyorum sadece o kisa boy şortlarimi giymiyorum. 😂
O yuzden diyorum.bir yorumdan kendinizi bir tutmayin diye, sizin durum baya ağır.

Üstünden bir kaç gün geçince özledim ve sevdiğim için duruldu ortalık tekrar derse giderken barıştık
Tekme atan adamı özlemek, sevmek???? Bana biri öyle bir şey yapsa baş düşmanım olur, adam hapse girene kadar uyku uyuyamam. Nasıl insanlarsınız siz ya.

işimize geldiği sürece beraberiz gelmezse yollar ayrılır demek ne kadar doğru ki nerde kaldı aşk sevgi çıkar ilişkisi mi bu
Senin aklın yerinde mi? Seni öldüren, bağlayıp işkence eden, yüzüne tükürüp sıçan adamı da seveceksin yani bu mantığa göre, çünkü sevgi karşılıksız, öyle mi? Hayatta kalma içgüdüsü olur her canlının, sende o da yok. Bu kadarı psikolojik rahatsızlık büyük ihtimalle. Yardım alman gerekiyor. Yoksa birinin elinde kalacaksın bugün olmasa da bir gün.

Senin aklın yerinde mi? Seni öldüren, bağlayıp işkence eden, yüzüne tükürüp sıçan adamı da seveceksin yani bu mantığa göre, çünkü sevgi karşılıksız, öyle mi? Hayatta kalma içgüdüsü olur her canlının, sende o da yok. Bu kadarı psikolojik rahatsızlık büyük ihtimalle. Yardım alman gerekiyor. Yoksa birinin elinde kalacaksın bugün olmasa da bir gün.
Aşkım, zarar görmüş limonum benim sakin ol, tamamen duygusal.

Back