How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Yaşadığınız şehirde İrmik'in sevgilisi ve babası gibi kendi karısını kızını pamuklarda saklayıp elalemin karısına kızına ayı gibi bakan tipler çoğunlukta ise adam aşırı haklı.

Yerine gore degişiyor. Yani bir kaç kisi gozunu dikerek bakiyor diye kendimi mi kisitlayacagimm şeklinde yine olay yaratabilir ve giyebilir bazi hanimlar bu durumda. 😂
Cunku bakan elbiseyle, askiliyla hatta pantolon ceket varken de bakiyorlar malesef. 😬 Ama o minik şortum daha olay. 😂 Ben itiraz etmemeyi seçtim.

işimize geldiği sürece beraberiz gelmezse yollar ayrılır demek ne kadar doğru ki nerde kaldı aşk sevgi çıkar ilişkisi mi bu
Dünya üzerindeki her ilişki çıkar ilişkisidir. Sadece annelik babalık ve evlatlıkta yoktur çıkarlar.

Kaldı ki çıkar ilişkisi deyince sadece maddiyat olarak algılamayın, görüşler ve düşünceler de karşılıklı bağdaşmıyorsa yollar ayrılır eş ile. Ama evladınla,annen babanla yollar asla ayrılmaz,fikirlerini beğensen de beğenmesen de emek vermeye devam edersin.

Dünya üzerindeki her ilişki çıkar ilişkisidir. Sadece annelik babalık ve evlatlıkta yoktur çıkarlar.

Kaldı ki çıkar ilişkisi deyince sadece maddiyat olarak algılamayın, görüşler ve düşünceler de karşılıklı bağdaşmıyorsa yollar ayrılır eş ile. Ama evladınla,annen babanla yollar asla ayrılmaz,fikirlerini beğensen de beğenmesen de emek vermeye devam edersin.
Anne-baba-çocuk ilişkisinde bile bir noktada bitebiliyor. Çocuğunu öldüren ebevenyler, annesini babasını öldüren çocuklar da var sonuçta. Daha geçenlerde bir haber vardı, çocuğun teki annesinin kafasını kesip balkondan aşağı atmış.

konuyu hortlatmak istemezdim Bibibella Bibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.
Evet geldim sen benim profilime bi gir bak bakim bana bunları yazabilecek birisimisin daha kolsuz bile giyemeyen koca kadın sevgilisinden dayak yiyen kadin ama sende bikini giyemiyormuşsun diyorsun evet eşim istemiyor bikini giymemi ama genede giyebilirim napıcak dovecek mi ben sadece kırmak istemiyorum ayrıca sen ilk once benim giyebildiğim mayodan giyebil belki bi söz hakkin olur bana karşı 🤣
İnanmazsın ama ben kirmızi oje süreniliyorum saçimı pembe yapabiliyorum ve bunları 41 yaşında yapiyorum peki sen ne yapabiliyorsun cici kıs 🤣 du profilime atayimda foto gör ojelerimi omuzlarimda açık tüh ya :27:

Evet geldim sen benim profilime bi gir bak bakim bana bunları yazabilecek birisimisin daha kolsuz bile giyemeyen koca kadın sevgilisinden dayak yiyen kadin ama sende bikini giyemiyormuşsun diyorsun evet eşim istemiyor bikini giymemi ama genede giyebilirim napıcak dovecek mi ben sadece kırmak istemiyorum ayrıca sen ilk once benim giyebildiğim mayodan giyebil belki bi söz hakkin olur bana karşı 🤣
İnanmazsın ama ben kirmızi oje süreniliyorum saçimı pembe yapabiliyorum ve bunları 41 yaşında yapiyorum peki sen ne yapabiliyorsun cici kıs 🤣 du profilime atayimda foto gör ojelerimi omuzlarimda açık tüh ya :KK53:
ben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm

Bir tane yorumdan Bibiyi kendinizle bir tutmaniz sacma degil mi?

Ben bikini giyiyorum ama bana da sehir icinde şort yasaklandi artik, hoş kendi giyesim de gelmiyor zaten. 🥺
Şortun ara boylarini hiç sevmem cirkin duruyor bence, bacak bitiminde olan kisa halini seviyorum. Bu sene yurtdisina giderken yanima aldim şortlari, orda giydim. 😂
Bende hertürlü şort askıli etek falan giyiyorum hoşlanıyormu hayır oda onun sorunu bikini icinde her sene tartisma yasayip iyi giy diyor 🤣 bikini fiyatlarını gorüp her seferinde almaktan vazgeciyorum bide memelerimin yapılmasi lazim her bikiniyide giyemem secenek az olunca mayo cazip geliyor. Bide şeyi anlamadim benle nasil bir turuyor kendini 🤣

Of çok zor bir durum. Bazı erkekler işte böyle evlenene kadar kendini saklıyor. En tehlikeli insan modeli, sinsi insan.

ben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm
Tabi, seninkine katlanmak, katlanabilmek maharet ister, her yiğidin harcı değil.

Neyi yapabiliyorsun hahahah dayak mı yiyebiliyorsun mesela.

Bende hertürlü şort askıli etek falan giyiyorum hoşlanıyormu hayır oda onun sorunu bikini icinde her sene tartisma yasayip iyi giy diyor 🤣 bikini fiyatlarını gorüp her seferinde almaktan vazgeciyorum bide memelerimin yapılmasi lazim her bikiniyide giyemem secenek az olunca mayo cazip geliyor. Bide şeyi anlamadim benle nasil bir turuyor kendini 🤣
Benimki de burnumu yaptırmamı istemiyordu ama neticede parasını da ödedi ameliyattan sonra yatakucumda da bekledi. Sevmemek/istememekle karışmak arasında çok büyük fark var. Yine de sizinkinin bikini için tartışma çıkarmasına biraz uyuz oldum 😂

Benimki de burnumu yaptırmamı istemiyordu ama neticede parasını da ödedi ameliyattan sonra yatakucumda da bekledi. Sevmemek/istememekle karışmak arasında çok büyük fark var. Yine de sizinkinin bikini için tartışma çıkarmasına biraz uyuz oldum 😂
Göbek gorunmesine takik yoksa mayodada bi gobegim kapali memeler falan :27:

Back