Eşimle kavga ettim

Oysaki bende Arada bir elime alıyorum ama obada müdahale etmesi çok canımı sıkıyor

Valla duygularıma tercüman olmuşsunuz :)

İletişim önemli

Yani hiç Tw açmamam lazım bu durumda sırf eşim memnun olsun diye
Hayır ben de tv açıyorum. İzleyeceğim zaman açıyorum. Adam hassassa sizin de saygı göstermeniz gerek diyorum. Adamı çay yaptım gel diye çağırıp öylesine tv açmanız tuhaf. Arkada gürültü olsun diye evde yalnızken açın eşiniz varken gerçekten birşey izlemek istiyorsanız açın. Veya adamı rahat bırakın o kitabını okusun siz televizyonla ilgilenin.
Ben de sizdeki arkada ses olsun da ne olursa olsun takıntısını anlayamadım.

Bir de kimse yazmamış ama TW değil. TV. Televizyon kelimesinde w harfi yok o yüzden kısaltmasında da yok

Iyyy manyak adammm bırak bunu bacım

Valla bende milletin bu kadar Tw ye takık olmasını anlamadım

Normal değil:)) anksiyete

Valla bende milletin bu kadar Tw ye takık olmasını anlamadım
Oysaki bende Arada bir elime alıyorum ama obada müdahale etmesi çok canımı sıkıyor
Eşinizin tavrı, tv sökmesı vs zaten yanlış. , normal değil)) anksiyete falan diye küçümsemeniz dalgaya almanıza bir okadar yanlış ve basitçe . Saygı 2 taraflı olur . insanlar fantezi olsun diye anksiyete olmuyor bu bir hastalık.

O zaman tedavi olsun elimden geldiğince anlayışlı davranmaya çalışıyorum o da bi zahmet tedavi oluversin

Eeee o evde bende yaşıyorum ama kedi değilim ki ben hep onun dediği olsun
Adamla zaman geçirmek için yanınıza çağırıyorsanız adamı rahatsız edecek şeyler yapmayacaksınız. Bu onun dediği olması demek değil, saygı göstermek. Televizyon sesi olmazsa siz rahatsız olmazsınız ancak sesten adam rahatsız oluyor. İnsanları rahatsız etmek saygısızlıktır.
O kova ben ikizler belkide doğrudur
Burçla ne alakası var mevzunun? Bu adam size çok fazla gibi görünüyor, üzgünüm.

Çok anlayamadığım bir konu oldu TV yi sökmek nedir ben de TV izlemeyi sevmem ama eşime eşlik ederim hatta sevdiği balık videolarını nasıl kanıksamışsam yokken de izleyesim geliyor

Ay canımm bende sana fikrini sormuştum unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…