Dün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz
Güya gönlümü almaya çalışıyor ama barışmayacağımBakın yine hatalarla dolu bir cümle.
İyi ne güzel sevindim adınıza. Niye çiçek aldığını söyleme gereği duymuş anlamadım ama
Aynen böyle giderse boşanırız zatenSesten rahatsız olabilir, televizyon sevmeyebilir bir ortak nokta elbet bulunur
Ancak ortak yaşadığımız evdeki televizyonu beni hiç iplemeden söken adama sıkı bir ayar veririm, böyle bir şey yapmaya hakkı yok, televizyon olmayacakmış hangi hakla bunu talep ediyor. Bu kadar nazendelik küsmeler, gitmeler falan beni yorar, böyle adamla ömür zor geçer
Eşinizin işi nedir? Kulağını etkileyen bir iş mi? Belki de iş yorgunluğu ile baş ağrısı kulak hassasiyeti oluşuyor diye düşündüm. Onun dışında takıntılı birine benziyor. Küçücük bir mesele uzamış ve evden gitmiş. Sizin eşinizi ittirip odadan çıkarmaya çalışmanız da hiç hoş olmamış. Yani insan tabiki kendi evinde rahatça TV izlemeli fakat ses olsun diye izlemiyor olmaya rağmen açmanın anlamı yok. Diğer ev derken? O ev yakın mı kayınvalidenin evi mi? Diğer evde de Tvyi sökmüş. TV'den hoşlanmıyor anladığım kadarıyla.Dün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz
Kendi evimiz 30 km var arasında eşim asker eşim psikolojik olarak takıntılıEşinizin işi nedir? Kulağını etkileyen bir iş mi? Belki de iş yorgunluğu ile baş ağrısı kulak hassasiyeti oluşuyor diye düşündüm. Onun dışında takıntılı birine benziyor. Küçücük bir mesele uzamış ve evden gitmiş. Sizin eşinizi ittirip odadan çıkarmaya çalışmanız da hiç hoş olmamış. Yani insan tabiki kendi evinde rahatça TV izlemeli fakat ses olsun diye izlemiyor olmaya rağmen açmanın anlamı yok. Diğer ev derken? O ev yakın mı kayınvalidenin evi mi? Diğer evde de Tvyi sökmüş. TV'den hoşlanmıyor anladığım kadarıyla.
Takıntılı adamı odaya çağırıp niye TV açıyorsun o zaman? TV'yi sökmesi yanlış senin yaptığın da ayıp. Adamı ittirmişsin bir de...Kendi evimiz 30 km var arasında eşim asker eşim psikolojik olarak takıntılı
Aşkının başka karın ağrısı var bikere iletişim yok..hayırlısıDün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz
Eşinin diyecektim*Aşkının başka karın ağrısı var bikere iletişim yok..hayırlısı
Niye adamın takıntılarını tetiklemek için uğraşıyorsunuz o zaman?Kendi evimiz 30 km var arasında eşim asker eşim psikolojik olarak takıntılı
Nedir ağrısıAşkının başka karın ağrısı var bikere iletişim yok..hayırlısı
Bende o evde yaşayan bir bireyim emir eri gibi sürekli onun dediklerine uyamam sonuçtaNiye adamın takıntılarını tetiklemek için uğraşıyorsunuz o zaman?
Kaç kez söyledim git yanımdan kitap okuyacağım diye dinlemediTakıntılı adamı odaya çağırıp niye TV açıyorsun o zaman? TV'yi sökmesi yanlış senin yaptığın da ayıp. Adamı ittirmişsin bir de...
Bende o evde yaşayan bir bireyim emir eri gibi sürekli onun dediklerine uyamam sonuçta
Şiddeti meşrulaştıramazsınız. Adam da sizi itseydi o zaman ağlayarak buraya yazardınız ama. Adamı çaya çağır ama kulağın Tv'de olsun onun sevmediğini bildiğin halde hem de. Ses olsun diye öylesine açtım dedin sonra dizim vardı dedin oturup izleseydin o zaman.Kaç kez söyledim git yanımdan kitap okuyacağım diye dinlemedi
Onu eşine soracaksın ortada bişey yok kumandaya saldırmalar saçma sapan haller sakince karşısına geçip neden tavırlısın derdin ne demelisin sor ve bırak üsteleme bağırma sinirlenme öfkelenme sadece sor ve sakince bekle bakalım ne olucak cevabı ama onun karın ağrısı bence ya sevgisi başkası var yada psikolojik iş olur aile sikintisi olur bilemem onu sen daha iyi bilirsin. Her sıkıntıda gitmek herşeyden nem kapmak saçma eşiyle insan iki dakika huzurla oturup zaman geçiremiyosa sıkıntı var orda yani.Nedir ağrısı
Konu sahibi sürekli aynı şeyi yapıyorsa (ki bana öyle geliyor) artık yeter deyip sesini kapatmış olabilir. Ayrıca adamı itmiş adam da elimden kaza çıkmasın diye evi terketmiş olabilir.Onu eşine soracaksın ortada bişey yok kumandaya saldırmalar saçma sapan haller sakince karşısına geçip neden tavırlısın derdin ne demelisin sor ve bırak üsteleme bağırma sinirlenme öfkelenme sadece sor ve sakince bekle bakalım ne olucak cevabı ama onun karın ağrısı bence ya sevgisi başkası var yada psikolojik iş olur aile sikintisi olur bilemem onu sen daha iyi bilirsin. Her sıkıntıda gitmek herşeyden nem kapmak saçma eşiyle insan iki dakika huzurla oturup zaman geçiremiyosa sıkıntı var orda yani.
Adam yanınıza gelince televizyonun sesini kısmak ya da kapatmak sizi emir eri yapmaz.Bende o evde yaşayan bir bireyim emir eri gibi sürekli onun dediklerine uyamam sonuçta