Eşimle kavga ettim

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
234
63
29
Dün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz

Tedavi olması gerektiğini söylerdim. Belli ki tv'ye takmış , çok sağlıklı görünmüyor anlattıklarınızdan.

İş bu kadar büyüyeceğine yok muydu bir tablet ya da diz üstü, o tvye el koyuyorsa siz de diğer makineden izlersiniz. Tavrınızı görür. Ben öyle yapıyorum gerektiğinde.

Bir de diğer eve gitmiş tvyi sökmüş dediniz. Yaşadığınız evdekini mi sökmüş. Eğer öyle yatıysa kıyameti koparırdım, ben izlemeyelim diye mi söktün, derdim. Oturup adam gibi konuşmalısınız bu durumu, yaptığının bencillik olduğundan haberi bile yok.

Yani sadece bir televizyon olayı varsa tolere edilebilir bir durum bende hiç sevmiyorum ilgimi de çekmiyor eşim film izlemeyi çok sevmesine rağmen ben işteyken izlemeye özen gösteriyor. Eğer bunun gibi bir çok şeyine karışıyor olsaydım muhtemelen sana göre mi yaşayacağım derdi ama bazı konularda insanın hassasiyeti olabiliyor ya da rahatsız olabiliyor gündüz evde tekken izleyin sorun çözülür ama televizyonu sokmesi çok yanlış bu tek başına alabileceği bir karar değil

Çünkü bencil :) 2 evde de Tw asıl evdekini sökmüş resmini atmış sorun buydu sorun kalktı diye manyak tabletten de izlerdim ama Tw den açayım dedim zaten izlemiyorum diye

Gündüz de sürekli temizlik yapıyorum vaktim olmuyor zaten bende izlemiyorum sırf ses olsun diye öylesine açmıştım

Ses olsun diye tv açılmaz. Bu çok rahatsız edici bişey. Adam da rahatsız oluyor belli ki. Adamı odadan yanınıza çağırıp neden televizyon açıyorsunuz ki? Dizi izleyecekseniz ve eşiniz izlemek istemiyorsa oturur tek başınıza izlersiniz, o da istediği başka bir aktivite yapar. Yok eşinizle zaman geçirmekse istediğiniz tv neden açılıyor adam hoşlanmadığı halde?

Benim eşim Tw den hiç hoşlanmıyor evlenmeden önce de benim için aldı bende öyle değilim yıllarca tek yaşadım Tw hertürlü açık kalırdı bana ses verirdi zaten eşimle sohpet muhabbet ederdim direk kumandaya saldırmasaydı o hareketine gıcık oluyorum sanki bu evde ben söz hakkına sahip değilmişim gibi davranıyor

Eşinizi hoşlanmadığı bir şeye maruz bırakıyorsunuz ama. Bu sürekli olduğunda sinir bozucu bir şey. Artık yalnız yaşamıyorsunuz, bunu anlayıp ona göre davranmanız gerekiyor. Arkada tv sesi varken nasıl sohbet edecektiniz? Adam rahatsız olduğu uyaranı sesini kısarak ortadan kaldırmış. Siz rahatsız olduğunuz bir şeye sürekli maruz bırakılsanız ne hissedersiniz?

Tv’den biraz uzaklaşıp kitap okumaya, kendinizi geliştirmeye odaklanmalısınız bence. En azından dilinizi doğru kullanmayı öğrenirsiniz.

Her ne olursa olsun gönül alması gerekn yerde evi terkeden erkekten nefret ediyorum eskiden kadınlar giderdi şimdi kadınlar evine yuvasına sahip çıkmaya çalıştıkça erkekler dötü yemeyip çekip gidiyor hayret yahu !

Benim Twyle aram yok zaten hafta sonu arada bir açarım kitapta okurum eşim haksız olsaydı Şuan arayıp çiçek aldım geliyorm demezdi eşim haksız hemde çok haksız anksiyete takıntılı psikolojisi bozuk

Benim Twyle aram yok zaten hafta sonu arada bir açarım kitapta okurum eşim haksız olsaydı Şuan arayıp çiçek aldım geliyorm demezdi eşim haksız hemde çok haksız anksiyete takıntılı psikolojisi bozuk
Bakın yine hatalarla dolu bir cümle.

İyi ne güzel sevindim adınıza. Niye çiçek aldığını söyleme gereği duymuş anlamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…