Eşimle kavga ettim ne yapcami bilmiyorum.

Cesaretim yok

Kaç yaşındasınız, mesleğiniz var mı, çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama eve geri dönecek olursanız kendinizi geliştirmeye bakın derim. Dışardan okuyun, meslek edindirme kurslarına vs. gidin bir şekilde kendinize gelir sağlayabilecek birşeyler öğrenin. Baktınız şiddet devam ediyor en azından elinizde bir meslekle boşanma yoluna girersiniz. Umutsuz olmayın lütfen. Aileniz de en azından 3 gün kalmanıza müsaade etse keşke.. Eşiniz siz ve çocuklarınız olmadan evde birkaç gün geçirse aklı başına gelir belki

O zaman gittikçe dozu artan dayak ve hakaretlere kendini hazırla ve gram uzulmeyecek karşındaki seni hatalı bulacak her seferinde..sen görmedikçe senim çaresiz olduğunu bilip daha çok daha çok gelecek üstüne ..artık onun stres topusun birde hizmetçisi ...hayır git yaşlı bir teyzeye bak en azından maaş alırsın neyse sen bilirsin

Eşin şiddete meyilliyse boşansan bile ailenin yanında kalma bence. Çok dinledik haberlerde sırf boşanmak istiyor diye eşini öldüren canavarları. Kadın sığınma evi veya farklı şehir şart.
Çok üzüldüm özellikle çocuklarına. Annelerinin dayak yemesi büyük travma. Bunu anlamaya başladıklarında babalarına karşı öfkeyle dolacaklar bu da ilerde zor ergenlik zor evlilik getirecek muhtemelen. Lütfen sabretmeyin

Ah canım çok üzüldüm. Kocan kaç yasında? Bu hareketleri hep varmıydı son zamanlarda mı başladı ? Sen Eve donmek istemeyınce kalkıp gittimi normal sekilde? Annenlerle konuşsan bi işe girseniz adamı çekmesen ? Çok üzüldüm Allah içine ferahlık versin canım

Eve geri döneceksiniz belli, eşiniz sayesinde pısırık birine dönmüşsünüz.
Eve geri döneceğinizi adı gibi biliyor, onun için de o kadar rahat.
Ayrilmayacağınıza göre yapacak bir şey yok, bu evlilik maalesef böyle devam eder gider.

23 yaş 2 çocuk... sizi küçücük yaşınızda evlendiren ailenizin hiç mi suçu yok? Eşiniz arsız edepsiz bir adam. Ayni zamanda da hasta. Geri dökmeyin. Ailenize anlatin durumu. Kavga sebebi yokken kavga çıkarmış. Sirf size siddet uygulamak icin kavga cikarmis. Pislik herif. Ailenizden yardim isteyin arkanizda dursunlar.

Başkası yazdı mu bilmiyorum ama eşiniz paranoyak olabilir mi durduk yere sebepsiz sizi suçlamaya çalışması acaba kafasından geçirdiği bir düşüncelerden sonra mi gerçekleşiyor diye düşündüm okuyunca.

Lütfen zihin altına girmeye çalışın. Bir uzmandan yardım almadan sakın ama sakın barismayin.
Vurması zaten yanlış ama durduk yere yapması aşırı anormal.
Psikolojik bir sorunu var gibi geldi.

Eğer barışmak istiyorsanız onu psikologa götürmeye ikna edin.

İnşallah ben yaniliyorumdur eger ku bu adamda paranoya varsa sen o zaman düşün sonunu.

Lütfen ama lütfen gitme tedavi oldurmadan

Son düzenleme:
Sana daha çok uzelecegin bir şey söyleyeceğim çocuklar çok zekidir anlarlar hissederler .....çocuğun ilerde eğer kız ise annem dayak yiyor sabrediyor diye işlenecek beynine...sonra ilerde ona dayak atma potansiyeli olan biriyle evlenecek çünkü onun için yuva o demek öyle görmüş hayatta... Ardından oda dayak yiyecek, ardından oda sabredecek aynı annesi gibi...

Evet gördüler. Ama babamın yaninda maske taktım
Anne babanız sizi dövmüyorsa kendiniz için olmasa bile çocuklarınız için cesur olup boşanmaya mecbursunuz.
Anneler cesur olur diye biliyorduk biz.
Bu psikopat çocuklarınızı döver ve susarsanız size de yazıklar olsun.

Hemen hastaneye gidip darp raporu alin, bosanma durumu olursa işe yarar

Babanız hayatta ve kızıma hangi elinle vurdun deyip o eli kırmıyor mu?

Yazıklar olsun ona da.

Bu şekilde dönersen eve nasılsa çaresiz diyerek daha da azitacak onu bil.
Döneceksen bile unutamayacağı bir ders ver.
Darp raporu al.
Polise git.
Bilsin ki dayak yiyip oturmayacaksın.

Her vudugunda iz bıratı

15 yıllık evliyim sanmayın ki acemiyim eşimle evlendigimiz gün dedigim tek sey " 10 tane çocugumda olsa tek fiske vurdugun gün bitiririm evliligimi dönüp arkama bakmam.Gecen aylarda kavga ettik o sirada annem aramis acmadim esimi aramis oda anlatmış annemin dedigi cümle kızım gelmek isterse orada mutlu degilse kızımada torunlarıma da paşalar gb bakarım kızımın dag gb arkasındayım.Annem hayatta olmasa yinede boşanırım bana tek fiske vuracak adamdan. ben fakir bir babanın kızıyım ama gururum herseyden önce gelir.Iki kızım var benim onlara nasıl örnek olacağım.Bana vuran o elini alır mahkemede darp raporu ve şahitlerle g.tüne sokarım.Bazen bana şakayla karışık hic kıymetimi bilmiyorsun diyor tv deki cani kocaları gördükce ben de diyorum öyle koca olursa kızgın yağla yakar gecerim cezaevinde yatar cıkarım gene ezdirmem kendimi .Cocuklariniz sizi örnek alıyor lutfen anne babanızla adam akillı oturup konusun boşanmak istiyorsaniz acikca soyleyin babaniza.Cevaba göre de kararlarınızı şekillendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…