Eşimle kavga ettim ne yapcami bilmiyorum.

Bi
Az bile yapıyorsun. Onun hakkı savcılık.
Birde okul okumuş memur polıs olmuş şikayet etsem işinden olur biliyodur demedim yüzüne karşi ama korkusu hiçmi yok niye bu kadar uzatıyor yalvarsin bana annemlere utandindanmi gelmiyor onuda anlamadim annemi normalde sürekli arayan bir insan çok inat yaa

Adamdan boşan dicem de senin derdin o değil ablacım.. o zaman süründür biraz.. O kimki sana el kaldırabiliyor.. boşanmak istemiyorsan bile öyle bi korkut ki boşanacaksın sansın.

İn
Elim mi değdi, o değen elin kopsun yerinden ınş. Adamım diye geziyorsunuz dünya yüzünde, allah yardımcin olsun inş canım
İnşallah hergün şiddet görüp susan kadinlar geliyor aklima çok zor kekelemeye başladim ben arkadaşlarim diyo kekeliyosun diye

Annenlerin seni geri göndereceğinden emin, ondan gelmiyor. Bi daha yaparsa savcılığa gideceğini söyle, korkar belki.

Y
Adamdan boşan dicem de senin derdin o değil ablacım.. o zaman süründür biraz.. O kimki sana el kaldırabiliyor.. boşanmak istemiyorsan bile öyle bi korkut ki boşanacaksın sansın.
Yaa ben bikere geldi kovdum ya bida gelirse napcami bilmiyorum

Öyle yapcam ama kesin hiç bir şey yaşanmamış gibi davranir sinir oluyorum o hareketine
O yaşanmamış gibi davransın, sen de yaşanmış gibi davran. Hatta bi daha yaparsa git darp raporu al. Senin anlatamadığını savcı anlatır merak etme.

Kovarsam yıne gelirse yada gelmezse napcami bilmiyorum ayrılır dıye korkuyorum amacim randevu aldim terapistyen den orya gitsin degişir belki burnunu sürtmek
Burun sürtecek bir durum yok ama. Can güvenliğin yok onun yanında. Allah korusun kafan bir yere gelir rahmetli olursan ne olacak, ne anlamı kalacak bunların? Sende o aile oldukça adam terapiye de yanaşmaz. Bekler ailen göndersin geri diye. Ama gitmez tedaviye.

Tekrar olursa boşarim

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…