Eşimle kavga ettim ne yapcami bilmiyorum.

Pişman olan adam dudağınizi yarmisken "elim değdi" demez. Çok alıştın vurmaya ne demek, arada sırada vursa sorun yok mu yani? İmkanınız varsa boşanin bence, ama sanmıyorum bu adam sizi dövmeye devam etse de bosanacaginizi. Öyle bir izlenim aldim
Nasil bir izlenim napcami bilmiyorum ki ben sadece dayak birakmasi pişman olmasi oda nasil olur bilmem bu halde utanmadan ailemin karisina çikabiliyo

Eşimle çocuklar sabah kahvaltı yapiyorduk herzamanki suratsizligi, çocuklarla eglenerek yemek yıyorduk. birden kavga çikardi sen çok degiştin diye bende neyım degişti dedim. bişey diyemedi tekrarladı degiştin. diye ben neyım degişti niye huzursuzluk yapiyosun derken agzima vurdu dudagim yarildi sonra önceden de yıne yapmişti yemin etmiştim annemlere giderim diye annemlere geldim çocukları alip sonra bişey olmamış gibi buraya annemlere geldi birşey olmamiş gibi konuştu sonra annemle babam pazara gittı oda geldi eve gidelim dedi bende hayır sürekli dayak yiyen. olmak istemiyorum sen aliştin vurmaya dedim kabul etmedi vurduğunu elim degdi diyor herzaman oldugu gibi annemlere gelme sebebim onun vurması pişman olursun bidaha yapmasın ama bu kadar vurmaya Alişan bir adam nasil unutur napsam sizce😥😥 yazim hatam oldu ise kusura bakmayın
Çok üzüldüm 😔 elleri kırılsın.sanirim ailenede sigamadin.ama dönme iş bul sonra kendine yeni bir hayat kur bı çok zor ama imkansız değil.doneceksen de af dilesin bı daha yapmayacağının garantisini versin.ama alışmış malesef.kararli olursan inan senin için daha iyi olur.Allah yardımcın olsun 🙏 çok üzüldüm 😔

Nasil bir izlenim napcami bilmiyorum ki ben sadece dayak birakmasi pişman olmasi oda nasil olur bilmem bu halde utanmadan ailemin karisina çikabiliyo
Gayet emin çünkü ailenizin size dön diyeceginden. Sizin ona mecbur olduğunuzun gayet farkında. Kararlı bi şekilde anne babanıza bosanacagini size sahip çıkmak zorunda olduklarıni söyleseniz ne tepki verirler? Bu adam sizi dövmeyi bırakmaz çünkü

Hatasını kabul ederse dönmek istiyceginizi belirtmissiniz zaten. Öyleyse o psikologa gitmeden eve asla dönmeyin. Kuru ozre kanmayın derdim ama zaten özür dileyen biri de yok
Özür dılemedi tenin beyaz dokunsam morariyo diyo😭 birde vurmamiş gibi davraniyo

Darp raporu alın dursun. Belki sönersinz bilemiyorum ama ilerde kesin ayrılırken rapor işinize yarar. Evlilik birliği içinde aldığınız mallara ortasınız. Varsa eviniz gidin eşinize söylemeden şerh koydurun tapuda eve. Kendisi gitmedikçe haber vermiyorlar zaten merak etmeyin. Bir dahaki sefere evden ayrılmayın erkeğin ekmeğine yağ sürmek gibi çocukla kadının evden ayrılması. Arayın polisi uzaklaştırma alın. O arada dava açarsınız oturma hakkını kadın ve çocuğa veriyor zaten mahkemeler. Bir de evden uzakta düşünsün yaptıklarını. Her evli bayana söylediğim gibi size de söyleyeceğim para biriktirin eşinize söylemeyin kesinlikle. Olurda ayrılırsanız sizi bir süre idare eder o para. Gerekirse evinizden çıkmaz çocuk bakarsınız geçiminizi sağlarsınız kira vermeden. İnşallah eviniz vardır.

Döneceksiniz bence. Boşanacak gibi değilsiniz öyle anlaşılıyor.
Elbette kendi hayatınızı kendiniz bilirsiniz.
Benim için geri dönüşü olmayan birşey olurdu.
Ama herkes farklı şeyler yaşıyor, bunu anlayabiliyorum. Üzüldüm adınıza.

Birkaç gün dönmeyin bari.
Özür dilesin, gönlünüzü almak için çabalasın.
Değişiklikler talep edin. Aile terapisi alabilirsiniz sıkıntılarınız varsa veya bilemiyorum, konuşsun ne derdi var sizle, neden hakaret, neden şiddet?
Çözümleyeceğine dair garanti versin.
Gerçekten son bir şans belki de..
Ama bir daha olursa ne yaparsınız, kendinize saygınızı yitirmemek için çıkar yol bulmanız gerekir.
O da boşanmak olur. Nasılını siz bilirsiniz.
Haklisiniz şart koymam gerek burdanda okudum kadarıyla terapistyen en iyisi inşallah gider bide arayıp sormamasi olabilir

Unutmaz. Ya sinecek kabuğuna çekileceksin ya da bırakıp gideceksin. Eve dönmen zaten sindirmenin ilk adımı. Gelecek sefer vurduğunda (ya da bir sonraki seferde) annenlere gidecek cesaretin de kalmayacak. Sonrası malum tahmin ettiğin gibi geçecek yılların.

Darp raporu alın dursun. Belki sönersinz bilemiyorum ama ilerde kesin ayrılırken rapor işinize yarar. Evlilik birliği içinde aldığınız mallara ortasınız. Varsa eviniz gidin eşinize söylemeden şerh koydurun tapuda eve. Kendisi gitmedikçe haber vermiyorlar zaten merak etmeyin. Bir dahaki sefere evden ayrılmayın erkeğin ekmeğine yağ sürmek gibi çocukla kadının evden ayrılması. Arayın polisi uzaklaştırma alın. O arada dava açarsınız oturma hakkını kadın ve çocuğa veriyor zaten mahkemeler. Bir de evden uzakta düşünsün yaptıklarını. Her evli bayana söylediğim gibi size de söyleyeceğim para biriktirin eşinize söylemeyin kesinlikle. Olurda ayrılırsanız sizi bir süre idare eder o para. Gerekirse evinizden çıkmaz çocuk bakarsınız geçiminizi sağlarsınız kira vermeden. İnşallah eviniz vardır.
Var ama ben dayagi unutmasini istiyorum başkasinada yapar

Kıyamam çok üzüldüm, inan. Kadınların saçının teline dahi zarar veren biri erkek olamaz. İnsan olamaz. O şiddet bir kere gösterildi mi ne saygı kalır ne sevgi ne de şiddetin sonu gelir. Üzülerek söylüyorum ki bir kere affetmekle hata etmişsin. Lütfen darp raporu al, bu şekilde devam etmesi çocukların için de sağlıksız.

Hadi diyelim ki o yüzsüz çıktı. Aileniz nasıl kabul ediyor? Ben baba evine dudağı patlamış şekilde dönsem, kocamın değil eve gelmesi o sokaktan geçemez. Üzgünüm ama bu rahatlığı eşinize ailen vermiş gibi görünüyor. Yoksa kimin aklından neler neler geçiyor da tutuyor kendini. Arada çocuk, aile ağırlığı olunca evliliker daha saygın yürütülüyor diye düşünüyorum.
Bu evliliği sürdürecekseniz en azından ailenizden rica edin ilgileniyormuş gibi yapsınlar. Yok mu bi amcanız, dayınız, kuzeniniz o hanzoya 2 laf söyleyecek uyaracak?

Döneceksin sen
O yüzden bence eşinle tartışıp durma
Daha büyük şiddete uğrarsın
Maalesef
Ayrılmak istemediğin belli
Çekeceksen en azından fazla konuşma
Eşin öfke kontrolü yaşıyor

Eşimle çocuklar sabah kahvaltı yapiyorduk herzamanki suratsizligi, çocuklarla eglenerek yemek yıyorduk. birden kavga çikardi sen çok degiştin diye bende neyım degişti dedim. bişey diyemedi tekrarladı degiştin. diye ben neyım degişti niye huzursuzluk yapiyosun derken agzima vurdu dudagim yarildi sonra önceden de yıne yapmişti yemin etmiştim annemlere giderim diye annemlere geldim çocukları alip sonra bişey olmamış gibi buraya annemlere geldi birşey olmamiş gibi konuştu sonra annemle babam pazara gittı oda geldi eve gidelim dedi bende hayır sürekli dayak yiyen. olmak istemiyorum sen aliştin vurmaya dedim kabul etmedi vurduğunu elim degdi diyor herzaman oldugu gibi annemlere gelme sebebim onun vurması pişman olursun bidaha yapmasın ama bu kadar vurmaya Alişan bir adam nasil unutur napsam sizce😥😥 yazim hatam oldu ise kusura bakmayın
Ailenin haberi yok mu bu durumdan. Yüzsüzce nasıl gelebiliyor

Döneceksin sen
O yüzden bence eşinle tartışıp durma
Daha büyük şiddete uğrarsın
Maalesef
Ayrılmak istemediğin belli
Çekeceksen en azından fazla konuşma
Eşin öfke kontrolü yaşıyor
Haklisin ömürboyu suscam konuştugumdada başima gelecek belli

Eşinin ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidip tedavi olması gerekiyor. Eşiniz Sevilmediğini ilgi değer görmediğini düşünüp size vurmuş.. Sen değiştin demenin anlamı eskiden severdin ilgilenirdin şimdi bana değer vermiyorsun demek.
Acilen Doktora gitmesi lazım...

Unutmazmi ömür boyu dayak yıycem diye cevapda veremiycem hep hakaret ben susmaktan yoruldum
Boşandım kurtuldum ve çok yakışıklı espirili , her an bizi güldüren seven , sevindiren , daha önce hiç evlenmemiş beyefendi ile evlendim ..eve benimde çocuğum vardı evet annemin babamın yanındada yerim dardı yerim bile yoktu salonda yatıyordum saçma sapan ama pes etmedim, daha beter şeylerde vardı ama söylemek istemiyorum yani imkanlarim çok kısıtlıydı ama önemli değil ...annenin babanın ağız kokusunu çek ama bu herifin değil ...sonra çalış çabala kendi ayaklarının üstünde dur güçlü ol ardından mutluluk gelir

Geçmiş olsun. Terapi almasını şart kosun dönecekseniz. Bir müddet de dönmeyin terapide ilerlemeden. Aileniz onu nasıl eve aldı dudaginizi gördüğü halde. Onlar da yanı

X