Eşimle kavga ettim ne yapcami bilmiyorum.

Ailenize hiç bir şey anlatmadınız mı? Anlattıysanız onların tavrı ne oldu?
Sabah size vuran adam bir kaç saat sonra annenlerin evine gelip nasıl gülerek muhabbet edebiliyor?
Siz neden onu dinliyorsunuz? Boşanmayacaksanız bile bu kadar kolay affetmemeliydiniz.
En azından boşanma konusunda kararlı olduğunuzu zannettirip, mahkeme kapılarından dönmelisiniz ki o eli bir daha kaldırmaya korksun.

Eşimle çocuklar sabah kahvaltı yapiyorduk herzamanki suratsizligi, çocuklarla eglenerek yemek yıyorduk. birden kavga çikardi sen çok degiştin diye bende neyım degişti dedim. bişey diyemedi tekrarladı degiştin. diye ben neyım degişti niye huzursuzluk yapiyosun derken agzima vurdu dudagim yarildi sonra önceden de yıne yapmişti yemin etmiştim annemlere giderim diye annemlere geldim çocukları alip sonra bişey olmamış gibi buraya annemlere geldi birşey olmamiş gibi konuştu sonra annemle babam pazara gittı oda geldi eve gidelim dedi bende hayır sürekli dayak yiyen. olmak istemiyorum sen aliştin vurmaya dedim kabul etmedi vurduğunu elim degdi diyor herzaman oldugu gibi annemlere gelme sebebim onun vurması pişman olursun bidaha yapmasın ama bu kadar vurmaya Alişan bir adam nasil unutur napsam sizce😥😥 yazim hatam oldu ise kusura bakmayın
Seninde elin yanlışlıkla carpsin.Eli alışmış onun bir kere vazgeçmesi icin iyi bir ders vermen lazim.Gerekirse gitme annen de kal biraz yalnız kalsın.Esine de cok kırıldıgini ilet boşancam senden falan deme onu suçla vicdan yaptir ve yalniz birak.Belki düşünür biraz hatasını anlar.Baska ne yapılır bilmiyorum😒

Sen ya ailene anlatacaksın, baban sert bir şekilde konuşacak, bir süre gitmeyeceksin eve süründüreceksin yada gerçekten boşanacaksın. Başka bir çaren yok.

Eşimle çocuklar sabah kahvaltı yapiyorduk herzamanki suratsizligi, çocuklarla eglenerek yemek yıyorduk. birden kavga çikardi sen çok degiştin diye bende neyım degişti dedim. bişey diyemedi tekrarladı degiştin. diye ben neyım degişti niye huzursuzluk yapiyosun derken agzima vurdu dudagim yarildi sonra önceden de yıne yapmişti yemin etmiştim annemlere giderim diye annemlere geldim çocukları alip sonra bişey olmamış gibi buraya annemlere geldi birşey olmamiş gibi konuştu sonra annemle babam pazara gittı oda geldi eve gidelim dedi bende hayır sürekli dayak yiyen. olmak istemiyorum sen aliştin vurmaya dedim kabul etmedi vurduğunu elim degdi diyor herzaman oldugu gibi annemlere gelme sebebim onun vurması pişman olursun bidaha yapmasın ama bu kadar vurmaya Alişan bir adam nasil unutur napsam sizce😥😥 yazim hatam oldu ise kusura bakmayın
Boşanın diyemiyorum kolay değil anlıyorum. Ama en azından bir süre kalın ailenizin yanında kalın. Ve konuşmayın onunla. Hatasını anlasın. Ne kadar tolere edersiniz o kadar meyillenir şiddete. Buna izin vermeyin. Güçlü durun.

Boşanan birisi olarak söylüyorum, boşanmak kolay değil. Ama şiddet çok daha kötü. İyi düşünün.

Ailenize durumu anlatin babaniz sizin arkanizda dursun esinize ya elin kolun dogru dursun yada kizimla torunlarim bende kalacak desin biraz gozu korksun muhtemelen sizi sahipsiz görüyor

Merhaba çok üzüldüm durumunuza ufacık bir konuda böyle patlatiyorsa daha büyük bir kavga da neler yapar biraz burnu sürtsün esinizde öfke kontrolü yok bir uzmandan yardım almalı

Çocukların önünde böyle bir durum olması extradan çok acı ya. Hepinize birden üzüldüm. O kocaninda elleri kirilsin. Allah ona hidayet versin. Nefret ettim şöyle adamlardan ya.

Çocuklara da yazık..Şiddete uğramaktansa işe girip ayaklarınızın üstünde durana kadar ailenizin suratını çekmeniz daha mantıklı. Dünyaya getirdikleri kızlarından ömür boyu sorumludurlar. Öyle evlendirince kan bağı kesilmiyor. Çocuklarınızı da düşünün şiddet olan bir ortamda büyümeleri derin psikolojik izler bırakır

Burda biri derdini açıyorsa olaya çözüm bulmak içindir.hemen bosan diyenlerde de şiddete meyil var bence.ben insan psikolojisinden çok iyi anlarım. Adam eşini çok seviyodur ama iletisim yönü çok zayıftır bu eksiğini de bu şekilde şiddet ile kapatmaya çalışır.yani konuşma kabiliyetim yok bağırır çağırırim o zaman . En basit yöntem.sizin yapacağınız ben dilini kullanıp bu olaydan ne kadar yara aldığınizi ona hissettirmek.tavrinizi net bi sekilde belli etmek.zaman her şeyin ilacıdir.duzelir mi düzelmez mi onu siz bizden daha iyi biliyorsunuz

Burda biri derdini açıyorsa olaya çözüm bulmak içindir.hemen bosan diyenlerde de şiddete meyil var bence.ben insan psikolojisinden çok iyi anlarım. Adam eşini çok seviyodur ama iletisim yönü çok zayıftır bu eksiğini de bu şekilde şiddet ile kapatmaya çalışır.yani konuşma kabiliyetim yok bağırır çağırırim o zaman . En basit yöntem.sizin yapacağınız ben dilini kullanıp bu olaydan ne kadar yara aldığınizi ona hissettirmek.tavrinizi net bi sekilde belli etmek.zaman her şeyin ilacıdir.duzelir mi düzelmez mi onu siz bizden daha iyi biliyorsunuz
Adam eşini seviyordur ama iletişim kuramadığı için ağzını burnunu patlatıyordur, öyle mi? Siz iyi misiniz? Dışarıda iletişim kuramadıklarına niye efelenemiyor o zaman? Harika çözüm bulmuşsunuz, tebrikler...

Cok üzuldum ya elleri kirilasica aileniz evden kovsaydi birdaha cesaret edermiydi acaba ne zaman destes olacak aileniz sizi falcatayla pencere önunde kesmeye calisirkenmi

Boşan diyenler şiddete eyilimi olduğu icin boşan demiyorlar. Aksam haberlerinde yine bir kadın cinayeti görmemek için boşan diyorlar. Bana göre bir anneye evlatlariyla kahvalti ettigi masada dudagini patlatan erkek zaten cinayet islemistir.
Adam seviyordur ve iletisim gücü zayif olduğu icin siddet gosterince ahhhh canım diye boynunami sarılacağız . Gözünüzü seviyim siz kimseye çözum bulmayin.

Adam eşini seviyordur ama iletişim kuramadığı için ağzını burnunu patlatıyordur, öyle mi? Siz iyi misiniz? Dışarıda iletişim kuramadıklarına niye efelenemiyor o zaman? Harika çözüm bulmuşsunuz, tebrikler...

Yaaa yermi dısarda efelenmek .böylelerinin gücü karilarina yeter ancak

Her tokat yiyen bosanmali mi peki.hic bir şeyin mi hatri yok.yıkmak mi kolay tamir etmek mi.

Boşan diyenler şiddete eyilimi olduğu icin boşan demiyorlar. Aksam haberlerinde yine bir kadın cinayeti görmemek için boşan diyorlar. Bana göre bir anneye evlatlariyla kahvalti ettigi masada dudagini patlatan erkek zaten cinayet islemistir.
Adam seviyordur ve iletisim gücü zayif olduğu icin siddet gosterince ahhhh canım diye boynunami sarılacağız . Gözünüzü seviyim siz kimseye çözum bulmayin.
Benim babam da zamanında bir iki kez anneme vurmuştu gözümün önünde.ama şuan çok güzel bir ailemiz var.ve babam annemin üstüne titrer. O zaman annem bosansaydi ben henüz ortaookuldaydim

X